Şimdi Ara

idm alternatifi program önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • chrome'un eklentisi olması lazım değil mi?

eğer yoksa "real player gold"

Orijinalden alıntı: pc-system1

Download Accelerator Plus (DAP) var, IDM gibi. Bu da paralı. Katılımsızlarını bulabilirsen full kullanabilirsin.

programı buldum, kurdum ancak video izlerken indir butonu yok herhangi bir yerde. programın seçeneklerinde chrome ile ilişkillendirilmiş başka birşey daha yapmam gerekiyor mu?

Orijinalden alıntı: koyyim

online videoları indirme konusunda orbit ( ücretsiz ve Türkçe ) gibisini görmedim

idm ye para vermeden önce orbiti bir dene diyorum. bedava ve daha güzel..
  • İdm alanının en iyisidir. google politikaları nedeniyle chrome da video indirme eklentisine pek izin vermemesine rağmen idm chrome da çalışmaktadır(firefoxda çalıştığı kadar stabil olmasada). ayrıca çok sık güncellendiği için korsan kullanmak çile çekmekten başka birşey değildir.
    Diğer tüm programları denemiş biri olarak söyleyeceğim İdm ye en iyi yakın alternatif Orbittir. ancak chrome da çalışmamaktadır. Ücretsiz ve türkçe ama bana göre kullanılabilirlikte idm ye kapışacak durumda değil. Video indirmek için grabın yakalaması ayrı bi sıkıntı, imleçi videonun üstünde hareket ettirince falan anca yakalıyo, idm video başlar başlamaz hemen üstünce bi indirme butonu çıkıyor...
  • orbiti denedim video download helper ile aynı görevi görüyor idm'ye yine alternatif olamaz. video sayfasını kapatınca görüntü akışı duruyor idm'de böyle bir problem yoktu.

P4P800-X - ***FX5500*** - 768 MB RAM - *** CELERON D 2.80 OC <<3.33>> High Power PerformancePro 80Plus Bronze 750 microsoft keyboard+mouse set

old but gold ;)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.