Şimdi Ara

İddaa Bilyoner'de Sistem Yaptım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
8.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok fazla sistem oynadığımı söyleyemeyeceğim, bu sebeplede sistem konusunda amatör olabilirim.
    Bugün 6 maç yazıp sistem 4-5 oynamayı denedim Bilyonerde.
    6 maçtan 2'si yattı, 4'ü tuttu. Bu durumda benim 4 maçın parasını almam gerekiyor mu, yoksa başka bir durum mu var onu anlayamadım yardımcı olursanız.

Edit:
    Belki benim bilmediğim birşey vardır diye kuponu da koyayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeprechauNs -- 30 Ocak 2012; 0:43:48 >

• hangi 4 maç tuttuysa onların oranını alacaksın
  • İşte işin garip olan kısmı ise Bilyoner'de kuponu kaybedenler arasına alması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeprechauNs -- 30 Ocak 2012; 0:43:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeprechauNs

İşte işin garip olan kısmı ise Bilyoner'de kuponu kaybedenler arasına alması.

Kupon da banko maç işaretlemesi yaptığın için bilyoner onu kafan tutmuş sayıyor ve sistem 4,5 i banko harici göz önünde bulunduruyor. Yani banko maç harici 4 maçının tutması lazım para alabilmen için. Senin 3 maçın tutmuş. O yüzden kaybetmişsin.
  • kaybetmişin zaten.Bankoyu sayma 2 tutan 2 yatan var. Senin yatma sınırn 1 sistem 4 5 yapmışn.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeprechauNs

İşte işin garip olan kısmı ise Bilyoner'de kuponu kaybedenler arasına alması.

Edit:
    Belki benim bilmediğim birşey vardır diye kuponu da koyayım.

hocam sen banko işaretlemişsin ama. geri kalan 5 maçtan 5 maçlık ve 4 maçlık kuponlar yapmışsın onlardan 3 maç tuttuğu için haliyle tutmamış.

keşke banko işaretlemeseymişsin 10 lira tutacaktı o zaman. gerçi o zaman kupon 21 lira olacaktı. daha çok zarar ederdin.

• Banko maçın kolon parası alınmaması için işaretlemiştim ama, bu açıdan düşünmekten aciz kaldım.
    Amatör olduğumu söylemiştim, teşekkürler hepinize bir dahaki sefere artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.