Şimdi Ara

IDE CONTROLLER I TANITAMIORUM :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Resimde gördüğünüz gibi IDE CONTROLLER denen şeyi neyse acerın sitesindeki tüm updateleri yapmama rağmen tanıtamadım. 3 gündür uğraşıyorum olmuyor BİLGİSAYAR BAZEN MAVİ EKRAN OLUP RESETLENİYOR sanırım bu yüzden...

Ide controller nedir onuda bilmiyor ama resime bakarsanız belki anlarsınız :S 3 gündür bunun için uğraşıyorum lütfen yardım edin bana :(((

IDE CONTROLLER I TANITAMIORUM :S

ACER 5720G WINDOWS VISTA

INTEL CORE2 DUO CPU T7300 @2.00GHZ 2.00GHZ
    NVIDIA GeForce 8400M GS (256 MB)

evereste göre 4 tane ide daha var bunlardan 2 si IDE denetleyici Intel(R) 82801HEM/HBM SATA AHCI Controller ve IDE denetleyici Intel(R) ICH8M Ultra ATA Storage Controllers - 2850... bu ne boh emmi ya :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAHANOSAHANO -- 6 Temmuz 2008; 12:22:42 >

• :(

adresine gel. en soldan notebook sec. ortadan Aspire 5720g yi seç sagdanda chipset v8.2.0.1014 seç alltan indir.
    sonra aygıt yöneticisinden o yuklenmemıs seye sag tıklayıp ozellıkler dıyosunya hatta resmını koymusun. bu nun surucusu yuklenmemıs falan dıyor. ıste o pencereden yukarıdan surucuyu seç yenıden yukle de. klasoru goster. ayrıca bunun anakart cd si yokmu sen neden ugrasıyosun boyle

Orjinalden alıntı: MonarshiQ

çok teşekkğürler, walla notebookun yanında bi cd falan vermediler, vermeleri gerekirmiydi???

Tabiki. bilgisayarın yanında bilgisayarının driverlarını içeren bir cd vermek zorundalar.

Orjinalden alıntı: hardcrss

quote:

Orjinalden alıntı: MonarshiQ

çok teşekkğürler, walla notebookun yanında bi cd falan vermediler, vermeleri gerekirmiydi???

Tabiki. bilgisayarın yanında bilgisayarının driverlarını içeren bir cd vermek zorundalar.

Bazı notebooklarda harddisk'ten bir bölüm ayırıp içine yüklüyorlar.
    Örnek:Hp pavillon serisi.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

http://www.acerpanam.com/flex/acerdrivers/bin/drivers.html?CFID=4072519&CFTOKEN=50040158

adresine gel. en soldan notebook sec. ortadan Aspire 5720g yi seç sagdanda chipset v8.2.0.1014 seç alltan indir.
    sonra aygıt yöneticisinden o yuklenmemıs seye sag tıklayıp ozellıkler dıyosunya hatta resmını koymusun. bu nun surucusu yuklenmemıs falan dıyor. ıste o pencereden yukarıdan surucuyu seç yenıden yukle de. klasoru goster. ayrıca bunun anakart cd si yokmu sen neden ugrasıyosun boyle

Bende HP G62 kullanıyorum aynı sorun bendede var.Nasıl halledebilirim?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.