Şimdi Ara

idm ile video indirince

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
1.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sisteme düşüyor mu ? yani site sahipleri görüyor mu

• idm ile video indirince
  • behzat değil hocam :D
  • WhoiS_AttaCK W kullanıcısına yanıt
    hiç kimse görmez görse de izliyorsun diye görür :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetasan

hiç kimse görmez görse de izliyorsun diye görür :)

internetsizken de izleyebilmek istiyorum hocam.ama indirmek yasak deniyor sitede filan
  • yasak değil üyeleri korkutmak için öyle yazıyorlar. hiç kimse kimin ne indirdiğini bilemez göremez yani öyle bir sistem yok daha.varsa da çok büyük şirketlerde böyle yapar bir öğretmenden böle bir şey bekliyor musun
  • Ya çok sinirimi bozuyor sadece bende mi oluyor bilmiyorum videolar mesela 2:32de tıkanıyor daha da ilerlemiyor idm ile ama 2snde iniyor video. Çok sinirimi bozuyor bu olay
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Onrtmz kullanıcısına yanıt
    sorun nedir halledelim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.LeonelMeNaldo

sorun nedir halledelim?

Siz nasıl halledeceksiniz
    sorununu söyle ya da ss gönder sana çözümünü söylerim
  • quote:

sorununu söyle ya da ss gönder sana çözümünü söylerim

Hocam sorunum şöyle: Video başlıyor mesela 22. saniyede tıkanıyor. Devamı gelmiyor. F5 atıyorum 22. snde gene tıkanıyor. 3-4 saniye sonra belki 25. snye geliyor. Böyle bir sıkıntı olduğu zaman videoyu idm ile indiriyor öyle devam ediyorum. Dün tüm akşam boyunca böyle bir sıkıntı vardı ama bugün sabahtan beri 1 kez bile yaşamadım. Idm ile 5-10 saniyede inen video tıkanıyorsa benim internet bağlantımdan kaynaklanan bir sıkıntı değildir muhtemelen
    farklı bir tarayıcı indir. mesela opera yandex vs.
    eğer sorun devam ederse abobe flash playerini güncelle. ama doğru güncelle sağlam yap.
    olmadı videoları indirip pc. de izle.

pc. de de öyle oluyorsa farklı bir oynatıcı indir. mesela vlc ya da gom player.

dene bakim
  • quote:

farklı bir tarayıcı indir. mesela opera yandex vs.
    eğer sorun devam ederse abobe flash playerini güncelle. ama doğru güncelle sağlam yap.
    olmadı videoları indirip pc. de izle.

pc. de de öyle oluyorsa farklı bir oynatıcı indir. mesela vlc ya da gom player.

dene bakim

Yok hocam pcde olmuyor gomdan 2x hızla izliyorum böyle olunca. Eğer tekrar aynı şey olursa farklı tarayıcı olayını denerim olumlu sonuç alırsam yazarım buraya teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zlatan.İbrahimovic

yasak değil üyeleri korkutmak için öyle yazıyorlar. hiç kimse kimin ne indirdiğini bilemez göremez yani öyle bir sistem yok daha.varsa da çok büyük şirketlerde böyle yapar bir öğretmenden böle bir şey bekliyor musun

valla hocam tekinay hoca kiosk kurdu.her şey beklenir :D parasını bastırır yaparlar
  • IDM ile indirirken kimse farketmez rahat olun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zlatan.İbrahimovic

yasak değil üyeleri korkutmak için öyle yazıyorlar. hiç kimse kimin ne indirdiğini bilemez göremez yani öyle bir sistem yok daha.varsa da çok büyük şirketlerde böyle yapar bir öğretmenden böle bir şey bekliyor musun

verileri udemy den çekiyorlar hayatım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • monoton dizi M kullanıcısına yanıt
    hocam millet nasıl indiriyor ki acaba
  • Hocam microsoft edge kullandım sorun başladığında ve işe yaradı sağ olun. Artık edgeden izleyeceğim.
    İyi sevindim.
  • Goremezler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.