knk araştır işte bane halinde vücuduna çakma kas takıyorlar |
İDEAL ERKEK VÜCUDU SİZE GÖRE KİM? (2. sayfa)

-
-
yok be hocam ben kuzene getirtiyorum ucuza
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
BANA DA WER O ZAMAN HOCJAM COK LAZİM
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gıdalardan alamıyor musun? kg başına kaç gr almaya çalışıyorsun?
-
Knk hic dikkat etmiyom :( evde pek yemek pismez bizim :(
beslenme planını oluşturmak gerek mutlaka. ben komplike yemek yapmam asla vaktim yok öyle şeyler için. nohutu haşlarım biraz tuz serper yerim mesela. aşağıya bir site bırakıyorum yediklerine göre ne kadar mikro ve makro besin alırsın gösterir sana
makro kısmı için ss
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8E9B2F559 -- 10 Aralık 2021; 1:21:49 >
-
olur üstad maliyetini karşılarsan halledebiliriz 05530550805
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Up
-
Benim en beğendiğim vücut henry cavill. Hedefim de öyle olabilmek zaten.
İdeal vücut 3 komponentten oluşuyor;
Boy, Yağ, Kas
Boy 1.85 civarlarında olmalı. --> Fazlası absürt duruyor
Yağ oranı %10 dolaylarında olmalı. --> Daha fazlasında kaslar belli olmuyor, daha azı da hem sağlıksız hem de çirkin duruyor, yıllanmış eski bir parşömen gibi duruyor.
Kilosu 86-90 gibi olmalı. Bu da %10 yağ oranıyla ciddi bir kas kütlesi demek
Edit: Şimdi henry'nin vücut ölçülerine baktım boyu 1.86, kilosu da 87 imiş. Bunları yazarken tam olarak boy ve kilosunu bilmiyordum sadece dışarıdan görünüşünü biliyordum adamın.
Böylelikle kişi uzun, kaslı, fit, büyük gözükecek. Özellikle TR kızlarının yanında devasa durur ama güzel tarafı profesyonel bbciler gibi aşırı abartı durmazsınız.
Tabi geriye de artık genetik kalıyor en önemlisi boy ve omuz. Bunlar kısaysa iş zor asla ideale yaklaşamazsınız. Kısa boy ve dar omuz zaten feminen bir özellik bir erkeğe asla yakışmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aberrant Warden -- 12 Aralık 2021; 14:30:38 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X