Selamlar, idata randevu sayfasında randevu tarihi seçiminde seçilen günün boşluğu göstermesi açısından bir önemi var mı ? Yani atıyorum 16 aralık seçtim randevu tarihi olarak ama o gün yoksa randevu şubatta varsa otomatik onu açıyor mu yoksa açık randevuyu açmak için illa boş günü seçmiş olmak mı gerekiyor randevu sayfasında ? |
iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize) (478. sayfa)

-
-
Yanlış bilgi. Tek PNR da olsa Schengen'e girerken pasaport polisinden geçilir sonrasında iç hatlara gidilir.
-
uluslararası transit alanında pasaport kontrolü olmaz.Uçaktan inip transit alana geçersin.
-
Anlamıyorsun anlaşılan. Polonyadan Schengen bölgesine giriyor. Oradan yine Schengen bölgesi olan Roma'ya uçacak. Roma uçuşu iç hat uçuşudur, pasaport işlemleri Polonya girişinde yapılıyor. Uluslararası transit bölgeye girmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleanton -- 21 Kasım 2023; 18:54:23 > -
İdata italya vize başvuru tarihleri açılmış. Bekleyenler varsa şimdi baksa iyi olur.
-
Ben de yeni aldım 5 sene multi çıkmış.
Önceki vizem Fransa'dan 3 senelikti ama Covid döneminde hiç giriş çıkış yapmadan yakmıştım vizeyi.
Vize işi biraz şans ya da bir algoritması varsa çözene madalya verirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi campos67 -- 22 Kasım 2023; 13:18:26 > -
Hocam nereden ve ne zaman başvuru yaptınız acaba? Ankara-İstanbul vsvs ?
-
Hocam sende bekliyorsun sanırım bi cevap yok mu Ankaradan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar selam, Antalya ve İzmir Schengen (almanya) için randevu alabilen var mıdır ?
-
Bu yıl 2 kere (Nisan ve Ekim ayları) İtalya'dan turistik vize başvurum oldu. Her ikisinde de tek girişli ve bir aylık vizeler alabilmiştim. Genelde ''Aynı ülkeden başvuru yapın, daha uzun süreli alırsın'' gibi algı var. benim için süreç böyle olmadı.
Daha uzun süreli vize alabilmek adına arayışa girdim. Fransa ve Almanya'dan başvurursam sürecin aynı şekilde sonuçlanacağını düşündüğümden Türklerin daha az turistik ziyarette bulunduğu Danimarka'yı tercih ettim. Kopenhag zaten uzun zamandır görmek istediğim şehirler arasındaydı. Bu sebeple bu ay Danimarka için (vfs global) üzerinden başvuru yaptım. çok da ümitli değildim, çünkü kuzey ülkelerinin vize politikaları daha katı ve red oranları da oldukça yüksek. başvurumdan yaklaşık 1 hafta sonra konsolosluktan aranıp ''danimarka'yı neden ziyaret etmek istiyorsunuz, geldiğinizde nerelere gideceksiniz?'' gibi sorular soruldu. bu görüşme sonrası ''kesin red yedim'' diye düşünürken 2 gün sonra pasaportum 1 yıl multi olarak geldi.
özetle, aynı ülkeden başvurup kısa süreli vizeler alıyorsanız başka ülkeler deneyin.
not: danimarka son 2 yıl içerisinde schengen vizesi olmayanlara sadece kısa süreli vize veriyor.
-
Benimde Almanya 6 ay -1 yıl-3 yıl ve son olarak 4 yıl almıştım. Pasaport sürem az kaldığı için 4 yıl gelmişti oda sizin bir dahaki. Başvurunuzda 3 yıl alırsınız Almanya
telegram var mı ? hiç uygun tarih yok italya istanbul için
-
Yok başkan ya 3 ekim başvuru 24 aralık seyahat bugün 28 kasım hala bekliyoruz.
-
19 mart 2024 hamburg seyahatim için 21.11.2023 tarihine randevu almıştım eylül ayında. her zaman dakik ve işini yarına bırakmayan bir insanım, o yüzden ne zaman gelecek yetişmedi 1 hafta sonra uçuşum var paniğini yaşamıyorum. 21 kasımda başvuruya gittim 15:30 randevuma hemen aynı saatte almıyorlar 1 saat sonra anca çıkabildim oradan. işin özünde bilgi amaçlı olarak söyleyeceğim şey ise , banka hesabımda 30.000 bin tl ve 2.100 euro gösterdim (bankadan ıslak kaşe imzalı ve imza sürkileri ile) 8 günlük seyahat için. multi talep ettiğimi belirttim ve seyahat planının sonuna da haziran ayında almanya'da düzenlenecek olan avrupa kupası şampiyonası için tekrar ziyaret etmek istediğimi ve buna uygun görülmem halinde bunun dikkate alınarak vize süresinin verilmesini rica ederim gibi bir ibare kullandım ne kadar etkili olur onu göreceğiz. araç ruhsatımı , ev tapusunu ve aktif olan öğrenci belgemi de koydum. öte yandan 13 senelik bir fiil tek şirkette devam eden sgk dökümü ile iş yerinden izin yazısını da ekledim. seyahat sağlık sigortası seyahat tarihinizin gidişinden bir gün önce başlamasına ve dönüşünüzden bir gün sonrasını kapsamasına özen gösterin. anlayacağınız ince eleyip sık dokumak gerekiyor evrak bilgi işlerini. 21.11.2023 tarihinde altunizade ofisinden başvurdum bakalım sonuçları ve süreçleri bilgi açısından editlerim. herkese bol multili vizeler.
-
Arkadaşlar selamlar, teminat olarak altın hesabı göstermek problem yaratır mı acaba? İlla döviz cinsi olma şartı var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
faizde ki paraya bile sıkıntı çıkarıyorlar nakit göstermek en mantıklısı ama altını bozdurduktan sonra ana hesaba geçecek başvururken altın hesabının çıktısınıda verki görsünler birikim yapıp tl ye çevirdiğini.
-
Sorun olmaz. Varlıklarınızın cinsi ne olursa olsun fark etmez.
-
Bende 24 ekimde başvurdum bakalım ne zaman ne cevap gelecek
Selam herkese.
Mart sonu Almanya gezisi icin vize almaya calisiyoruz ama idata'da hic randevu yok gorunuyor(izmir ve Antalya).
Acaba ne zaman aciliyor bu randevular, nasil alabiliriz?
-
01.09.2023 ankara tarihli başvurum 02.12.2023 bügün itibari ile kargolanmışş bilgi amaçlı arkadaşlara için
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X