Şimdi Ara

iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize) (488. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
10.220
Cevap
204
Favori
800.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 486487488489490
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15.12.2023 te Ankara idatadan Almanya için schengen e başvurmuştum. Seyehat tarihim 17.02.24. Bugün pasaportum kargo ile elime ulaştı. 3 ay multi vermişler. İlk schengen vizem. Başvuracak arkadaşlara yol göstermesi açısından yazdım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Az önce altunizade ofisten randevu aldım. Tekrar almayı deniyorum ama teknik sebepten dolayı diyip hata veriyor. Bir deneyin bence arkadaşlar. (İtalya)

• Arkadaşlar acil acil acil altunizade randevular açık ihtiyacı olan alsın.

• İtalya açık. Almanya kapalı.

• Biz de iki kişilik randevu oluşturduk italya için İstanbul/Altunizade'den.

Ama randevu oluştururken sorulan seyahat başlangıç tarihi alanını bilet tarihinden bir gün sonrası olarak girmişiz. Acaba bu konuda deneyimi olan bir arkadaş var mı? Problem oluşturur mu? Randevu değişikliği sayfasında o alanı bir daha getirmiyor.

• J_Live kullanıcısına yanıt

Sorun olmaz, başvuru için gittiğinizde başvurunuzu alan kişi hataları düzeltiyor.

• Bugün Ankara ofisten tur aracılığıyla gideceğim temmuz ayındaki İtalya tatili için başvuru yaptım. Baya evrak istediler şaşırdım ama bir şekilde hallettim. Varsa sorularınız eğer biliyorsam kısıtlı bilgi ve tecrübeyle cevaplayabilirim

• Herkese iyi akşamlar.

Niyet mektubu yazmaya çalışıyorum. Finansal durum açıklama bölümünde tıkandım. İtalyadan vize alan birileri varsa benimle örnek niyet mektuplarını benimle paylaşabilir mi ? Şimdiden teşekkür ederim.

• Herkese iyi günler, 22 mart için randevu aldım acente aracılıyla 3 kişilik bir başvuru yapacağız, annem (kendisinin 2 shengen vizesi vardı süresi bitti) ve 12 yaşında kardeşimle birlikte.

Kendimin bankada hisse ve hatırı sayılır bir miktarda döviz var ret gelme şansı veya vize kabul edilirse 3 aylık çıkma ihtimali var mı?

Ayrıca hesaplarımda para giriş çıkışı çok olmakla birlikte avukatım. Pasaportumda 1 katar birde Sırbistan damgası var. Vize değerlendirilirken bir faydası olur mu?

Teşekkürler.

• appsamet A kullanıcısına yanıt
    Tamamen şans, yazdıklarınızın vize almanızda hiçbir avantajı yok.

Şu anda koca koca firmaların sahipleri çalışanlarının vizeleri reddedilebiliyor. Değerlendiren vize memurunun ne karar vereceği önemli. Yeteri kadar paranızın olmaması bir red sebebi ancak paranızın olması veya daha önce seyahat etmiş olmanız bir kabul sebebi değil.

• Merhaba,

italya için vize başvurusunda bulunmak istiyoruz. İdata standart hizmet almak yerine premium lounge almamız vize çıkması ihtimalini ya da vize süresini arttırır mı?

• :::Pesimist::: : kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam artırmıyor. Bence çok gerekli bir hizmet de değil zaten 2 evrak çıkarmak için ekstradan birsürü para alıyorlar.

• Anladım. Peki hocam ben daha önceden schengen vizesi aldım. Fransadan 45 günlük verdiler. Bu sefer uzun süreli başvurabilir miyim? Bunu özellikle niyet mektubunda mı belirtmem gerekiyor?

Avukatın reddedileceği aklıma gelmez.

• :::Pesimist::: : kullanıcısına yanıt

Siz vize başvurusunda belirtebilirsiniz ancak süreyi uzatması bunlara bağlı olmuyor. Genelde her başvurunuzda bir öncekinden daha uzun süre vize alıyorsunuz. Ama son vizenizin bitiminden uzun süre geçtiyse genelde en son vizeniz kadar veriyorlar.

ayrıca vizenizi aldığınız ülkeden başka bir ülkeye ilk giriş yaparsanız sonraki başvurunuzu tekrar kısa veriyorlar. Yinede bu söylediklerime hiç uymayan uygulamalar yapabiliyorlar. Benim son vizem 1 yıldı yine 1 yıl verdiler. Ben en az 3 veya 5 yıl bekliyordum. Seneye artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seyahat dilekçesini Türkçe olarak yazabiliyor muyuz?

• gezgin adam kullanıcısına yanıt

Türkçe yazabilirsin.

• Yakın zamanda ankaradan dönüş alan oldu mı? Başvurular ne kadar zamanda cevaplanıyor bu aralar acaba?

• Engynew E kullanıcısına yanıt

Hocam benim yorumlardan gördüğüm çogunlukla 5-30 gün arasında çıktı olarak yazmış. twitter üzerinde shengendestek diye bir sayfa üzerine yorum yapanlar var inceleyebilirsin.

• 
Sayfa: önceki 486487488489490
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.