Bildirim
İddaa sitelerine para yatırma işi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
bilyoner e hesap aç sonra en yakın garantiye atm den kartsız bi şekilde bilyoner hesabına para yatır ama hesabın olmadan çekemezsin -
Kendi adına kredi kartının olması gerek ve 18 yaşını doldurmuş olmalısın.quote:
Orijinalden alıntı: spikee
bilyoner e hesap aç sonra en yakın garantiye atm den kartsız bi şekilde bilyoner hesabına para yatır ama hesabın olmadan çekemezsin
O yüzden unut. -
betson'a yatıramazsın kredi kartı + kimlik no istiyorlar..
Diğer sitelerdede kazansan bile alamazsın çünkü adına kayıtlı bi hesap numarası istiyorlar.. ayrıca üye olurken kimlik no istedikleri için üye olamazsın.. 18+ -
18 olmadan üye olamazsın.tc kimlik no istiyor...quote:
bilyoner e hesap aç sonra en yakın garantiye atm den kartsız bi şekilde bilyoner hesabına para yatır ama hesabın olmadan çekemezsin -
quote:
Orijinalden alıntı: Arkham_Asylum
arkadaşlar yaşım 16 şöyle bi baktımda sanki bettson dan falan oynasam çok daha fazla kazancam gibi
tabi bu iş için yaş büyük olmalı
acaba atm den para yatırıp çekebileceğim bir site varmı bildiğiniz
yada nasıl olacaksa bu iş bi zahmet anlatırsanız sevinirmi
18 Olmadan Olmaz o iş (: -
http://www.betdowin.comquote:
Orijinalden alıntı: ana18
18 olmadan üye olamazsın.tc kimlik no istiyor...
Alıntıları Göster
Atm'den para yatırılıyor ve cep bank ile para çekilebiliyor ama bir türlü üye olamadım
Bundan dolayı nesine.com'dan oynamaya devam ediyorum ;))
-
quote:
Orijinalden alıntı: fuckulteli
http://www.betdowin.com
Atm'den para yatırılıyor ve cep bank ile para çekilebiliyor ama bir türlü üye olamadım
Bundan dolayı nesine.com'dan oynamaya devam ediyorum ;))
site felaket şekilde sakat.
üye oluyum falan demeyin valla kalırsınız ortada..
bwin'in çakması resmen adamlar o kadar üşengeç ki bwin'in live logosunu bile çalmışlar.. Aman diyim valla üye olmayın bu siteye.
-
quote:
bilyoner e hesap aç sonra en yakın garantiye atm den kartsız bi şekilde bilyoner hesabına para yatır ama hesabın olmadan çekemezsin
Bilyoner iddaa resmi sitesidir. 18 yaşından küçükler bilyonerden hesap açamaz. -
bizim iş yattı yani hequote:
Orijinalden alıntı: Balotelliquote:
Bilyoner iddaa resmi sitesidir. 18 yaşından küçükler bilyonerden hesap açamaz.
Alıntıları Göster
-
betdowin.com dan para alan oldumu?quote:
Orijinalden alıntı: Zebercet
bizim iş yattı yani he
Alıntıları Göster -
peki şöyle yapsakquote:
betdowin.com dan para alan oldumu?
Alıntıları Göster
ben babamın adına onun kredi kartı,bilgileriyle falan bi hesap açsam
daha sonrada misal harçlığımdan her hafta 10 lira falan yatırsam ama kredi kartını alıpta bankaya girmeden,atm ye kartı takıpta doğrudan nesineye para yatırmak gibi bi durum varmı
varsa şansımı bi deneyeyim
-
quote:
peki şöyle yapsak
daha sonrada misal harçlığımdan her hafta 10 lira falan yatırsam ama kredi kartını alıpta bankaya girmeden,atm ye kartı takıpta doğrudan nesineye para yatırmak gibi bi durum varmı
Nesine yi bilmiyorum ama bilyoner de yaparsın üyeligi babanın adına açarsın.. Kartıda dedidigin gibi yaparsın para çekme veya yatırma durumunda atm den halledersin.. -
quote:
Orijinalden alıntı: WalkmaN
quote:
peki şöyle yapsak
Nesine yi bilmiyorum ama bilyoner de yaparsın üyeligi babanın adına açarsın.. Kartıda dedidigin gibi yaparsın para çekme veya yatırma durumunda atm den halledersin..
saol kardeşim hemen el atmaya başlıyorum hadi bakalım
-
ben 16 yasında betsson da oynamaya başlamıştım şimdi 19 um çekebiliyorumda ama para yatırmadım freeroll pokerde 3. ümü ne olmuştum 15 dola kazanmıştım sonra parayı katladımquote:
Orijinalden alıntı: Zebercetquote:
Orijinalden alıntı: WalkmaN
quote:
peki şöyle yapsak
Nesine yi bilmiyorum ama bilyoner de yaparsın üyeligi babanın adına açarsın.. Kartıda dedidigin gibi yaparsın para çekme veya yatırma durumunda atm den halledersin..
saol kardeşim hemen el atmaya başlıyorum hadi bakalım
Alıntıları Göster
-
bilyonere üye oldum babamın bilgileriylequote:
Orijinalden alıntı: Pirtav
ben 16 yasında betsson da oynamaya başlamıştım şimdi 19 um çekebiliyorumda ama para yatırmadım freeroll pokerde 3. ümü ne olmuştum 15 dola kazanmıştım sonra parayı katladım
Alıntıları Göster
atm den yatırma diye bişey göremedim bilyonerde ama ptt den falan yatırma varmış 2 tl kesiyolarmış falan bakalım bide nesineye üye olalım
-
ya sadece garanti bankasında kredi kartı gerektirmeden ödeme varquote:
bilyonere üye oldum babamın bilgileriyle
atm den yatırma diye bişey göremedim bilyonerde ama ptt den falan yatırma varmış 2 tl kesiyolarmış falan bakalım bide nesineye üye olalım
Alıntıları Göster
-
gamesliga.com sıkıntı yaşamadım hiç Tr altyapılı bi site yapıkredı bankasından kartsız para yatırıp aynı sekılde cepbank garantıden kartsız para cekebılıyorsun ancak sadece 20 ve katlarını cekebılıyorsun yanı 10 yatırdın 5 kazandın 15 i cekemıyorsun 20 ve katlarıquote:
ya sadece garanti bankasında kredi kartı gerektirmeden ödeme var
Alıntıları Göster -
şimdi elimde nesine ve bilyoner hesapları var kayıt oldum bu sitelerequote:
Orijinalden alıntı: HenüzÖlmedik
gamesliga.com sıkıntı yaşamadım hiç Tr altyapılı bi site yapıkredı bankasından kartsız para yatırıp aynı sekılde cepbank garantıden kartsız para cekebılıyorsun ancak sadece 20 ve katlarını cekebılıyorsun yanı 10 yatırdın 5 kazandın 15 i cekemıyorsun 20 ve katları
Alıntıları Göster
bu sitelerden galiba garanti ile kartsız para yatırılabiliyor
çekme işlemini tam anlamadım daha
pazartesi bi bakıcam
-
Ptt den bilyoner hesabı açtıktan sonra kazandığımızda çekebiliyor muyuz ? Yoksa hesap da birikiyor mu ? Yani çekebiliyor olmamız mantıkenquote:
şimdi elimde nesine ve bilyoner hesapları var kayıt oldum bu sitelere
bu sitelerden galiba garanti ile kartsız para yatırılabiliyor
çekme işlemini tam anlamadım daha
pazartesi bi bakıcam
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X