Şimdi Ara

İddaa sitelerine para yatırma işi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
7.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yaşım 16 şöyle bi baktımda sanki bettson dan falan oynasam çok daha fazla kazancam gibi

tabi bu iş için yaş büyük olmalı

acaba atm den para yatırıp çekebileceğim bir site varmı bildiğiniz

yada nasıl olacaksa bu iş bi zahmet anlatırsanız sevinirmi

• bilyoner e hesap aç sonra en yakın garantiye atm den kartsız bi şekilde bilyoner hesabına para yatır ama hesabın olmadan çekemezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: spikee

bilyoner e hesap aç sonra en yakın garantiye atm den kartsız bi şekilde bilyoner hesabına para yatır ama hesabın olmadan çekemezsin
    Kendi adına kredi kartının olması gerek ve 18 yaşını doldurmuş olmalısın.
    O yüzden unut.
  • betson'a yatıramazsın kredi kartı + kimlik no istiyorlar..

Diğer sitelerdede kazansan bile alamazsın çünkü adına kayıtlı bi hesap numarası istiyorlar.. ayrıca üye olurken kimlik no istedikleri için üye olamazsın.. 18+
  • quote:

bilyoner e hesap aç sonra en yakın garantiye atm den kartsız bi şekilde bilyoner hesabına para yatır ama hesabın olmadan çekemezsin
    18 olmadan üye olamazsın.tc kimlik no istiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkham_Asylum

arkadaşlar yaşım 16 şöyle bi baktımda sanki bettson dan falan oynasam çok daha fazla kazancam gibi

tabi bu iş için yaş büyük olmalı

acaba atm den para yatırıp çekebileceğim bir site varmı bildiğiniz

yada nasıl olacaksa bu iş bi zahmet anlatırsanız sevinirmi

18 Olmadan Olmaz o iş (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: ana18

18 olmadan üye olamazsın.tc kimlik no istiyor...

Alıntıları Göster
    http://www.betdowin.com

Atm'den para yatırılıyor ve cep bank ile para çekilebiliyor ama bir türlü üye olamadım

Bundan dolayı nesine.com'dan oynamaya devam ediyorum ;))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

http://www.betdowin.com

Atm'den para yatırılıyor ve cep bank ile para çekilebiliyor ama bir türlü üye olamadım

Bundan dolayı nesine.com'dan oynamaya devam ediyorum ;))

site felaket şekilde sakat.
    üye oluyum falan demeyin valla kalırsınız ortada..

bwin'in çakması resmen adamlar o kadar üşengeç ki bwin'in live logosunu bile çalmışlar.. Aman diyim valla üye olmayın bu siteye.

• quote:

Bilyoner iddaa resmi sitesidir. 18 yaşından küçükler bilyonerden hesap açamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

quote:

Bilyoner iddaa resmi sitesidir. 18 yaşından küçükler bilyonerden hesap açamaz.

Alıntıları Göster
    bizim iş yattı yani he

• quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

bizim iş yattı yani he

Alıntıları Göster
    betdowin.com dan para alan oldumu?
  • quote:

betdowin.com dan para alan oldumu?

Alıntıları Göster
    peki şöyle yapsak

ben babamın adına onun kredi kartı,bilgileriyle falan bi hesap açsam

daha sonrada misal harçlığımdan her hafta 10 lira falan yatırsam ama kredi kartını alıpta bankaya girmeden,atm ye kartı takıpta doğrudan nesineye para yatırmak gibi bi durum varmı

varsa şansımı bi deneyeyim

• quote:

peki şöyle yapsak

daha sonrada misal harçlığımdan her hafta 10 lira falan yatırsam ama kredi kartını alıpta bankaya girmeden,atm ye kartı takıpta doğrudan nesineye para yatırmak gibi bi durum varmı

Nesine yi bilmiyorum ama bilyoner de yaparsın üyeligi babanın adına açarsın.. Kartıda dedidigin gibi yaparsın para çekme veya yatırma durumunda atm den halledersin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: WalkmaN

quote:

peki şöyle yapsak

Nesine yi bilmiyorum ama bilyoner de yaparsın üyeligi babanın adına açarsın.. Kartıda dedidigin gibi yaparsın para çekme veya yatırma durumunda atm den halledersin..

saol kardeşim hemen el atmaya başlıyorum hadi bakalım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WalkmaN

quote:

peki şöyle yapsak

saol kardeşim hemen el atmaya başlıyorum hadi bakalım

Alıntıları Göster
    ben 16 yasında betsson da oynamaya başlamıştım şimdi 19 um çekebiliyorumda ama para yatırmadım freeroll pokerde 3. ümü ne olmuştum 15 dola kazanmıştım sonra parayı katladım

• quote:

Orijinalden alıntı: Pirtav

ben 16 yasında betsson da oynamaya başlamıştım şimdi 19 um çekebiliyorumda ama para yatırmadım freeroll pokerde 3. ümü ne olmuştum 15 dola kazanmıştım sonra parayı katladım

Alıntıları Göster
    bilyonere üye oldum babamın bilgileriyle

atm den yatırma diye bişey göremedim bilyonerde ama ptt den falan yatırma varmış 2 tl kesiyolarmış falan bakalım bide nesineye üye olalım

• quote:

bilyonere üye oldum babamın bilgileriyle

atm den yatırma diye bişey göremedim bilyonerde ama ptt den falan yatırma varmış 2 tl kesiyolarmış falan bakalım bide nesineye üye olalım

Alıntıları Göster
    ya sadece garanti bankasında kredi kartı gerektirmeden ödeme var

• quote:

ya sadece garanti bankasında kredi kartı gerektirmeden ödeme var

Alıntıları Göster
    gamesliga.com sıkıntı yaşamadım hiç Tr altyapılı bi site yapıkredı bankasından kartsız para yatırıp aynı sekılde cepbank garantıden kartsız para cekebılıyorsun ancak sadece 20 ve katlarını cekebılıyorsun yanı 10 yatırdın 5 kazandın 15 i cekemıyorsun 20 ve katları
  • quote:

Orijinalden alıntı: HenüzÖlmedik

gamesliga.com sıkıntı yaşamadım hiç Tr altyapılı bi site yapıkredı bankasından kartsız para yatırıp aynı sekılde cepbank garantıden kartsız para cekebılıyorsun ancak sadece 20 ve katlarını cekebılıyorsun yanı 10 yatırdın 5 kazandın 15 i cekemıyorsun 20 ve katları

Alıntıları Göster
    şimdi elimde nesine ve bilyoner hesapları var kayıt oldum bu sitelere

bu sitelerden galiba garanti ile kartsız para yatırılabiliyor

çekme işlemini tam anlamadım daha

pazartesi bi bakıcam

• quote:

şimdi elimde nesine ve bilyoner hesapları var kayıt oldum bu sitelere

bu sitelerden galiba garanti ile kartsız para yatırılabiliyor

çekme işlemini tam anlamadım daha

pazartesi bi bakıcam

Alıntıları Göster
    Ptt den bilyoner hesabı açtıktan sonra kazandığımızda çekebiliyor muyuz ? Yoksa hesap da birikiyor mu ? Yani çekebiliyor olmamız mantıken

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.