Şimdi Ara

İdeos x5 i nerden alabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İDEOS X5 Alıcağım en ucuz nerden gidip alabilirim .

• hb veya hızlıal dan alabilirsn elden istiyosan tim den alırsın
  • Elden alcam beylikduzunde oturuom buradaki tim lerde 670 tl elden ucuza alabilecegim tim veya bir yer biliyormusunuz
  • hb den al ne olucak
  • türkcell bayisinden al en garantili yol içini açıp kontrol edebiliyosun kasa açıklığı ölü piksel ısık sızması olabiliyor cihalarda.550 Tl fiyatı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F763346C1 -- 16 Kasım 2011; 14:25:21 >
  • her tim subesi 550 ye fln satmıo satan yer biliyormusunuz istanbulda avrupa yakasında
  • her tim subesi 550 ye fln satmıyor satan yer biliyormusunuz istanbulda avrupa yakasında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • her tim subesi 550 ye fln satmıyor satan yer biliyormusunuz istanbulda avrupa yakasında
  • up
  • UP UP UP UPUPUUPUPPUPUPUPUPUPUPUPUPUPPU
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanokm

UP UP UP UPUPUUPUPPUPUPUPUPUPUPUPUPUPPU

Koy cebine 550 TL, adres vereyim, git gör al. TİM'den alacaksın dostum telefonu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FT2008

quote:

Orijinalden alıntı: hakanokm

UP UP UP UPUPUUPUPPUPUPUPUPUPUPUPUPUPPU

Koy cebine 550 TL, adres vereyim, git gör al. TİM'den alacaksın dostum telefonu...

tmm
  • telefonu istanbuldan alabileceğim bir tim biliyor musunuz arkadaşlar netten almak istemıyorum
  • Burada timlerde ideos x5 kalmamış piyasada da yokmuş internette de yok artık yenilerinin gelmesini beklicem.
  • bir tek istanbul bilişimde var başka yerde yok kardeş bilgine. yeni seri de gelmez çünkü stokları eritiyorlar x6 gelme ihtimali var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.