Şimdi Ara

iddiayı nereden oynamak daha mantıklı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • siz iddiayi hangi sitelerden oynuyosunuz? yoksa normal iddia oynamak mı daha mantıklı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sana nereden oynamak rahat geliyorsa ordan oynamalısın.İnternetten oynayacaksan Nesine'ye bakabilirsin

• huku lekeme kullanıcısına yanıt
    dostum imkanin varsa marathonbet , pinnacle , betfair den oynayacaksin , burada sayfalarca teorik olarak iddaadan kazanma sansinin nerdeyse %0 oldugunu yazarim ama gerek yok :) , yani oran fakliliklari %20-%30 larda dolasiyor boyle birsey var mi bunun otesi yok + iddaadaki 3 mac 4 mac kurali gibi tasdevrinden kalma kurallar , inanilmaz...
  • imajbet
    sonra princessbet e başladım,daha 1 kez para yatırdım
    en son geçen hafta perabete başladım
  • tempobet

• canlıcı değilsen iddaa, canlı seviyorsan, viabet1 daha yeni girdiler tr piyasasına, tavsiye ederim, ben şimdiye kadar tempo, betson , youwin, joybet, den oynadım, bu aralar viabetteyim, masaüstü versiyonu ve mobil versiyonu çok kullanışlı,,
  • Oynamamak daha mantıklı 🙏

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirmaci

canlıcı değilsen iddaa, canlı seviyorsan, viabet1 daha yeni girdiler tr piyasasına, tavsiye ederim, ben şimdiye kadar tempo, betson , youwin, joybet, den oynadım, bu aralar viabetteyim, masaüstü versiyonu ve mobil versiyonu çok kullanışlı,,

Git başka yerde reklam yap.

Muhtemelen dolandırıcı site, viabet1 ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bumin_Han

dostum imkanin varsa marathonbet , pinnacle , betfair den oynayacaksin , burada sayfalarca teorik olarak iddaadan kazanma sansinin nerdeyse %0 oldugunu yazarim ama gerek yok :) , yani oran fakliliklari %20-%30 larda dolasiyor boyle birsey var mi bunun otesi yok + iddaadaki 3 mac 4 mac kurali gibi tasdevrinden kalma kurallar , inanilmaz...

neden hocam bi ayrintil iaciklasaniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.