Şimdi Ara

iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize) (495. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.928
Cevap
186
Favori
769.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 493494495496497
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 29.03.2024 13.50 italya vize randevuma 15 dk öncesinden gittim.

    Danışmanlık firmasıyla çalıştığım için evraklarımı vs. ilgilenen arkadaş 12.30 gibi sıra numarası alıp işletmiş.Sadece parmak izi verdim.15 iş günü içersinde belli olur dediler.


    Bakalım sonuç gelince yazarız.


    Yinede oraya randevu saatinizden 30 dk önce gitseniz bile rahat 1-2 saat işlemler sürüyor.Girişte bankodan sıra numarası alıyorsunuz ve işlemler de uzun sürüyor.Çünkü officeboy gibi arkadaşlar var danışmanlık şirketlerinde çalışan tek sırayla 10 kişinin evraklarını işletebiliyorlar.


    Zaman problemi olmayanlar bence kendileri başvurabilir veya ilk defa başvuracaklar her ihtimale karşı ilkbaşta danışmanlık şirketinden yardım alsın sonraki vize başvurlarını bence kendileri yapabilirler.(Randevu bulabilirlerse tabi).




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi appsamet -- 29 Mart 2024; 20:30:36 >
  • Merhabalar, biz ailece 2023 yılı sonunda almanyadan schengene başvurduk. bana ve eşime bi sene vize verilirken 3 yaşındaki oğlumuza 6 ay verdiler. haziran ayında vizesi sonlancağı için mecburen tekrar vizeye başvurduk ama daha önce almanyadan aldığımız için yine almanyadan başvurduk. Bu başvuruyu formalite bir başvuru olarak değerlendirip uçak rezervasyonu yapmadık ama yapmamız gerekir mi sizce? sadece 3 yaşındaki çocuk için başvururken nelere dikkat etmemiz gerekir?

  • last_uk kullanıcısına yanıt

    hocam bende hollanda için 13 ve 2.maddelerden red yedim. İtiraz süreciniz sonuçlandı mı? Sizce sıfırdan yeniden başvuru mu yapmalı yoksa itiraz sürecine mi girmeli?

  • dtgas D kullanıcısına yanıt

    Bende aynı şekilde kızım için başvuru yaptım. Eşim ve kendim için uçak rezervasyonu ve konaklama belgeleri ekledim başvuru dosyasına garanti olsun diye

  • tonbalıklı T kullanıcısına yanıt

    İtiraz edin.

  • tonbalıklı T kullanıcısına yanıt

    almnya için itiraz kaldırıldı hocam benden sonra.itirazım olumsuz geldi.


    hollandanın itiraz hakkı devam ediyosa şansınızı deneyin hocam.

  • Merhabalar, Almanya vize başvurusu için Eşim ve çocuğa ne yazık ki farklı güne randevu verdiler. Benim zaten vizem olduğu için başvurmamıştım.


    Çocuğun vize randevu gününde ben yurt dışında olacağım ve katılamayacağım. Bu durumda sadece annenin katılması yeterli midir? Yoksa katılamayacağım için benim muvafakatname veya farklı bir belge vermem gerekir mi?


    Ya da eşim başvuru anında çocuğa farklı bir güne randevu verildiğini bildirirse aynı gün o anda çocuğu da işleme alırlar mı?

    Bilgisi olan var mı?


    teşekkürler

  • cleanton kullanıcısına yanıt
    ilker Semizyoutube
    Vize Bşavurusu Yaptınız ve red Aldınız. İtiraz Edebiliyor musunuz? İtiraz Süreçleri Ülkelere Göre Değişiyor mu? İtiraz Süreçlerinde Son Durum Nedir?
    https://www.youtube.com/watch?si=paIKpdCkc8MbXPcS&v=uO3MqMwYX6o&feature=youtu.be

    Şu videoyu bu kadar yakin tarihli gorunce moralim bozuldu hocam ya bilet booking ne var ne yok iptal ettim. Moralim bozuk

  • last_uk kullanıcısına yanıt

    Hocam herseyi iptal ettim ya yukardaki youtube videosunu gorunce. Harcadigim giden paraya cok uzulmuyorum ama randevu almaya ugrastigim zamanlar geliyo moralim bozuluyo. Rezalet bi sistem

  • tonbalıklı T kullanıcısına yanıt

    Haklısınız

  • tonbalıklı T kullanıcısına yanıt

    İyide kardeşim herkese red verilmiyor ki. Kumar gibi düşün bunda sadece kaybedecek bişeyin yok ha biraz zamanın birazda paran gider kabul ediyorum ama yaşam standartlarını değiştirecek maddiyatlar kaybetmezsin ki. E şimdi adamlar otelini uçağını iptal ettin diye red verseler daha mı iyi olacak ? Bak ben 2 farklı banka hesabı kullanıyorum ikisinide gösterdim. Biri maaş hesabım biri yatırım birikim hesabım. Normalde biri genelde sıfır olur ama ne olur ne olmaz diye o hesabımı sıfırlamadım. Red yersen ilk fırsatta tekrar başvurursun. Böyle yaparak red verin diye sen uğraşıyorsun kusura bakma.

  • atakancavdar A kullanıcısına yanıt

    hocam böyle yaparak red verin diye ugrasıyorsun kısmını anlamadım? Zaten red yemisim vizeden, e ucusuma ve kalcağım yere checkinede 1 aydan kısa süre kaldı. Neden itiraz etmekle ugrasayım ki?

  • tonbalıklı T kullanıcısına yanıt

    İtiraz ettiğinizde vize alma ihtimali var. Herhangi bir para ödenmiyor.


    Rezervasyonlarınızı iptal etmenize rağmen hala itiraz edebilirsiniz. Eski evraklarınızı yeniden verip itiraz dilekçesi yazacaksınız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleanton -- 7 Nisan 2024; 13:16:49 >
  • tonbalıklı T kullanıcısına yanıt

    Hocam red yediğinizi yazıda belirtmemişsiniz ki. Başvuru sürecinde henüz değerlendirme aşamasındayken bu videoları görüp kesin bende red yedim diyerek bütün herşeyi iptal etmek riskli bir durum bunu anlatmaya çalıştım ben.

  • atakancavdar A kullanıcısına yanıt

    Daha önceki yazısında red aldığını yazdı.

  • atakancavdar A kullanıcısına yanıt

    Onceki mesajimda yazmistim gerci. Dediginiz gibi yapan olacagini zannetmiyorum hocam :D

  • quote:

    Orijinalden alıntı: cleanton

    İtiraz ettiğinizde vize alma ihtimali var. Herhangi bir para ödenmiyor.


    Rezervasyonlarınızı iptal etmenize rağmen hala itiraz edebilirsiniz. Eski evraklarınızı yeniden verip itiraz dilekçesi yazacaksınız.

    Uçak biletini çok ucuz a almistim hocam. Şuan gidiş geliş fiyatına sadece gidiş bileti var. Uzerine bookinge bakıyorum neredeyse 2 katına gelmiş fiyat. Bidahakine artik :S

  • tonbalıklı T kullanıcısına yanıt

    İtirazda uçak bileti vermenize gerek yok.

  • Bursa İstanbul İtalya randevular açık arkadaşlar.

  • macnair kullanıcısına yanıt

    Selamlar, başvuru sonrası kaç gün içerisinde ve kaç gün sonrasına randevu verdiler? Ben de yaz sonu vize yenilemesi için başvuracağım.

  • 
Sayfa: önceki 493494495496497
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.