Şimdi Ara

iddaa ediyorum daha ucuzu yok..bahse bile varim.. laptop çantası 37

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/belkin-f8n112eaksg-belkin-15,6-notebook-cantasi/productdetails.aspx?I_ID=40515

arkadaslar urunu biraz tanıtayım urun gercekten guzel en sevdiğim ozelliği laptop koydugunuzda ortada bos bi alan birakmişlar. yani ne koyarsaniz koyun karsidaki goze laptoba baski yapmasi imkansız...
    laptop koyulan bolmenin ustunde cirt cirtla kapanmaması dezvantaj ama laptop gayet guzel duruyor.. dısı gercekten sağlam.laptobun altında laptop yere deydiğinde temas etmemesi için sağında solunda çanta altılığı var..
    cantanın laptop kısmı belkinin kullandığı kadifemsi gibi nir kumas. bu kumas gercekten laptobu cizmez. ama bu kumasin bir dezavantajını gordum ben sirt cantasını kullanıyorumda...

bu kumasa laptop koydugunuz zaman daha sonra 1 saat sonra laptobu cikarcağımda kumasin terleme yaptığını gordum ve beni bu gercekten huzursuz etti.dusunsenize laptobu tasiorum su deymesin diye canta var ama canta sicaktan ipislak:)
    sirt cantasiyla konyadan antalyaya geldim hicbir terleme mevcut deildi baslarda.. antalya cok nemli oldugu için çanta bile terliyor.sadece antalya gibi cok sicak illerde boyle bi sorun olcagini dusunmekteyim.netten arastirdim boyle sorun yasayan 1 kişi bile yok:) bu soylediklerim kullandığım sırt çantası için

urunun 2 dezavantajı var.

1. si tutma kısmı tek taraftan olusuor yani urunu elinizde tutmak istedinizde canta 45. aci ile duruyor.,
    2.si omuz askisi capraz gelmekte yani tek omuz takmak istesenizde bu pek sağlıklı olmuyor. yani bi omuzdan gecirip dier tarafa laptop cantasini almalisniz .capraz takmalısınız.z..

urunu bu 2 dezavantajdan dolayi iade ettim ama gercekten fiyatina gore koruma olarak fiyatini hakeden bir urun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunesindostu -- 31 Ağustos 2010; 0:49:52 >

• Piyasaya göre çok çok iyi fiyat ama ürün hakkında pek olumlu düşünemiyorum nedense
  • o 2 dezavantaj almamak için büyük neden.. eliimde tuttuğumda düşecekmiş korkusu yaşayacağıma,, çapraz askıyı tek omzuma takamayacağıma.. giderm başka bi çanta alırım..
  • Taşıma kulubundaki dezavantajı paylaştığınız için minnettarım. Yoksa alıp, bende iade etmek zorunda kalıcaktım.
  • rica ederim arkadaslar bilgilenmek için burdayızz.z.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunesindostu

http://www.vatanbilgisayar.com/belkin-f8n112eaksg-belkin-15,6-notebook-cantasi/productdetails.aspx?I_ID=40515

arkadaslar urunu biraz tanıtayım urun gercekten guzel en sevdiğim ozelliği laptop koydugunuzda ortada bos bi alan birakmişlar. yani ne koyarsaniz koyun karsidaki goze laptoba baski yapmasi imkansız...
    laptop koyulan bolmenin ustunde cirt cirtla kapanmaması dezvantaj ama laptop gayet guzel duruyor.. dısı gercekten sağlam.laptobun altında laptop yere deydiğinde temas etmemesi için sağında solunda çanta altılığı var..
    cantanın laptop kısmı belkinin kullandığı kadifemsi gibi nir kumas. bu kumas gercekten laptobu cizmez. ama bu kumasin bir dezavantajını gordum ben sirt cantasını kullanıyorumda...

bu kumasa laptop koydugunuz zaman daha sonra 1 saat sonra laptobu cikarcağımda kumasin terleme yaptığını gordum ve beni bu gercekten huzursuz etti.dusunsenize laptobu tasiorum su deymesin diye canta var ama canta sicaktan ipislak:)
    sirt cantasiyla konyadan antalyaya geldim hicbir terleme mevcut deildi baslarda.. antalya cok nemli oldugu için çanta bile terliyor.sadece antalya gibi cok sicak illerde boyle bi sorun olcagini dusunmekteyim.netten arastirdim boyle sorun yasayan 1 kişi bile yok:) bu soylediklerim kullandığım sırt çantası için

urunun 2 dezavantajı var.

