Şimdi Ara

İDDİA - COMNET DATACENTER İFLAS ETTİ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Edit 1:

Comnet'e icra memurları geldi ve tutanak tuttu. Dün saat 18 de paylaşılan fotoğrafta görüleceği üzere içeride kalan sunucular boşaltıldı ve haciz işlemi gerçekleşti. (Kaynak:

https://www.r10.net/nasil-bilirsiniz/4330361-comnet-veri-merkeinde-neler-oluyor.html#post1088607084 )

İDDİA - COMNET DATACENTER İFLAS ETTİ!

Ve BrncHost tekrar bir açıklama yaptı;

Alıntı

metni:
    Merhabalar,Evet, ne yazık ki okuduğunuz haber doğrudur. Comnet'in son zamanlarda yaşadığı problemler doğrultusunda, tüm Comnet'deki firmalar en hızlı şekilde aksiyon alarak cihazlarını taşıdılar. Birçok firma DataCasa'ya veya PENdc'ye geçiş sağladı.Comnet'in geri çekilme sebepleri ise DSL hizmetinde yaşanan sorunlar ve şirkete ait borçlardan dolayı yakın zamanda haciz kararı çıkacağı yönündedir. Genel olarak bilgimiz bu yöndedir. Umarız bu açıklama sizler için de yeterince açıklayıcı olmuştur.Saygılarımızla,BrncHost İnternet ve Bilişim Hizmetleri

Biliyorsunuz comnet bireysel hizmetleri sonlandırdı ve sadece datacenter olarak hizmet verecekti. Ama son haberlere göre comnetten hizmet alan kurumsal hosting sağlayıcıları müşterilere sms atmaya başladı. Bu smslerden bazıları şöyle;

Cloudvist;

Alıntı

metni:
    Comnet veri merkezinin kapanışı nedeniyle donanımlarımızı 7 Ocak 23:59 – 8 Ocak 06:00 arasında plansız şekilde PenDC veri merkezine taşıyacağız. Veri kaybı beklenmemekte olup IP adresleriniz değişmeyecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Brnchost;

Alıntı

metni:
    Hizmetlerimizin kesintisiz ve kaliteli bir şekilde devam edebilmesi adına 7 Ocak 2025 Salı gecesi saat 08:00 (bu gün) itibarıyla acil bir bakım çalışması gerçekleştirilecektir. Çalışmaların yaklaşık olarak 7-8 saat sürmesi planlanmaktadır. Bu taşıma ile birlikte Comnet/İstanbul olan lokasyonumuz Datacasa/İstanbul olarak değişecektir.Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederiz.

İddialar gerçek gibi duruyor aynı zamanda comnete haciz geleceğide iddia ediliyor. Şahsi kanaatim bireysel vae(xdsl) hizmetinde baya zarar ettiler ve iflas bayrağı çekecek gibi duruyor. Buradan hizmet alan kişiler ile konuştum onlarda durumu teyit etti. Şahsen ben Mert Kuşkapan'dan bir açıklama bekliyorum. Forumunda konular açılmaya başlanmış, kokusu çıkar yakında.

Kaynak: https://tpc.net.tr/2025/01/07/comnet-veri-merkezi-duyurusu-ve-hizmetlerin-tasinmasi-sektorde-neler-oluyor/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsatGvm -- 9 Ocak 2025; 20:45:16 >

• O zaman comnet’e ödediğimiz paraların üstüne bir bardak soğuk su mu içmeliyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • U. kullanıcısına yanıt
    Parayı alamama gibi bir durum olmaz, ama ödemeler gecikebilir fazlasıyla.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • EsatGvm E kullanıcısına yanıt

Veri merkezlerini de taşıyorlar. Halk tabiriyle, dükkanı icra gelmeden boşaltıyorlar. T.H.H. ve banka itirazları olumlu sonuçlansa bile, bu saatten sonra kapı, duvar, su, kesmez. Birer soda içelim. Benim zararım 2390 x 2 = 4780₺.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.