Bildirim
İdefix'ten kitap alacağım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Fatura için diye biliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: StealheX
Fatura için diye biliyorum
Teşekkürler cevap yazdığınız için, içimdeki küçük şüpheyle girdim bakalım. -
Kurumsal bir fırma zaten ahmet mehmet abinin kitapçısı değil ki.Güvenebilirsiniz. -
hiçbir sorun olmaz, güvenilirdir. -
İlk defa internetten sipariş verdim arkadaşlar, cevaplarınız da içimi çok rahatlattı açıkçası. Teşekkür ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Neighbourhood -- 15 Temmuz 2015; 21:27:46 > -
Ben kaç kere kitap aldım internetten hiç sıkıntı çıkmadı.
Ama ben kitapyurdu'ndan almıştım.
quote:
Orijinalden alıntı: MUHAFIZ44
Ben kaç kere kitap aldım internetten hiç sıkıntı çıkmadı.
Ama ben kitapyurdu'ndan almıştım.
Bakalım, bir sıkıntı çıkacak mı idefix'ten. -
Ben aldım daha önce ama cok reklam yolluyorlar be emaile bıktım usandım ,ayrıca hemen vermıyorlar kıtabı kargoya en azından bende öyle oldu ,diğer kitapcı hemen verdiği halde bunları 2 defa aramıstım 😂😁😁
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Rahatca kitap alabilirsin oradan bende idefixten ve yky dan alisveris yapiyorum zaten iki sitesininde veritabanlari ayni
hocam farklı zamanlarda 3 defa 100er liralık kitap aldım ben idefixten, hiçbir açıdan hiçbir sorun yaşamadım -
TC Kimlik numaranı bilseler ne olacak ki?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X