Şimdi Ara

iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize) (505. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
10.106
Cevap
196
Favori
788.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 502503504505506
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende gecen 20 gün önce başvurdum atama bekleniyor diyor siz burda siteyi takip edin diyorsunuz ne sitesi? Almanya shengene basvurdum birde gidip bunun için sitede surekli bekleyip yermi kapmaya çalişicam?
  • Randevu için başvurduysanız hiçbir şey yapmayacaksınız her gün sayfaya girip kontrol etmeyeceksiniz sabırla bekleyeceksiniz ve yaklaşık ben de üç ay sürdü mailinize randevu için onay linki gelecek başka söylemlere aldırış etmeyin Almanya vizesi için geçerli durum şu an reel olarak bu
  • Ferfecirkoooo F kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bu baya uzun zaman aliyor Galiba normalde 15 gunde aliniyordu
  • Merhaba herkese,

İlk olarak, adından da anlaşılacağı gibi, bu bir iData İtalya için Randevu bilgilendirme botudur. Amaç, kullanıcıların iData üzerinden randevu bulma sürecindeki zorlukları en aza indirgemektir. Kendi deneyimlerimden yola çıkarak, böyle bir sistem geliştirmeyi uygun buldum. Bazıları tarafından eleştirileceğimi, bazıları tarafından ise takdir edileceğimi biliyorum.

Amacım, insanların hayatını kolaylaştırmak ve paralı bot sistemlerine alternatif olarak uygun bir randevu bulduklarında onları bilgilendirmektir. Yaptığım işin suç veya yasal olmayan bir durum teşkil etmediğini biliyorum. Çünkü sistem, belirlenen kriterlere göre randevunun varlığını kontrol edip, mevcutsa bildirim göndermektedir. Bu, kendi otomasyon sisteminizi kurmanızla eşdeğerdir. Tek fark, bu sistemi sizin için benim yazmış ve paylaşmış olmamdır.

Konuyu daha fazla uzatmadan, aşağıda Telegram linkini ve programın çalışma prensibini bırakıyorum.

İstanbul Ofis - Altunizade

İstanbul Ofis - Gayrettepe

Bursa Ofis

Ankara Ofis

İzmir Ofis

Bu ofisler;

Gidiş Amacı: Turistik 

Hizmet Türü: STANDART 

Kişi Sayısı: 2 

olacak şekilde her 2 saatte bir kontrol edilmektedir. Bu, işlemleri hızlandırmak için yapılan varsayılan bir seçim olup, randevu uygunluğunu etkilememektedir. Seyahat eden çiftlerin sayısının fazlalığı göz önünde bulundurularak kişi sayısı 2 olarak belirlenmiştir.

Telegram Linki:

telegram
    iData İtalya Randevu Bilgilendirme
    https://t.me/idatarandevubilgilendirme

Not: Herhangi bir tarih veya ekstra bilgi girmeden, doğrudan Telegram grubuna katılıp, sistemde uygun bir randevu olduğunda bildirim almayı bekliyorsunuz.

Not2: Bundan herhangi bir maddi çıkarım yoktur. Gönüllük esasına dayanıyor. O yüzden linçlemeden önce bilginiz olsun arkadaşlar.

Ek Bilgi: Bununla ilgili konu açmıştım forumda fakat bu konuyu görmeden önceydi. O yüzden işinize yaraması amacıyla, mesajımı bu konunun da altına bırakıyorum arkadaşlar.

• Almanya için 2 ay oldu hala randevu verilmedi.

• realistspary kullanıcısına yanıt
    Temmuz ayındaki talebimi ekimde almıştım. 3 ay sürüyor.
  • jymz___ J kullanıcısına yanıt

Süreç sonrasında kaç günde sonuçlandı hocam?

Geçen haftaya almıştım randevuyu. Evrakları teslim ettim. Süreç işliyor. Gelişmelere göre yazarım. Ama 3-4 hafta gibi bir şetler duymuştum.
  • jymz___ J kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Bizde de İzmir iDATA;

11 Haziran Başvuru

22 Ekim Evrak Teslimi

şeklinde ilerledi süreç.

Vize danışmanımız son zamanlarda 50-55 gün arası sürdüğünü söyledi, biz de seyahatimizi ona göre planladık.

Belki bu bilgi işinize yarar diye yazdım, iyi forumlar.

• Şair-i Maderzat Ş kullanıcısına yanıt

hocam ben 5 yıl önce başvurmuştum o zaman direkt randevu alınabiliyordu. şimdi randevuya da başvuruluyormuş. ama sizin dediğiniz de randevuların açıldığı yönünde, pek anlayamadım açıklayabilir misiniz? teşekkürler

• beegh B kullanıcısına yanıt

O arkadaş İtalya vizesinden bahsediyor (İtalya diye belirtmemiş, kendi bildiğini bizim de bilmemiz gerektiğini düşünmüş). Almanya vizesi artık başka şekilde ilerliyor. iData web sitesine girip inceleyin.

• cleanton kullanıcısına yanıt

O gün açık olan İtalya vize randevularıyla bir kaç saate tükendi zaten. Ben foruma o mesajı yazdıktan saatler sonra görmüş olman hiçbir işine yaramayacaktı. İtalya olduğunu belirtmedim çünkü italya vize randevuları üzerine konuşuluyordu önceki mesajlarda. Almanya bu şekilde ilerlemiyor zaten.

iData her iki ülkeye de hizmet verdiği için bu başlıkta hem İtalya hem de Almanya yazılıyor. Belirtmek lazım yoksa arkadaşın anlamadığı gibi anlamayanlar çıkacaktır. İletişim net direk (dolaysız) olmalı, nasılsa anlarlar dememek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleanton -- 13 Kasım 2024; 22:5:27 >
    Mayıstaki talebime eylülde döndüler. 4 ay sürdü. Evrak tesliminden sonra ise 1 ay sürdü vizenin gelmesi
  • Hala daha vize alabilen var mı ya ? Ben alamıyoruz sanıyordum gerçekten alınabiliyor mu ?

• cleanton kullanıcısına yanıt

Niye benimle dalaşa giriyorsunuz ki? Velev ki unuttum onu yazmayı, siz alıntılayıp doğrusunu yazarsınız “net” bilgi fetişisiyseniz.

Dalaşa girmiyorum. Durum tespiti yaptım. Zaten yanlışı düzelttim. Ona sinirlendin zaten. Kimse yanlış yaptığını kabullenemiyor. Herkes bilgi verirken doğru düzgün versin.

• Benimki de bugun elime ulasti. 13-15 Kasim icin planli seyahatim vardi ama iData sanirim sadece Cuma gunleri konsolosluktan aliyor pasaportlari. Cuma kargoya verdiler, haftasonu da dagitim olmayan bir firma ile calistiklari icin bugun elime gecmis oldu.
  • methadone kullanıcısına yanıt
    Sonuç ne oldu?
  • emrtkn E kullanıcısına yanıt
    5 yil aldim.
  • 
Sayfa: önceki 502503504505506
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.