Şimdi Ara

IDM'de dosya indikten sonra diğerine otomatik olarak nasıl geçer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar internet download manager kullanıyorum.bir indirme bittikten sonra diğerine otomatik olarak nasıl geçer.bu ayarı nereden yapabilirim.?

idm den dosya indirirken diğer eklediğin URL ye daha sonra indir diyosun... böylece o URL yani dosya kuyrupa ekleniyor.. ama dikkat et senkronizasyon kuyruğu olması gerekli... ekledikten sonra iş düzenleyicisi kısma varya oradanda sıralamayı değiştirebiliyosun ve aynı anda kaç dosya indireceğine karar verebiliyorsun...

ama bana sorarsan ben flashget 3.3 ve IDM 5 ikisinide denedim... Flashget 3.3. kullanıyorum..

ama benim karşılaştığım bi problem var... onu çözebilene henüz rastlamadım... o da download ederken bağlantı olmasına rağmen indirme duruyor.. yani duruyor dediğim indiriyor olarak gözüküyor ama hız sekmesinde herhangi bi rakam vs bişey olmuyor kalan zamanda da 23:59:59 + yazıyor... ve bu durm bilgisayarı resetlemeden düzelmiyor... fakat.....

herşeye rağmen Flashget i tavsiye ederim... çünkü aynı problem IDM ile de netwoek problem occured olarak karşımıza çıkıyor.. yani Flashget 3.3 diyorum ben...

nedenine gelince...

eğer ayarlardan aynı anda indirme sayısını 1 yaparsan o anda sadece bir tane dosya indiriyor ve eklediğin diğer URL leri yani dosyaları otomatik olarak sıraya alıyor... ve diğer dosyanın indirmesi tamamlanıp birleştirme işlemi bitince kendisi otomatik olarak sıradaki dosyayı indirmeye başlıyor...

ikinci neden ise... IDM ile indirirken bir geçici klasör birde asıl kayıt klasörü seçmen gerekiyor... yani IDM indirirken dosyaları geçici olarak başka bir klasöre kaydediyor ve indirme işlemi bittiğinde onları asıl kayıt yeri olarak seçtiğin klasöre birleştirip kaydediyor...
    Bu işlem içinde indirdiğin dosya boyutu kadar (mesela 4 GB ) asıl kayıt yerinde bi kullanılabilir alan olması gerekli... eğer yoksa birleştirme işlemi gerçekleşmiyor... benim gibi 13 GB indirip tek tuşla silmek zorunda kalabilirsin... bi film indirdim 13 GB birleştiremedi ve silmek zorunda kaldım.. çünkü diğer dosyaları silemezdim.. bende kaldırıp flashget 3.3 kurdum.. dediğim gibi bazen kendi kendine durma olayı hariç ( ki bu olay doyaları çektiğim serverdan kaynaklanıyorda olabilir) hiç bi problem yaşamadım...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.