Şimdi Ara

idm 6gb lik oyunu 775mb olarak verdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle umarım konuyu yanlış yere açmamışımdır.
    5,91 gblık fm 2013 oyununu iso olarak idm ile çektim idm hepsini indirdi daha sonra birleştirirken kaydedecek yeterli yer yok falan die bihata verdi pc yi yeniden başlattım bu sefer o hatayı vermedi ama birleştirme yüzde 60 70 lerde falandı aniden %100 oldu sonra idm bir süreliğine dondu ve tamamlandı ekranı geldi çok şükür dedim tam bide ne ççıksın 6gb lik dosyayı 775 mb olarak vermiş geçici kayıt klasörüne baktım orda da 2 part iso kalmış biri 4,4 gb diğeri 700 mb şimdi güme mi gitti 6gb dosya ?
    her şey bi yana harcadığım 5 saaate acıyorum.

• Bi daha indireceksin. C diskindeki dosyalarını da d ye taşı. C de yer açılsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazen bağlantı kesilince eksik indirebiliyor tekrar indirin
  • sikistirilmis dosya degil sanirim bu kadar fazla sikistirilmaz buyuk ihtimal inerken yarida kesilmis
  • dosya inerken tam inmemiş cyi boşaltın indirin emeginizi bi daha uğraşmak zorunda kalıcaksınız
  • yok dosya inerken yarıda kesilme falan olmadı c de 15gb boş alan vardı zaten (oyun yüklendikten sonra ) oyuunun uzantısı iso idi . rar falan deil o hatayı galiba bilgisayar 5 sa açık kalıp ram yorulduğu için veriyordu o yüzden yeniden başlattm birleştirirken pc yi mahfetmişti hiç bir işlem yapılmıyordu galiba ondan dolayı salaklık yaptı program neyse böylelikle 5 6gb lik dosya indirmenin riskini de öğrendim 2gb lik partlar vardı uğraşmiyim tek seferde indirsin dedim ama tutmadı :D cevaplarından dolayı herkese teşekkürler bu arada barcelonalı sabri resimli arkadaş resim güzel olmuş ama sabri barcelonaya gitmez :D orada kime üçlük çektirecek :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackkral -- 13 Haziran 2013; 21:16:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.