Şimdi Ara

iddia oynamak istiyorum ama bilmiyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iddia oynucam ben iddiada sadece maç sonucu oyununu bbiliyorum bu oyunu oynarsam kazanırmıyım ve iddianın tüm detaylarını anlatırmısınız

Orjinalden alıntı: pcworldpc

arkadaşlar iddia oynucam ben iddiada sadece maç sonucu oyununu bbiliyorum bu oyunu oynarsam kazanırmıyım ve iddianın tüm detaylarını anlatırmısınız

Bu dünyada belki birşeyler kazanırsın ama ahiretini mahvedersin. Kumarın cazibesine kapılmamanı tavsiye ederim. Birkaç kişinin mutluluğu, binlerce insanın ekmek parasından çıkıyor. En güzeli helal yoldan para kazanmak.

Orjinalden alıntı: kendinibil

quote:

Orjinalden alıntı: pcworldpc

arkadaşlar iddia oynucam ben iddiada sadece maç sonucu oyununu bbiliyorum bu oyunu oynarsam kazanırmıyım ve iddianın tüm detaylarını anlatırmısınız

Bu dünyada belki birşeyler kazanırsın ama ahiretini mahvedersin. Kumarın cazibesine kapılmamanı tavsiye ederim. Birkaç kişinin mutluluğu, binlerce insanın ekmek parasından çıkıyor. En güzeli helal yoldan para kazanmak.

şanş oyunu deniyor ona

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuyuSevmeyenİnsan -- 9 Ağustos 2008; 11:40:13 >

• arkadaşım ben iddaa oynarken cebimde beş kuruş param yoktu bıraktım şimdi her yerimden para çıkıyor bırakma nedenim ise bana bi arkadaşımın bunları demesiydi
  • özenti fena şeydir adamın ahlakını namusunu bile alır.

lütfen özenmeyelim.

Orjinalden alıntı: ibo3458

özenti fena şeydir adamın ahlakını namusunu bile alır.

lütfen özenmeyelim.

aynı internete özenip eve internet bağlatmak gibimi ?

insanoğlu tecrübe kazandıkça kendini geliştirir , buda denemeden olmaz asla...

bir küçük çocuğa desenki bu sobaya dokunma ufff ufff acı acı desen...o çocuk seni dinlermi ? bence hayır...

malesef bir kerelikte olsa elini dokundurtur sobaya ve eli yandıktan sonra birdaha böyle girişimde bulunmaz....

tecrübeyle kazanılan ders her zaman daha iyidir

kumarda herzaman masa kazanır unutma

para falan kazananlara aldanma

uzun vadede verdikleri parayi geri almişlardir
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.