Şimdi Ara

İddia Ediyorum 'Tiara's' Kadar Güzel Bir Parfüm Yok (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
16
Favori
21.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  •  İddia Ediyorum 'Tiara's' Kadar Güzel Bir Parfüm Yok
    Geçmiş günü beyhude yere yad etme, Bir gelmemiş an için feryat etme, Geçmiş gelecek masal bunlar hep Eğlenmene bak ömrünü berbat etme. Niceleri geldi, neler istediler, Sonunda dünyayı bırakıp gittiler. Sen hiç gitmeyecek gibisin değil mi? O gidenler de hep senin gibiydiler. Dünyada ne var kendine dert eyleyecek, Bir gün gelecek ki can bedenden gidecek. Zümrüt çayır üstünde, sefa sür iki gün ... Zira seninde üstün de otlar bitecek ...

efexor xr - prozac - valdoxan - xanax - abilify - norodol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

quote:

Orijinalden alıntı: Avesome

quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

quote:

Orijinalden alıntı: Avesome

bakalım

Erkek parfümü

arkadaşıma alıcam

Arkadaşın kendi alsın Avatardaki sensen pek kezbana benzemiyorsun

İddia Ediyorum 'Tiara's' Kadar Güzel Bir Parfüm Yok
    || AMD Ryzen 5600 || MSI B550 Gaming Edge Wi-Fi ||MSI RX 6900 XT GAMING Z TRIO || Corsair Vengeance RGB Pro 4x8GB 3200Mhz Cl32 White || Arctic Freezer Duo 34 White || Cooler Master TD500M White || Corsair RM1000X || 512GB NVMe + 4TB HDD || LG 27GL83A-B ||

• Parfüm forumlarını takip eden arkadaşlar varsa eğer kesin nickimi görmüşlerdir, parfüm benim için hobiden bir yana bir yaşam tarzı desem yanlış olmaz açıkçası

Tiara's him gerçekten oldukça kaliteli bir koku, bir kere maskülen, içeriğinde vanilya varmış ama parfümün çok hafif bir tatlılığı var buradan parfümün buruk olduğu anlamı çıkmasın, bir kere burun bükmüyor, mentollü bir havası var bu da parfümün insanı dinç tutmasını sağlıyor diyebilirim en azından ben de bu şekilde. Fiyatına göre bence uç noktalarda gezinen bir parfüm, bazı niş parfümlerde bile, abartmıyorum bazen bu kalite hissiyatını hisedemiyebiliyorsunuz. Maskülen havası, yapaylık hissedilmeyen kaliteli kokusuyla özsoy kozmetik çok iyi bir iş çıkarmış gerçekten. Kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim.

Orijinalden alıntı: guRizingo

eski sevgilim çok severdi bu kokuyu

+1. kırmızı olan parfüm
  • Yukarıdaki yorumuma bakınca reklam havası sezinlemiş olabilirsiniz parfümü bu kadar övmemde:) Fakat şundan emin olun ki gibi kesinlikle ne bir özsoy kozmetik çalışanıyım ne de tiarasın satışıyla bağlantılı bir menfaatim var, Sadece açık parfüm fiyatıyla eş değer olan bu parfümü kullanın. Bunu parfüm konusunda bilgi sahibi olan bir kişi olarak söylüyorum. Benim gibi parfüm konusunda oldukça maymun iştahlı olan birisi bile bu parfümü 2 aya yakın bir zamandan beri kullanıyor ve gittikçe bu parfümü daha da seviyorsa! Gerisi size kalmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: guRizingo

eski sevgilim çok severdi bu kokuyu

aynen be,bana o almıştı bırde.3 yıllık sevgılımdı şimdi yakındır evlenmesı hey gidi günler bütün film onun evlenmesınden sonra başlayacak zaten neyse.

Orijinalden alıntı: Amedra

Hocam saygilar.

Bundan bulamıyorum hicbir yerde. N11 de var ama eski urunler kokusu haci yagina donmus.

Guncel urun satan internette site veya satici biliyormusun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Angelica

Hocam saygilar.

Bundan bulamıyorum hicbir yerde. N11 de var ama eski urunler kokusu haci yagina donmus.

Guncel urun satan internette site veya satici biliyormusun?

Alıntıları Göster
    Selam Taken21

Üzerinden bayağı zaman geçti aynı esansta kokuyu bulmak zor ancak parfüm tavsiyesi istersen Gucci by Gucci ve Bleu de chanel'i öneririm. Bleu de Chanel'i özel günlerde kullanıyorum ama Gucci müthiş geliyor. Çevremdekiler de çok beğeniyor.

Şekerli bir parfüm istersen uzun süre aradan sonra Zara güzel bir yaz parfümü çıkardı. "Seoul 532-8 Sinsa Dong Gangnam-Gu" modelini satın almadan kokusunu deneyip karar verebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Selam Taken21

Üzerinden bayağı zaman geçti aynı esansta kokuyu bulmak zor ancak parfüm tavsiyesi istersen Gucci by Gucci ve Bleu de chanel'i öneririm. Bleu de Chanel'i özel günlerde kullanıyorum ama Gucci müthiş geliyor. Çevremdekiler de çok beğeniyor.

Şekerli bir parfüm istersen uzun süre aradan sonra Zara güzel bir yaz parfümü çıkardı. "Seoul 532-8 Sinsa Dong Gangnam-Gu" modelini satın almadan kokusunu deneyip karar verebilirsin.

Alıntıları Göster
    Hocam bu tarz fısı 1 tl olan parfumlere gecmedim henuz Ama notumu aldim belki ilerde lazim olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• tiaras him nereden alabiliriz

Orijinalden alıntı: malkockose

tiaras him nereden alabiliriz
    hepsiburada

Orijinalden alıntı: malkockose

gelen ürün orjinal mi? link paylasır mısın

orijinal mi sahte mi farkını bilmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.