Şimdi Ara

İdefix.com Kargo ve Metis Yayıncılık (ILIK) Fırsatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
3
Favori
1.043
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, idefix haftasonuna özel kargo bedava yapmış ve metis yayınlarından 3 liralık kitap alsanız bile Metis 2016 yılı ajandasını hediye ediyor. Çok sıcak sayılmaz ama belki benim gibi faydalanmak isteyen olur.

• Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakıcam konu ıcın sağol hocam

edit:bukoli var sanırım birde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonmez10 -- 19 Aralık 2015; 0:06:41 >
  • teşekkürler hocam
    ben de normal ajanda sandım, ajanda kitabıymış :)
    alabilirim bir ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemre92 -- 19 Aralık 2015; 0:07:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonmez10

Bakıcam konu ıcın sağol hocam

edit:bukoli var sanırım birde

Bu koli de ücretsiz teslimat yapıyor ancak termos kampanyasına idefix dahil değilmiş.
  • tşkler 3,75 TL 2 tane kitap oldu
  • en ucuz hangi ürünü alıyoruz birde hediye ajanda sepete ekleniyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Idefix pismanliktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

Idefix pismanliktir.

Nedenini yazarsanız herkes faydalanır.
  • batyaz kullanıcısına yanıt
    5 gun once siparis verilen kitap icin musteri hizmetlerini aradim kargonuz 3 gun once yola cikti peki nerde kargo da . verin bana kargo takip nosunu takip nosu gorunmuyor.dedin iptal edin urun bizde degil dedim urun nerde kargoda bla bla bla...

Amerika dan bana 5 gunde urun ufak bir koli geliyor da 5 gunde istanbul icine kitap gonderemiyorlar.

yurtici nin arasdan bir farki yok hatta aras daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 19 Aralık 2015; 10:14:47 >
  • SEPETE EKLEMİYOR DEĞİL Mİ AJANDAYI?

Edit: ödeme ekranında kart bilgilerini girdikten sonraki sayfada çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucgunmuhlet -- 19 Aralık 2015; 10:38:35 >
  • Bu sene rüyalar konusuyla çıktı. Sayfalara serpiştirilmiş bilgilendirici alıntılar ve eğlenceli önemli günler hatırlatmaları bulunur. Metis ajandası artık benzerleri türemiş olsa da ekoldür.

• Ben yeni üye olarak 2 kitap ekleyip denedim ama son kısımda görünmedi, eski üyelere mi yapıyorlar acaba?
  • aldık 3.75 e teşekkürler

• bu arada arkadaşlar idefixin mobil programınj iostan yükledim hediye olarak sekiz adet e kitap ücretsiz verdi
    Kafka nın boyun eğmeyen hayalperest, osmanlının hayaleti, platon devlet,bostan ve gülüstan,bay kuş ...

• Çok teşekkürler yararlanacam
  • ödeme ekranında çıkmıyor bende sizlerde kesinlikle bir kitabın ücretsiz olduğu yazıyor mu?
  • ben defteri aldım yanına ajandayı da verdiler...

http://www.idefix.com/kitap/metis-cep-defteri-a06-10-15-kolektif/tanim.asp?sid=AOODRNWCSC1DOYW2XP44

defterde güzeldir sayfaların altında kitaplardan alıntılar oluyor ufak ufak...
  • ben defteri aldım yanına ajandayı da verdiler...

http://www.idefix.com/kitap/metis-cep-defteri-a06-10-15-kolektif/tanim.asp?sid=AOODRNWCSC1DOYW2XP44

defterde güzeldir sayfaların altında kitaplardan alıntılar oluyor ufak ufak...
  • geçen gün süpariş verdim ertesi gün evime 100 mt olan bukoli noktasından aldım kitabı. bukoli sayesinde yurtiçi kargo gibi rezil firmaları çekmiyoruz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.