Şimdi Ara

İddia İle İlgili Bir Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ne zamandır iddaa oynamıyorum birşeyi anlamadım o yüzden sorayım dedim..

İddia programına baktığımda şöyle görüyorum ;

MESALA

355 - Galatasaray - Denizlispor 1.05 - 1.50 - 3.50
    356 - Galatasaray - Denizlispr 3.15 - 4.50 - 7.00

aynı maç alt alta 2 defa yazılmış ve oranlar farklı durumda...acaba neyin nesidir biri bana açıklayabilir mi

• İkinci maçta denizliye handikap verilmiş.yani halk ağızıyla avans(gol) H yazan yerde kaç yazıyorsa denizli maça o skorla başlar
  • haa bilader anladım şimdi sağol yaa... H1 - evsahibine avans veryo H2 - deplasmandakine avans veryo dimi birde..

yardımın için sağol ohh yaww
  • quote:

Orijinalden alıntı: patinaj35

haa bilader anladım şimdi sağol yaa... H1 - evsahibine avans veryo H2 - deplasmandakine avans veryo dimi birde..

Hayır öyle değil.Zaten üstte Hnd yazar onun sırasında kaç yazıyosa o takıma o kadar gol avans verilir.Eğer solda ise Galatasaray'a sağda ise Denizlispor'a verilir.Ama şu mantıkla zaten Denizli'ye verilmesi daha uygun.

• quote:

Orijinalden alıntı: FreeDi3

quote:

haa bilader anladım şimdi sağol yaa... H1 - evsahibine avans veryo H2 - deplasmandakine avans veryo dimi birde..

Hayır öyle değil.Zaten üstte Hnd yazar onun sırasında kaç yazıyosa o takıma o kadar gol avans verilir.Eğer solda ise Galatasaray'a sağda ise Denizlispor'a verilir.Ama şu mantıkla zaten Denizli'ye verilmesi daha uygun.

Bi de oranlar böyle değil dimi sen salladın çok mantıksız oluyo aslında.

• evet ben salladım.. :D
  • Ben de görünce şaşırmıştım, hiçbir yerde de yazmıyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burs ile ilgili bir soru
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaşlar ne zamandır iddaa oynamıyorum birşeyi anlamadım o yüzden sorayım dedim..

MESALA

aynı maç alt alta 2 defa yazılmış ve oranlar farklı durumda...acaba neyin nesidir biri bana açıklayabilir mi

denizliye 3 gol avans vermiştir yane 3-0 önde baslatırlar :)) o oranlar ne yaa iddaa böle bişey çıkarsa hemen handikap girelim gs ye :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivery

quote:

Arkadaşlar ne zamandır iddaa oynamıyorum birşeyi anlamadım o yüzden sorayım dedim..

MESALA

denizliye 3 gol avans vermiştir yane 3-0 önde baslatırlar :)) o oranlar ne yaa iddaa böle bişey çıkarsa hemen handikap girelim gs ye :))

0-2 oynanır bence

• 3-0 önde başlatsalar ne olacak biz nasıl olsa en az 4 tane atarız yine onlara
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.