arkadaşlar merhaba. Ben bu idos x5 telefondan aldım mutluda mesut kullanıyordum. sonra telefon bigün açılmadı servise götürdüm.iservis yazılımını yenilemiş. ama bana yeni yazılım eskisine göre farklı ve kötü gözüktü. servise gittikten sonra telefon garip garip sorunlar vermeye başladı. ses gitmemesi, wifi de kopmalar vb. acaba benim tel pro idi de serviste bu alete düz x5 yazılımımı yüklediler,diye işgillenmeye başladım.yazılımından bağımsız olarak bu aletin pro olup olmadığını nasıl anlarız. Not:radyosu varsa pro dur gibi cevaplar vermeyin çünkü üstündeki yazılımda zaten radyo yazılımı yok yani yazılımdan bağımsız olarak nasıl anlayabilecğimi yazarsanız berhudar olurum
bednede aynı sorundan müzdaribim b162 yi atmışlar serviste ve berbat bir rom
Hocam kendiniz rom yükleseniz??? Mesela miui performans romunda mikrofona dair hiçbir problem yok?
quote:
Orijinalden alıntı: RappeR07
Hocam kendiniz rom yükleseniz??? Mesela miui performans romunda mikrofona dair hiçbir problem yok?
O ROMu attim 3 gun cihazda kaldi gunde 50 sefer res atiyordu
quote:
Orijinalden alıntı: napolyon94
quote:
ilginç hocam bende.4 gundur yuklu. hic.reset atmadi cihaz. zaten normalde de 2-3 haftada 1 nadiren cok zorlarsam atiyordu
quote:
Orijinalden alıntı: napolyon94
quote:
ilginç hocam bende.4 gundur yuklu. hic.reset atmadi cihaz. zaten normalde de 2-3 haftada 1 nadiren cok zorlarsam atiyordu
hocam asıl sorun zaten yazılım atmada değil.bu aletin pro olup olmadığını nasıl anlarız sorunu? ona göre pro yada normal x5 için miui atıcam.ama bilemiyorum pro mu değil mi?
hocam asıl sorun zaten yazılım atmada değil.bu aletin pro olup olmadığını nasıl anlarız sorunu? ona göre pro yada normal x5 için miui atıcam.ama bilemiyorum pro mu değil mi?
uplayalim o zaman.konuyu mtlaka nasil anlasldigini bilen.biri cikAr. up
4 gb dahili hafıza varsa produr.
Pro Türkiye'ye geldimiki ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme