Şimdi Ara

idefix'i nasıl bilirsiniz? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
20.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ilk defa idefix'i kullanıyorum. 19 aralık'ta sipariş verdim ve bugün hala tedarik sürecinde gözüküyor. önümüzdeki haftayı bulacak belli ki. bundan sonra bir daha kullanmam sanırım.
  • Önceden idefix'i memnuniyet ile kullanmama rağmen son alışverişimde ücretini aldıkları kitabı tedarik edemedikleri için iptal ettiler ve onlarca mail atmama rağmen geri dönüş yapmaya dahi tenezzül etmediler, para iadesini de 45 güne yakın bir sürede yapmışlardı.

Bu yaşanmışlıktan sonra istedikleri kampanyayı yapsınlar, bir tüketici değil bir müşteri kaybettiler. Alışveriş yapacakların bir kez daha düşünmesini öneririm.

Edit: İade süresini teyit için baktığımdan 45 günden de fazla olduğunu fark ettim.

27.10.2015 tarihinde siparişi verilen kitap temin edilemediği gerekçesiyle iptal edildi ve iadesi tam olarak 7.1.2016 tarihinde gerçekleşmiş. Tüketici heyetine gitmemek benim kabahatim fakat adı duyulmuş bir firmanın para iadesinin 2 ay sürdüğü nerede görülmüş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThePoseidon -- 26 Aralık 2016; 13:17:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePoseidon

Önceden idefix'i memnuniyet ile kullanmama rağmen son alışverişimde ücretini aldıkları kitabı tedarik edemedikleri için iptal ettiler ve onlarca mail atmama rağmen geri dönüş yapmaya dahi tenezzül etmediler, para iadesini de 45 güne yakın bir sürede yapmışlardı.

Bu yaşanmışlıktan sonra istedikleri kampanyayı yapsınlar, bir tüketici değil bir müşteri kaybettiler. Alışveriş yapacakların bir kez daha düşünmesini öneririm.

45 gün çok fazlaymış hocam. Okuyunca inanamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razer

quote:

Önceden idefix'i memnuniyet ile kullanmama rağmen son alışverişimde ücretini aldıkları kitabı tedarik edemedikleri için iptal ettiler ve onlarca mail atmama rağmen geri dönüş yapmaya dahi tenezzül etmediler, para iadesini de 45 güne yakın bir sürede yapmışlardı.

Maalesef hocam. Her gün para iadesi gelmiş mi diye kontrol etmekten bıkmıştım, tüketici heyeti için prosedürlere bakıyordum artık.

Doğan grubu logosunu görünce insan güveniyor fakat bu olayları doğrudan yaşayınca kurumsallıktan ne kadar uzak olduğunu anlıyor insan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Razer

quote:

Maalesef hocam. Her gün para iadesi gelmiş mi diye kontrol etmekten bıkmıştım, tüketici heyeti için prosedürlere bakıyordum artık.

Doğan grubu logosunu görünce insan güveniyor fakat bu olayları doğrudan yaşayınca kurumsallıktan ne kadar uzak olduğunu anlıyor insan.

Geçmiş olsun hocam ne diyeyim. 45 günde insan sinirden yıpranır.

• Hiç iyi bilmem. Bir sonuç alacağımı zannetmiyorum ama kendilerine yazdığım maili paylaşıyorum arkadaşlar. Tecrübeyi tekar denemeye gerek yok.

"Siparişimde ki 3 cilt olan kitap yanlış bir şekilde 2 cilt olarak gönderilmiş. Bu sebeple müşteri hizmetlerini arayıp 7 dakika sonra bağlanabildim. Müşteri temsilcisi elimdeki 2 cilti göndermemi sonrasında 3 cilt olarak kitapların tekrar gönderileceğini belirtti. Ertesi gün 18.01.2017 tarihinde kiatpları kargoya verdim 2 cilt olarak. Kargo takip numarasını paylaşmak için iki defa müşteri hizmetlerini aradım 10 dakikanın üzerinde beklememe rağmen bir türlü MH temsilcisine bağlanamadım. Bunun üzerine fatura üzerinde Doğan Müzik Kitap telefon numarasını arayarak durumu aktardım iletişimi gayet zayıf olan, ilgisiz bir hanım beni ilgili yere aktaracağını söyledi fakat uzun süre bekledikten sonra telefon kapandı ve yine bağlanamadım.

23.01.2017 tarihinde , bugün, tekrar MH'ni aradım son durumu öğrenmek için inatla bağlanmak için bekledim ve tam 18 dakika 40 saniye bekledikten sonra MH temsilcisine bağlanabildim. Durumla ilgili şikayet oluşturulmasını söylediğimde bunun genel bir durum olduğunu ve şikayet oluşturulamayacağını söyledi.

Değişim yapılacak kitapla ilgili ise 19.01.2017 tarihinde tarafınıza teslim edilmiş olan kitabın 1 hafta 10 gün durum değerlendirilmesi olacağını ne zaman gönderileceğinin kesin olmadığını belirtti.

Özetle 10.01.2017 tarihinde vermiş olduğum sipariş aradan 13 gün geçmesine rağmen tam ve eksiksiz olarak tarafıma ulaşamadı ve ne zaman ulaşacağı ile ilgilide bir bilgi verilmedi."

Bu tecrübeden sonra KESİNLİKLE BİR DAHA İDEFİX'İ KULLANMAYACAĞIMI ve çevremde bulunanlarla da bu tecrübeyi paylaşacağımı belirtmek isterim."

• 12 gün önce 2 kitaptan oluşan bir sipariş verdim. Birini gönderdiler, diğeri için hala siparişiniz hazırlanıyor diyor. 3 gün önce müşteri hizmetlerini aradım ama açan yok. defalarca aradım hem de. önceki gün facebook'taki sayfalarından yazdım. temin aşamasında olan kitaplarınız, temin edildiğinde tarafınıza bilgi verilecektir diye saçma bir cevap gönderdiler. Dün yine aradım müşteri hizmetlerini, bu sefer açtılar ama sistemlerinde güncelleme olduğu için işlem yapamadıklarını söylediler. Bugün yine arıyorum ama yine açan yok
  • berbat bilirim,her yerde aradığım 1992 basımı sitelerinde satışta gözüken kitabi sipariş verdim,güncel basımını göndermişler, 😂😂

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son neredeyse 2 ay önce vermiş olduğum 6 kitabı 4 seferde bir ayda gönderdiler. İki kuruş için Kitapyurdu'ndan şaşmam ben artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi David Attenborough -- 16 Şubat 2017; 2:10:1 >
  • Geçen hafta ikisi ingilizce olmak üzere 4 kitap sipariş verdim. 4 günde elime ulaştı. İngilizce kitapların tedariği süreci uzatabilir diye düşünüyorum. Üst yorumlara da bakılırsa idare eder gibi.

• İdefix'te Seçkin Yayıcılık'a ait kitaplar Ciltli olarak gözüküyor (genelde akademik kitaplar) ama hiçbiri ciltli değil. Alırken dikkat edin.

• idefix'i Turkuvaz Müzik Kitap mağazası satın aldığından beri berbat hizmet alıyorum

adamlar siparişleri iptal bile etmiyorlar. Muhattap bulamıyorsun aslında birşey söylemeye gerek yok aşağıda ki şikayet var linki durumu daha çok iyi açıklıyor

www.sikayetvar.com
    idefix - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/idefix

bu arada D&R firmasınıda bunlar aldı bence bir insan her yerde aynı şekilde çalışıyordur

• Yahu hem bu kadar yakinip hem de niye hala alisverise devam edersiniz anlamam. Turkuvaz grubuna satildigina da gore Kitapyurdu'na devam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 3 Aralık 2018; 12:34:57 >
  • bobafett kullanıcısına yanıt
    kitapyurdu’da aynı bokun laciverti. hatta daha aşırı islamcılar.

• JaCKiE_BrOwN kullanıcısına yanıt
    Atatürk düşmanları milli mucadele düşmanları kitapyurdu bi ara bunu tweetle nile dile getirmişlerdi

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.