uygulamanın kapanmasından korkuyorum çünkü şu son aylarda korsana karşı bir mücadele başladı sizce almalı mıyım ?
quote:
Orijinalden alıntı: jrzaza
uygulamanın kapanmasından korkuyorum çünkü şu son aylarda korsana karşı bir mücadele başladı sizce almalı mıyım ?
güncel bölümler biraz geç ekleniyor ben pc bozukken almıştım kaliteli bir arşivi var tavsiye ederim ben kullanırken memnun kalmıştım ama son zamanlarda kullanmıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: WADE46
quote:
güncel bölümler biraz geç ekleniyor ben pc bozukken almıştım kaliteli bir arşivi var tavsiye ederim ben kullanırken memnun kalmıştım ama son zamanlarda kullanmıyorum
korsan olduğundan kapanmasından korkuyorum pancu
Program kapanma merak etmeyin. Içindeki arşivi kendileri yüklemiyor. Netten buldukları videoları sisteme ekliyorlar. Telif hakkı ihlali yok, videolar mail.ru vk gibi sitelerde barindiriliyor.
Programı gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz. Içindeki filmlerde her gecen gun yenileniyor. Bulamadığınız bir film olursa mail atıyorsunuz hemen ekleniyor
quote:
Orijinalden alıntı: Powerx*
Program kapanma merak etmeyin. Içindeki arşivi kendileri yüklemiyor. Netten buldukları videoları sisteme ekliyorlar. Telif hakkı ihlali yok, videolar mail.ru vk gibi sitelerde barindiriliyor.
Programı gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz. Içindeki filmlerde her gecen gun yenileniyor. Bulamadığınız bir film olursa mail atıyorsunuz hemen ekleniyor
ama netten buldukları videolarda kaldırılırsa çünkü sonuçta korsan ?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Powerx*
ama netten buldukları videolarda kaldırılırsa çünkü sonuçta korsan ?
Onlar kaldırılsın problem değil , programa herhangi bir zararı olmaz. Başka kaynaklardan tekrar sisteme eklenir
program arada sapıtsa da güzel bir dizi arşivi var.(film izlemedim)Mail attım 1 gün içinde kaybolmuş bölümleri eklediler gerçekten çok faydalı program ama biraz ağır çalışıyor.