Şimdi Ara

iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize) (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.256
Cevap
208
Favori
805.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Edilmiyor olarak biliyorum. Biraz da gisedeki gorevliye bagli. Benden banka imza sirkuleri falan da istenmisti. Yan gisede internetten aldigi hesap ciktisini vermek isteyen kisiye orjinal imzali dokumu getirmesini soylemislardi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bordelaise

Edilmiyor olarak biliyorum. Biraz da gisedeki gorevliye bagli. Benden banka imza sirkuleri falan da istenmisti. Yan gisede internetten aldigi hesap ciktisini vermek isteyen kisiye orjinal imzali dokumu getirmesini soylemislardi.

Eksik evrak dilekcesi felan ile halledebiliyoruz mu bu isi bilginiz var ki sanirim tek bu evragim eksik yarina da ankaradayim farkli sehirden gidecegim icin

• Herkese iyi geceler. Yanlis baslikta oldugumun farkindayim fakat ben italya için basvurdum idata'dan 3 gün önce, bugün mail geldi pasaportunuz kargo ile yollanacaktır diye olumlu ya da olumsuz olduğunu çıkarabilir miyim bu durumdan yoksa bir şey ifade etmiyor mu?
  • Faksla yine de sansinizi denemenizi oneririm. Olmadi eksik evrak dilekcesi yazmayi teklif ediyor zAten gisedeki gorevliler. Sizi yonlendireceklerdir.

• asdwad91 A kullanıcısına yanıt
    Pasaportu acip bakmadan bilmek mumkun degil maalesef :)

• Merhaba arkadaşlar ben 12.07.2016 ilk kez almanya vize başvurdum 1 ay için 22.07.2016 uçuşum var en son vize alan arkadaşlar takip numaraları neydi acaba bide kaç günde aldınız ben hela beklemekteyim 700050lerde benim takip No sanırım bilet ertelicez :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alican2377 -- 21 Temmuz 2016; 11:26:48 >
  • Alican2377 kullanıcısına yanıt
    Benimki 698000lerde ve hala cevap yok. Basvuru tarihi 1 temmuz.

• Bordelaise B kullanıcısına yanıt
    15 gün olmuş sizinki turistlik vize mi alıyorsunuz

• Turistik vize evet. Cok uzun surdu izmir olmasina ragmen

Hiç arayıp bilgi alabildiniz mi sizin vize gelmeden benimkide gelmez sanırım

• Arayip ulasmak mumkun degil izmir icin saniyorum. Idataya ulassam da hic bir yardimlari olmadi. Biz bir sey bilemeyiz diyorlar. Careyi mail atmakta buldum. Ancak 2. Mailden sonra donus olarak aradilar ve epey bir soru sordular. Beklemiyordum acikcasi telefon gorusmesini. Onun disinda ne zaman cikar diye sordugumda cok yogunuz calisiyoruz gibi hic bir ise yaramayan bir cevap aldim.
    Gercekten belki buyuk bir dert degil ama beklemek cok sancili.

• konsolosluğu aradığımda daha vize onay verilmemiş basıma gitmedi bugün çıkmaz diyebiliyorlar sadece, uçuşu erteliyorum bende artık kim bilir ne zaman çıkar bazıları 6 gün içinde almışlar anlamıyorum

• alican237 A kullanıcısına yanıt
    Sizin hangi ildi? En azindan ulasabiliyorsunuz :)
    Ucusunuz yarin sabahtansa ertelemekten baska bi cozum yok herhalde. Zaten bu kadar karisikligin ustune onay gelirse surpriz olacak benim icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bordelaise -- 21 Temmuz 2016; 20:59:12 >
    İstanbul, ulaşmak için 20dk durmadan aramak lazım tabi, yarın 15.10da uçuş vize çıkınca idatadan direk ben alıcam kargo 1 gün daha geçikir diye yarın çıkmazsa hafta sonu giriyor araya yine salı çarşamba bulur gibi gözüküyor

• selamlar bende 12 temmuzda ankara idatadan basvuru yaptim. 699889 takip numaram vizeden hala bir ses yok
  • Ben bugün arayıp konuştum vize bölümünü okulumu arayıp ulaşamamışlar yoksa çıkardı dedi bugün karara gitmiş pazartesi salı çıkar diyorlar çarşambaya alıyorum uçuşu bende

• selamlar hangi telefon numarasindan ulastiniz acaba bir de sizin takip numarasi benim kinden sonra geliyo galiba benimkinin daha once cikmasi gerekmez mi bu durumda
  • gvol23 G kullanıcısına yanıt
    Benim İstanbul farklılık gösterebilir Ankara konsolosluğu vize bölümünü aramanız gerekli cuma yarım gün çalıştıkları için pazartesi arıyabilirsiniz pazartesi yada salı elimde olur umarım söylediklerine göre

• Benim 8 gun oldu aile davetiyesi ile basvuru yaptim pasaportum idata merkezine gelmis hayirdir insallah,,, şoyle bi mesaj geldi "Başvurunuz bağlı bulunduğumuz merkez ofise ve/veya başvuruda bulunduğunuz ofisimize gönderilmektedir" pazartesi gidip bakarim sonuca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zerdest62 -- 23 Temmuz 2016; 12:45:40 >
  • zerdest62 Z kullanıcısına yanıt
    8gün iyi gelmiş bizimkide pazartesi yada salı çıkar sanırım benimde 8 gün oldu baktığında anlarsın artık çıkmıştır inşallah

• 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.