1. si tutma kısmı tek taraftan olusuor yani urunu elinizde tutmak istedinizde canta 45. aci ile duruyor.,
    2.si omuz askisi capraz gelmekte yani tek omuz takmak istesenizde bu pek sağlıklı olmuyor. yani bi omuzdan gecirip dier tarafa laptop cantasini almalisniz .capraz takmalısınız.z..

urunu bu 2 dezavantajdan dolayi iade ettim ama gercekten fiyatina gore koruma olarak fiyatini hakeden bir urun...

ilginçtir

Başlığı öyle bir atmışsın ki herkes kapışsın diye, fakat konuda bu üründen uzak durun mesajı veriyosun

• böyle konu mu olur ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • konu nası olurmus soylede bizde bileli..m.m.m.
  • 37 liraya 2 tane laptop cantası alınır bence fıyat yüksek vatana da ayrıca bir
  • arkadaslar 18.4 inc laptop icin canta arıorum bende sırt cantası seklinde warmı bilginiz ?
  • kardes laptop boyutları nedirki... cm cinsinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunesindostu -- 31 Ağustos 2010; 6:39:47 >
  • Bazen gerçekten çok garip yorumlar oluyor . Yahu Malına , kalitesine göre bir ürünün fiyatı olur , Ben 120 Liraya da laptop çantası gördüm , bazılarının dediği gibi 15-20 lirayada gördüm , Arada dağlar kadar fark var .

37 Liraya 2 Adet aldığınız laptop çantasıyla , Bu konuda çantanın uzaktan ytakından alakası yok. 15 liralık çanta 1 hafta sonra kopar yamulur kendinden geçer , Kaliteli ürünü 3-5 yıl rahat kullanırsınız. Kusura bakmayın ama 1500 liraya gidip laptop alıyorsunuz sonra 15 liralık çantaya koyuyorsanız aklınıza şaşarım . O kadar para verdiğiniz cihazı aktif olarak kullanıyorsanız,taşıyorsanız kaliteli bir çantanız olsun ki , Ani düşüşlerde , su sıçramasında hatta yağmurda bile etkin koruma sağlamalı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chaoss

Bazen gerçekten çok garip yorumlar oluyor . Yahu Malına , kalitesine göre bir ürünün fiyatı olur , Ben 120 Liraya da laptop çantası gördüm , bazılarının dediği gibi 15-20 lirayada gördüm , Arada dağlar kadar fark var .

37 Liraya 2 Adet aldığınız laptop çantasıyla , Bu konuda çantanın uzaktan ytakından alakası yok. 15 liralık çanta 1 hafta sonra kopar yamulur kendinden geçer , Kaliteli ürünü 3-5 yıl rahat kullanırsınız. Kusura bakmayın ama 1500 liraya gidip laptop alıyorsunuz sonra 15 liralık çantaya koyuyorsanız aklınıza şaşarım . O kadar para verdiğiniz cihazı aktif olarak kullanıyorsanız,taşıyorsanız kaliteli bir çantanız olsun ki , Ani düşüşlerde , su sıçramasında hatta yağmurda bile etkin koruma sağlamalı...

katılıom chaos sana
    acer 5935 laptobun var gecenlerde caselogic cantayla arkadasla su oyun oynanan yerlerde basket atayım diye yere koydum. acerinda alt tarafı dik. yani civinin ucu gibi duusnun.eger o uc inceyse orda basinc fazladir.

basinc =yuzey/alan neyse:)) işte birden dustu yere dogru . evde baktim cok hafif cizilme var ama bozulma falan yok. bence alti guzel ama daha sağlam olmalıymıs. su bavulların altında olan 4 5 plastik şeklinde seyler olmaliki laptobu yere koydugunuzda yerle temasi olmamalı insana guven vermeli...

az para deil ki daha ogretmenliği bile alamamis ben babama birdaha aldiramam:)))anliyacaginiz guvenle tasiyabileceğiniz bir
    canta olmali.ha arabaniz vardir o ayri.. ama herzaman yanınızdaysa bence gerekli..

birde sırt cantası oldugu zaman laptop belli olmadığı icin hırsızların gozu olmayacagı için daha guvenli olabilirsiniz.z..

• quote:

Orijinalden alıntı: gunesindostu

kardes laptop boyutları nedirki... cm cinsinden

qosmio laptop 18.4 inc ekranı. cm olarak bilmiorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.