Şimdi Ara

İDM CHROME VİDEO İNDİRME SORUNU !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
8.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaşlar idm kullanıyorum daha önce chromedan açtığım herhangi bir youtube videosunun tüm 240-360-480-720-1080p görüntülerini indirme seçeneği sunuyordu bu aralar ne olduysa hiç bir şekilde videoları görmüyor başka sürüm kuruyorum indiriyorum falan fark etmiyo bi kaç tane denedım bu konuda bilginiz varsa yardımcı olun lütfen

• Problemi çözebildiniz mi?
  • 2 hafta sonra kendi kendine düzeldi artık vidoların hepsini görüyor.
  • arkadaşlar bende de fake serial deyip duruyor,

sildim kurdum sildim kurdum olmadı.

xp deki çözüm yoluda fayda getirmedi.

win8 de nasıl yapacağız bunu bir el atın rica ederim.
  • Benzer bir sorunu ben de yaşamaktayım. Youtube'da sorun yaşayan arkadaşlar için;
    1 - Youtube'da indirmek istediğiniz videoyu açın.
    2 - Adres çubuğunda,www.youtube..... falan link kısmında youtube kısmının hemen önüne ss yazın. yani,www.ssyoutube..... olsun.
    3 - Bu adrese gidin. Save from net falan diye bir sayfa açılacak.
    4 - O sayfada sağda seçenekler gelecek. mp4 720p, mp4 360p gibi. Onlardan indirmek istediğinize tıklayın.
    5 - İndirme isteği gelecektir. Gerisini biliyorsunuz zaten

Bu arada bu yöntemde browser kendisi de bir dosya indiriyo. Bu dosya boyutsuz ve saklanmıyo. Onu görmezden gelebilirsiniz

Serial sıkıntısı çeken arkadaş da internette bazı patch dosyaları oluyo. Onları bir araştır. Belki işine yarar bir şey bulursun

• sorun 2 hafta sonra kendı kendıne çözüldü arkadaşlar bnde bilmiyorm ya chromeden kaynaklanıyo yada youtubeden kendiliğinden düzeldi :D
  • Varmı sorunu çözebilen bendede cıkmıyor eklenti olmasıan ragmen indir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende de sorun var maalesef film indiremiyorum ekleknti çubuğu çıkmıyor. görmüyor videoları
  • Gelişmiş tarayıcı eklentisi idye bir şey vardı galiba ayarlarda. Geliş mod kapalıysa açın düzelebilir
  • IDM'yi ve alternatifini deneyebilirsiniz:

https://www.internetdownloadmanager.com/

http://www.videoconverterfactory.com/tips/download-youtube-with-idm.html

IDM, kullanımı kolay bir çevrimiçi indirme programıdır. IDM ile, YouTube'da ve diğer popüler sitelerdeki videoları kaydetme ve indirme izni vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.