Bildirim
İddaa'yı nereden oynamak daha mantıklı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hocam, bilyoner,birebin,tuttur,misli,nesine,oley zaten yasal iddaa bayileridir.Yani bayide ki oranlar herşey aynıdır.Bir sıkıntı olmaz,tasarımı içeriği hoşuna gideni oynayabilirsiniz.Ben bilyonerden oynuyorum.İllegal sitelerden oynamadığım için onlar hakkında yorum yapamayacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InceptioN34 -- 30 Ekim 2012; 13:23:08 > -
teşekkürler.
şimdi benım hesap 0.00 TL iddaa yaptım ancak benden mobil ödeme yaparak ödeme almak istiyor.
başka türlü bu iddaa kuponunun parasını oynayamaz mıyım ?
Bankaların int. şubelerinden ödeme yaparak ? gibi. -
Ben int. şubesinden eft yaparak ödeme yapıyorum.Para yatır yerinden ödeme yapma seçeneklerine bakabilirsin.Baya bir seçenek var.
http://www.bilyoner.com/yardim/?page=paraYatirma
Birde kazandığın parayı çekmen için vadesiz TL hesabının olması lazım.Çekerken 10 TL alt limit var.Komisyonda alınmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InceptioN34 -- 30 Ekim 2012; 13:31:38 > -
tamam hallettim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X