Şimdi Ara

IDENTITY(KİMLİK) --- Bu filmi izleyen, izlemeyen !!! - MÜKEMMEL FİLM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
1
Favori
4.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: [DMC]

bu filmin sonunu anlamadim....

kel adam kimdi ?

kel adam, John Cusack'ın asıl benligi. Yani o kel adam şizofren. Bütün bu olayları kendi kafasında tasarlamıs, Kendini de John Cusack olarak görüyo hayalinde.
    Hani bazı filmleri izlersin sonunda süya cıkar hepsi. Bu da hayal cıktı. (Kel'in kendi dünyasında kurdugu bi hayal)
  • ben de çok beğenmiştim güzel film
  • az önce izledim... güzel filmdi gerçekten

8 / 10 puan benden.
  • Sonu dışında ilgi çekici yanı yok bence.

2.kez izlenecek filmlerden değil..
  • Bana klişe bir film olarak gelmişti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Commander

Çok eski ve sıradan psikolojik gerilim filmlerinden. Abartılacak bir yanı yok. Bundan etkilendiysen Gizli pencereyi izle birde.

...evet kesinlikle aynı tarz
  • idare eder bir film.
  • quote:

Orjinalden alıntı: knotaqram34

quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

bu filmin sonunu anlamadim....

kel adam kimdi ?

kel adam, John Cusack'ın asıl benligi. Yani o kel adam şizofren. Bütün bu olayları kendi kafasında tasarlamıs, Kendini de John Cusack olarak görüyo hayalinde.
    Hani bazı filmleri izlersin sonunda süya cıkar hepsi. Bu da hayal cıktı. (Kel'in kendi dünyasında kurdugu bi hayal)

Ben de film çok süper falan diyom hiç bir şey anlamamışım o kel adamı önemsiz bir rolü var ve tüm olanları çocuk yapmmış olarak anladım
    Ama en sonunda o çocuk yapıyordu o kel adam kim ?

• kimliki izleyeli çok oldu cok güzel bi filmdi sonundaki sürprizler süperdi.john cusack müthiş oynamıştı.
  • Katılmıyorum bana biraz pasif geldi film. Havası sanki korku filmi gibi fakat korku değil. İnsanı geriyo boşu boşuna. Filmboyunca oradaki insanların aptal hareketleri de sıktı beni (aptalderken yani korku filminde mesela lan gitme o karanlk yere yalnz başına dersiniz ya öyle hareketler vardı.) Sonu güzeldi ama.
  • en kısa sürede izliyeceğim
  • Abartılacak bir film değil olayların
    bir şizofrenin hayal dünyasında geçtiğini düşünürsen
    böyle bir filmi bir Türk perdeye yansıtsa yerden yere vurulurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3RS!N -- 16 Temmuz 2009; 14:13:33 >
  • Bende izlemedim bu filmi arşivde vardır muhakkak sağolasın
  • neffffiiiiiss bir film. şiddetle tavsiye ediyorum. filmi izledikten sonra "oh be sonunda güzel bir film izledim" diceksiniz kendi kendinize
  • Benim de beğendiğim filmlerdendir, ancak gerçekten de çok abartılı bir yanı yok.

Herşeyin şişko şizofrenin kafasında olup bitmesi, ve izlediğimiz şeylerin aslında hiç olmamış olması (yani film içinde film izlemek), şaşırtıcı bir final olması yanı sıra biraz da hüsrana uğratıcı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

Benim de beğendiğim filmlerdendir, ancak gerçekten de çok abartılı bir yanı yok.

Herşeyin şişko şizofrenin kafasında olup bitmesi, ve izlediğimiz şeylerin aslında hiç olmamış olması (yani film içinde film izlemek), şaşırtıcı bir final olması yanı sıra biraz da hüsrana uğratıcı

film boyunca bir psikopatın beyninde gezindiğimizi düşünürsek, bence filmin bu kısmı şahaneydi.

• Film güzel tamamda o kadar da abartacak kadar değil.İzlemeyenlerin fikrini etkilemek istemem ama bence büyük beklenti ile izlemesinler.
  • Benim de hoşuma gitti. Hayatında her filmden LOTR performansı bekleyen kişilerden değilseniz izleyin derim.
  • filmi birazcik anlarabilirmisinz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tmac**

filmi birazcik anlarabilirmisinz

Birbirlerini hiç tanımayan, çok farklı on kişi, bir fırtına nedeniyle otellerinde mahsur kalırlar. Zamanla teker teker öldürüldüklerini fark ederler ve dışarıda fırtınanın yarattığı korku, içeride tehlike altındaki yaşamlarından duydukları endişeyle birleşir. Hayatta kalmak istiyorlarsa, onları tek bir otelde bir araya getiren sırrı keşfetmek zorundadırlar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.