Bildirim
İdefix.com Kargo ve Metis Yayıncılık (ILIK) Fırsatı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Tesekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bakıcam konu ıcın sağol hocam
edit:bukoli var sanırım birde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonmez10 -- 19 Aralık 2015; 0:06:41 > -
teşekkürler hocam
ben de normal ajanda sandım, ajanda kitabıymış :)
alabilirim bir ihtimal.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemre92 -- 19 Aralık 2015; 0:07:33 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Sonmez10
Bakıcam konu ıcın sağol hocam
edit:bukoli var sanırım birde
Bu koli de ücretsiz teslimat yapıyor ancak termos kampanyasına idefix dahil değilmiş. -
tşkler 3,75 TL 2 tane kitap oldu -
en ucuz hangi ürünü alıyoruz birde hediye ajanda sepete ekleniyor mu? -
Idefix pismanliktir.
quote:
Orijinalden alıntı: 1080p
Idefix pismanliktir.
Nedenini yazarsanız herkes faydalanır. -
5 gun once siparis verilen kitap icin musteri hizmetlerini aradim kargonuz 3 gun once yola cikti peki nerde kargo da . verin bana kargo takip nosunu takip nosu gorunmuyor.dedin iptal edin urun bizde degil dedim urun nerde kargoda bla bla bla...
Amerika dan bana 5 gunde urun ufak bir koli geliyor da 5 gunde istanbul icine kitap gonderemiyorlar.
yurtici nin arasdan bir farki yok hatta aras daha iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 19 Aralık 2015; 10:14:47 >
SEPETE EKLEMİYOR DEĞİL Mİ AJANDAYI?
Edit: ödeme ekranında kart bilgilerini girdikten sonraki sayfada çıkıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucgunmuhlet -- 19 Aralık 2015; 10:38:35 > -
Bu sene rüyalar konusuyla çıktı. Sayfalara serpiştirilmiş bilgilendirici alıntılar ve eğlenceli önemli günler hatırlatmaları bulunur. Metis ajandası artık benzerleri türemiş olsa da ekoldür.
Ben yeni üye olarak 2 kitap ekleyip denedim ama son kısımda görünmedi, eski üyelere mi yapıyorlar acaba? -
aldık 3.75 e teşekkürler
bu arada arkadaşlar idefixin mobil programınj iostan yükledim hediye olarak sekiz adet e kitap ücretsiz verdi
Kafka nın boyun eğmeyen hayalperest, osmanlının hayaleti, platon devlet,bostan ve gülüstan,bay kuş ...
Çok teşekkürler yararlanacam -
ödeme ekranında çıkmıyor bende sizlerde kesinlikle bir kitabın ücretsiz olduğu yazıyor mu? -
ben defteri aldım yanına ajandayı da verdiler...
http://www.idefix.com/kitap/metis-cep-defteri-a06-10-15-kolektif/tanim.asp?sid=AOODRNWCSC1DOYW2XP44
defterde güzeldir sayfaların altında kitaplardan alıntılar oluyor ufak ufak... -
ben defteri aldım yanına ajandayı da verdiler...
http://www.idefix.com/kitap/metis-cep-defteri-a06-10-15-kolektif/tanim.asp?sid=AOODRNWCSC1DOYW2XP44
defterde güzeldir sayfaların altında kitaplardan alıntılar oluyor ufak ufak... -
geçen gün süpariş verdim ertesi gün evime 100 mt olan bukoli noktasından aldım kitabı. bukoli sayesinde yurtiçi kargo gibi rezil firmaları çekmiyoruz
Benzer içerikler
- shell helix ultra 5w-30 yorumlar
- a101 slazenger parfüm yorum
- feza torpil 120 adet
- amazon forum
- samsung amazon prime
- hepsiburada kaça satıldı
- zara indirim ne zaman 2025
- letgo güvenli ödeme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X