Şimdi Ara

İdeos X5 almak mantıklı bi karar mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün HB'dadan X5 siparişi verdim sipariş henüz kargoya verilmedi. Galiba iptal etme hakkım hala var.

Sorum şu, şuan X5 almak mantıklı mı ? 5 aylık bir model yanılmıyorsam. Yani şirket yeni bir telefon çıkarabilir yakında. Yeni telefon çıkınca bunun fiyatı düşer mi ? Yada yeni çıkaracağı telefonla aralarında büyük bi teknoloji farkı olur mu ?

Sizde hak verirsiniz ki, telefonu aldıktan 1 ay sonra 100 lira pahalı bi fiyata bundan çok iyi bir model piyasaya sürülürse büyük hayal kırıklığı olur.

• Oldukça mantıklı bir karar vermişsin Tebrik ediyorum
  • :) Öylesine bi mesajmıydı ?
  • Sistem tercihlerime göz atsaydınız eminim İdeos x5 kullandığımı görürdünüz
    Hayırlı olsun telefonunuz memnun kalacağınıza eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 2 Ekim 2011; 20:56:56 >
  • Telefonu araştırdım. Ben de memnun kalacacağıma inanıyorum. Endişelerim bu manada değil, yukarıda belirttiğim gibi beni huzursuz eden yakın zamanda X5'ten daha iyi hemde neredeyse aynı fiyata telefon çıkabilme ihtimali . Sonuçta bu telefon yeni çıkan bir model değil. Her an daha iyi bir model piyasaya sürülebilir. Buda şuan 5800 almak gibi bir şey olur.
  • Flood yapmak istemediğim için konuya son mesajımdır.
    Her zaman yeni telefonlar çıkar doğal olarak fiyatlarda iner çıkar. Burada yapabileceğiniz tek bir şey var o da f.p yada üst düzey telefonlardan almanız gerekir. X5 de f.p telefonudur özelliklerine bakarsak giriş orta seviye bazında çok iyi bir yere sahiptir. 9 10 ay daha iyi bir yerde kalabilir açık konuşmamı isterseniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeni telefon alıcam da
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.