Şimdi Ara

İddia ediyorum sınav 2010 dan daha kolaydı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üzülerek söylüyorum çünkü benimde işime gelmez ama 2010 lys sınavına tekrar bakayım dedim.İnanın bu sınavdan en az 5 tane fazla özgün ve zor soru vardı matematik için söylüyorum.Bu arada ilk 10 bine giren çevreniz nasıl yapmış merak ediyorum?Paylaşırsanız sevinirim.Benim çevremdekiler +40 gibi yapmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Üst Akıl kullanıcısına yanıt
    bu sınavda özgün soru mu vardı la adamlar 3x-3/kökx+1 in integralini sormuş rezillik
  • Katiliyorum

• Rezalet hakikaten.İnşallah emek verenlerle vermeyenler iyi bir şekilde ayrışır.

teogdan daha kolaydı bence sen full yaptın adından belli zaten ne kadar akıllı olduğun çok kolay bencede sınav aşırı kolay
  • Sınav çok kolaydı kanka 5 mat işaretledim

• kapow kullanıcısına yanıt
    Herkes eline almış denge çözüyor değil mi?Denge bu sınavdan 10 kat daha zor değil miydi söyle bakalım?Evde çözdüğümüz denemeden daha kolay bir sınav yapıyorlar garip değil mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Allah askina bana adam gibi 3soru secin atin buraya bakalim. Eminim ki kimse buraya 3 soru atamayacak

• 2010'u moral için çöz dediler dün yemek yerken gözümle çözdüm monitörde, işlemsiz çözemediğim 2 soru vardı. Bugünkü 5b 2y
  • mofarah kullanıcısına yanıt
    At kardes boslarini yanlislarini at tartisalim sorunun zorlugunu

• Bu sınav bizim gibi malları ayırıyo işte hatasız çıkılacak sınavdı of of

• quote:

Orijinalden alıntı: Irou

bu sınavda özgün soru mu vardı la adamlar 3x-3/kökx+1 in integralini sormuş rezillik

Ben o soruda 4 işlem yapamadım sinirden /:

• V10 V kullanıcısına yanıt
    Hocam sınav psikolojisi denen olay vurdu beni çoğu benim saçmalamamdan kaynaklı.YGS'de 10-11-13 de 140 altına inmemişken bu YGS'de 115 net yaptım ben, zor muydu hayır.Ben sınava zordu demiyorum, fakat 2010 fiyaskosuyla kıyaslanmamalı bile bu sınav.Ayrıca ortalamanın 10'u geçmediği bir topluluğa soruyorsunuz soruları, siz de karekökteki soruları parçalayan, apotemilerde 45-50 bandında olan tayfanın (siz de içindeydiniz hatırladığım kadarıyla) "adam gibi" diyeceği bir soru sormalarını beklemiyordunuz değil mi? 3 senelik tecrübesi olan biri olsam bugünkü sınav çok kek gelirdi ve sıralamayı çekmek zorunda olduğum için ağlayabilirdim bile orası ayrı.
  • mofarah kullanıcısına yanıt
    kardesim ben 345 le apoteminin adını bile anmadım onların en kolay sorusu bıle yoktu sınavda onu geçtim ben ama sen gidip integralde hacim konusundan koni hacimi sorarsan integralde alandan(f in tersındekı alanı soruyodu) 15sn de çözülecek soru sorarsan, yine integralde alandan grafıgın altında kalan alanları elle bulduruan soru sorarsan basit bi 0/0 belirsizliği sorarsan.. daha saymıyorum aklıma 1 tane bıle orta duzey soru gelmiyor. evet 3 senelık tcrubem var çekmem lazım sınav çok kektı çok küfür ediyorum emeği harcanın kimsenın hakkını helal edecegını sanmıyorum yazıklar olsun.bıraksanız 1 gun yazarım
    sorun o değil sen zaten dengeyi çözdün mü ordaki soru tiplerinide öğreniyosun artı bazı insanlar ben gibi sınavda çok paniklliyo ben toplama çıkarma sorularını bile ilk başta sorulan sorular var ya onlarda bile panikledim çünkü insanlar çok heyecanlanıyo,tüm senenin emeğini veriyosun orda eeesi müthiş stres oluyo bazı insanların üstünde herşey çok büyüyo
  • haklı

dengeden bir iki tık kolaydı sadece mübalağanın da bir usulu var
  • basima kahin kesildi forum beyler sinav normal bir sinavdine zor ne kolaydi siz zor sinav cozdugunuz icin kolay geldi.o yuzden simdi gidin fen calisin yallah

• kolaycıların ss 'sini alıyorum gülümseyin beyler :)
    ifşa var tek tek temmuzda
  • Üyelerin çoğu ya aşırı çalışkan ve zeki yada bol keseden sallıyorlar.Herkes döktürmüş matematikte :))
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.