Misli Değeri : 1 Sistem : 5, 6, 7 Kazanılabilecek Azami Tutar : 569,95 Toplam Oyun Bedeli : 29.0 YTL
hepiciği tuttu...
tebrikler hocam ama sistem 456 ne onu anlamadım ?
teşekkürler... yani en az 5 maça kadar tutsa gene para alıyorsun,5-6 olursa kendi içinde çarpılıyor,5-6-7 olursa o da öyle,ama asıl amaç tek maçtan yatmamak.
oynadıgın maçlar ne oldu
quote:
Orjinalden alıntı: tozlu raf
arkadaşlar tam olarak anlayamadım bu tekniği benim için; 265 2 1.75 tutmadı 233 2 1.8 tuttu 245 2 2.5 tuttu 312 2 2 tutmadı 364 2 2.5 tutmadı 355 2 2.3 tuttu
bu maçları yaptığınız tekniğe göre değerlendirirmisiniz bunlardan 5 maç çıkıcak 245mi 312yimi koysam karar veremedim son maç olarak
ilk deneme için yarısı gelmiş tebrikler hiç fena değil
aslında sağlam bir ekiple güzel sonuclar alınabilir
evet beyler yarın ki maçlar için yorumları alalım :) paraya ihtiyacım varda :D
arkadaşlar 1 süredir bu konuyu bulamıyordum nihayet buldum value oranlarla valencia ve kopenhag maçı geldi 3.60 lık oranları vardı stutgart ve roma da yanıltmadı bizi ama maalesef burada yayınlayamadık.hafta sonu içiçn valueler gelecek arkadaşlar saygılar
641 Ac Milan v Udinese 2 İddaa 8,00 Betexplorer 5,78 ( Dahada Düşer Gibi Görünüyo )
hull-suderland 0 bitebilir yorumlar üst olacağı yönünde
udinese beraberlik çıkartır en az..
lütfen bulduğunz value oranları paylaşın arkdaşlar maçların üstüne yatmayın
İng CL
Qpr - Preston > Qpr iddaa@1.85 piyasa@1.84
quote:
Orjinalden alıntı: Sayeh-eh Khodah
hull-suderland 0 bitebilir yorumlar üst olacağı yönünde
üst bitti
quote:
Orjinalden alıntı: SanSaR Salvo
İng CL
Qpr - Preston > Qpr iddaa@1.85 piyasa@1.84
Qpr yendi 1.85 lik oran tuttu. ama ben oynamadım o ayrıoynayan varsa tebrikler
bugün için saat 16:00 dan sonraki maçlar için pako kuponu olan var mı?
everto chelsea alt strasburg boulogne 1-0 MANİSASPOR ORDUSPOR BBERABERE ! benfica maçı da berabere bitebilir riskli 1-0 olsa kesin yazardık riskli ;)