Şimdi Ara

iddaada salzburgtan baskasi yalan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • adamlar hicbir mac affetmiyolar valla bugunde 6-0 gecmisler 2.5 ust orani 1.20 lerde, iy 1.5 ust 1.60 larda ama en azindan istikrarli takim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• redbull salzburg benım takımım ya :D

• Sezon başından beri takip ediyorum.
    Geçen hafta baktım ligleri başladmış dedim bunlar iyi hazırlanmıştır h2 verecektim 3.5 üstü verdim.
    Bugün kupon yapıyordum baktım maçı var ne rakibe baktım ne orana baktım 3.5 üstünü yapıştırdım direk hem arada iyi antreman yapmışlardır istikrarlı takım hem rakipler zayık bir kaç hafta daha böyle gider sonra 2.5 üstüne dönerim çok kral takım.
  • antebi A kullanıcısına yanıt
    aynen oyle hocam her ne kadar oranlari dusuk olsada, tutma ihtimali bayagi yukaek

• quote:

Orijinalden alıntı: Mister Spak

aynen oyle hocam her ne kadar oranlari dusuk olsada, tutma ihtimali bayagi yukaek

Avusturyaya gidecem izlemek için
  • quote:

Orijinalden alıntı: antebi

quote:

kampl'a bi forma imzalat, soyle fenere gelsin kerata

• quote:

quote:

quote:

Ortak gıcık aldım ondan fener maçından beri.Çok havalı, dedik Mane'yi fenere getirek dedik dedi abi biz Sow'la Afrika'dan kan davalıyız ya o beni ya ben onu öldürürüm tarzı bir mail attı en sonunda şu delikanlıyı bize önerdi.

Jonathan Soriano

Nasıl bir istikrardır arkadaş 22 maçta 25 gol

Edir:Redbull harbi kanatlandırıyor arkadaş bu kulaklar nedir yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antebi -- 8 Şubat 2014; 22:45:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İspanya domineligi bitti artik
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ortak gıcık aldım ondan fener maçından beri.Çok havalı, dedik Mane'yi fenere getirek dedik dedi abi biz Sow'la Afrika'dan kan davalıyız ya o beni ya ben onu öldürürüm tarzı bir mail attı en sonunda şu delikanlıyı bize önerdi.

Jonathan Soriano

Nasıl bir istikrardır arkadaş 22 maçta 25 gol

Edir:Redbull harbi kanatlandırıyor arkadaş bu kulaklar nedir yahu

sakatlik olmasa yeteri kadar forvet var da, ortasaha baroni, meirelele olmuyo, dinamik bi adam lazim. Havali mavali goturur bizi

• Dünyada ölümden başkası yalan gibi olmuş
  • ben hala bizim fener bu salzburgu nasıl eledi ona şaşıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: oasisinet

ben hala bizim fener bu salzburgu nasıl eledi ona şaşıyorum.

hocam feneri o kadar gomme yav, yari final gormustuk.

• Bu gerizekalılar Baroni'yi Alex yapmaya çalışıyorlar ben sürekli bu yüzden sövüyorum.
    Meireles ile dediğin gibi anlaşamıyorlar.Meireles iyi adam ama ortaya Diego gibi Silva gibidinamik takımı sırtlayacak bir adam lazım aralara pas atan ateşlendiren biri lazım.
    Yetmiyor orta saha, Topal ayrı bir alemde Meirelesle Baroni'yi biliyoruz zaten Alper sakat yoksa biraz parçalıyor.
    Tek istediğim Salih'i oynatsın 2 sene sonra bu takımın tüm yükünü kaldırır, çocuğun biraz tecrübelenmesi lazım yoksa süper ligde çalım atıpda geçemeyeceği defans yok.Korkarak oynuyor sadece.Oynatmıyor Ersun Yanal'ın en sevmediğim yönü o hazır adam gelsin oynasın istiyor.

Üstteki arkadaş harbi güzel gömmüş ama
  • antebi A kullanıcısına yanıt
    baroni, meireles, topal, topuz gitmesi gereken ilk isimlerden bence. Emre, salih, alper,formda bi holmen bizim orta sahayi rahat goturur. Ama bi orta saha bide yedek bi forvet sart yine de. Caner ile de sozlesme yenilensin.

• quote:

baroni, meireles, topal, topuz gitmesi gereken ilk isimlerden bence. Emre, salih, alper,formda bi holmen bizim orta sahayi rahat goturur. Ama bi orta saha bide yedek bi forvet sart yine de. Caner ile de sozlesme yenilensin.

Caneri sevmiyorum hocam, çok itici çok hantal.
    Yedek için forvet almak çok yanlış bende yıllarca top oynadım yedek kulübesi için adam alınmaz webo var o oturuyor gerçi ama kimse semih gibi 10 sene kahrını çekmez bir takımın.
    Holmen bence müthiş bir topçu ama bizim türk milleti içte sevmiyorlar.2012 de ceza sahasına pas atıp forveti topla buluşturma sayısının iki katını holmen 2013 de yaptı.
    Böyle bir adam var diyorum babamlara oynatsa form tutsa gerçekten alex kadar olmazsada yeni bir transferi aratmaz.
    Yok diyoralr onu 3-4 maç oynattılar fıs o alan diyorlar.Anlamıyorum insanları futbola bakış açıları çok farklı.Emrede seviyordumda hükümeti desteklediğini öğrenince gıcık aldım

• bugünde 4-6 dedik ama terlettiler biraz

• Bir Hoffenheim değil
  • dünde son kez ekmeğini yedik
  • salzburg isterse son 20 dkya 0-0 girsin genede 3.5 üstten umudu mu kesmem bi keresinde dk 75 0-0 o dakikadan sonra 5-1 olduydu :D Ligde şampiyonluğu garantiledikten sonra pek fazla oynamadım kupa maçı yaptılar 2 tane onları ciddiye alırlar dedim 3.5 üst girdim biri 7-0 biride dünkü 4-2 hiç üzmedi beni seviyorum bu takımı :D Kampl-Mane-Soriano-Douglas Muhteşem Dörtlü :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.