Şimdi Ara

iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize) (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.257
Cevap
207
Favori
806.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: servetguldes

Selamlar,

Almanya için 22 Nisanda eksiksiz bir şekilde evraklarımı teslim ettim.

12 Mayısta seyahat başlangıcı var ama henüz olumlu , olumsuz bir ses yok. İdata ve Konsolosluk ile yazıştım ama ilgilenmiyorlar. Ne yapmam gerekiyor yol gösteren olursa sevinirim.

Bende ayın 27 sinde başvuru yaptım. Ankara idata üzerinden. Benim için henüz erken. Sanırım size haber geldikten 1 hafta sonra da bana gelir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yiğido__58 Y kullanıcısına yanıt
    15 nisanda saat 14.30 da idata trabzondan başvuru yaptım hala konsoloslukda görünüyor. 15 iş günü bugün doldu. 12 mayıs seyahat başlangıcı. beklemeye devam.
  • emrkrky E kullanıcısına yanıt
    Benim uçuş 3 Temmuz. Biraz garantici davrandım

• GAZiANTEP'ten başvuru yapan var mı?

22 Nisan'da başvuru yaptım, hâlâ konsoloslukta gözüküyor. Ankara - İstanbul'dan başvuru yapanlar ortalama 1 haftada almış, benim 3 hafta oldu. Seyahatime de az kaldı. Aynı durumda olan ya da aynı durum başından geçmiş olan var mı?

Neler yaptınız?
  • 15.04.2016 ankara idatadan basvuru yaptim bugun kargoya verilmis aksam saat 16 gibi ankaradan basvuru yapacaklar icin bekleme suresine iliskin yardimci olabilir....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reyessss -- 11 Mayıs 2016; 23:38:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Syg10 S kullanıcısına yanıt
    bize saçma gelen şey onlara normal geliyor...
  • yetişir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: servetguldes

Selamlar,

Almanya için 22 Nisanda eksiksiz bir şekilde evraklarımı teslim ettim.

12 Mayısta seyahat başlangıcı var ama henüz olumlu , olumsuz bir ses yok. İdata ve Konsolosluk ile yazıştım ama ilgilenmiyorlar. Ne yapmam gerekiyor yol gösteren olursa sevinirim.

Merhaba,

vizeniz çıktı mı?

Tşk
  • iluek İ kullanıcısına yanıt
    ben 19 Nisan'da teslim ettim evraklarımı hala cevap alamadım. Seyahatim 19 Mayıs'ta.
    19-20 Nisan gibi başvurup sonuçlanan var mı acaba Ankara iData'dan?
  • Selam arkadaşlar, ben gaziantepden 27 nisan'da başvurmuştum, bugün mng kargoya verildi diye açıklama idata sayfasında ama bana mng den hala mesaj gelmedi mngyi aradım telden isimden baktırdım bugün görünmüyormuş sistemde isimden sorgu ile bakalım. Yarın sanırım elime geçer kargo. Heyecanlyıım umarım olumlu gelmiştir.
  • Arkadaşlar almanyadan beni birisi istek edecek. İstek belgesi gönderecekmiş. Böyle olunca bankada para gostermeme felan gerek var mı? Çalışıyorum ama işten çıkacağım için kendimi çalışan olarak gösteremem galiba. Sizce ne yapmalıyım
  • oyer O kullanıcısına yanıt
    Ben de 22sinde öğleden sonra başvurdum ama hâlâ konsoloslukta

İnşallah çıkmıştır vizeniz.
  • oyer O kullanıcısına yanıt
    Seyahat tarihiniz çok mu yakın? Acaba benimkine daha 2 hafta var diye mi böyle oldu.
  • selam arkadaşlar,
    ban almanyadan yazıyorum.
    Buradan idata site üzerinden randevu sorgusu yapamıyorum
    herhalde sayfada hata yapıyorum
    Başvuru Takip Numaranızı girin: denilen yerde Beş basamaklı sayı var 12345
    Pasaport numaranızı girin*: denilen yere 7 basamakli sayı var 1234567
    bir yerde bunun önünde harf koymak gerek okudum ama bende yok

Oraya yazılan sayıları hangi şekilde yazmak lazım?
  • helloween kullanıcısına yanıt
    evet para hesabında göstermen gerekiyor.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teil -- 21 Ocak 2020; 13:16:59 >
  • Ya arkadaşlar 27 nisanda ankara idata dan başvuru yaptım. halen bir sonuc yok. Konsoloslukta yazıyor. Eskiden konsolosluğa gidildiginde en fazla 1 haftada veriliyordu. Bu adamlar kendilerine göre gönderiyorlar sanırım. @teil @işte o bendim @oyer @emrkrky @xbagci

• * Pasaport numaranız başvuru kaydı sonrasında size verilmiş olan slip üzerinde yer almaktadır.
    Transfer:
    Başvurunuz bağlı bulunduğumuz merkez ofise ve/veya başvuruda bulunduğunuz ofisimize gönderilmektedir.

4 gündür aynı şey yazıyor
  • Ben 9 mayısta istanbul harbiyeye evrakları vermıstım bendede 4 gundur transfer yazıyor sizin baya olmus ama bi terslik yapmasın bu idata firması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syg10 -- 23 Mayıs 2016; 13:50:35 >
  • Ankara vize de çalışanlar epey yaşlılar galiba 28/04 da başvurdum 20/05 da uçak biletim vardı. Vizeyi veremediler. Bu mahlukların vatandaşlarına aynı uygulamayı yapmak lazım. Adamlar ellerini kollarını sallaya sallaya geliyor. Biz soy ağacımızdan nerde yemek yendiğimizde gösterge tüm belgeleri veriyoruz adamlar bakma zahmetinde bulunmuyorlar. Pasaport teslimi yapamıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.