ankara dan başvuru yapanlar nerdeyse 1 ay oldu. Süre normal mi? |
iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize) (448. sayfa)

-
-
hocam bence vize çıkmadan opsiyonsuz bilet alınmaz. Hele schengen vizelerinde Türkiye'ye bu kadar ret oranı varken kesinlikle alınmaz.
-
hocam cevap geldi mi?
-
hocam ben her zaman uçak biletimi ve konaklamamı iptal edilebilir alıp ödeyip faturalarını da evraklarımın arasına koyarak başvuruyorum. Temmuz sonunda başvurduğumda eylül başlangıçlı 6 ay aldım vizeyi, bu başvurumda da vizemin bitiş tarihinden itibaren 1 yıllık olacak şekilde vermişler , yani şuan aktif 14 aylık vizem var.
Tercih meselesi ama ben bu şekilde başvurmamın bana artı kazandırdığına inanıyorum.
-
-
Başvuru yeri neresi? Bu da önemli hocam. Ankara anladığım kadarıyla sıkıntılı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
gayrettepe 16 aralıkta başvurdum
-
Merhaba,
Benim ve eşimin 2 yıllık Almanya vizesi var. Çocuklara 3 aylık vermişlerdi. Süreleri bitti.
Şimdi çocuklar için tekrar almamız gerekli. Şubatta başvuru yapacağım ankaradan.
Evrakları hazırlarken yine herşeyi sıfırdan ailece mi hazırlamak gerekli yoksa çocuklarınıkini hazırlayıp başvuru yapsak oluyormu?
Bilgisi olan bu durumu yaşayan varsa cevaplarsa sevinirim.
-
Yer de önemli hocam. Ankara biraz sıkıntılı anladığım kadarıyla.
almanya ankara elçiliğinin MAİL adresi var mıdır acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysnaky -- 13 Ocak 2023; 20:1:34 > -
Web sitesinde var.
-
alman ankara büyükelçiliği tarihin en yavaş vize sürecini yönetiyor olmalı. Şimdiye kadar bu kadar geciktirdikerini hatırlamıyorum.
-
Merhabalar,
Almanya schengen vize için daha önce 6 ay önceden başvuru yapılabiliyordu iadatadan randevu alacaktım. Artık 3 ay önceden başvuru yapabilirsiniz dedi.
Bilgisi olan yakın zaman da başvuru yapan varmı acaba
-
İtalya da şuan tamamen kapalı mı? Seyahat tarihini seçiyorum altta randevu tarihleri tamamen pasif
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben Ocak ayında belgelerimi teslim ettim Mayıs ayı vizesi için.
Merhaba,
Size herhangi bir dönüş oldumu? idata birşey demedimi. Ben konsolosluk sitesinde bu bilgiye ulaştım.
"Schengen Vizesi başvurunuzu en erken seyahatinizden üç ay önce gerçekleştirebilirsiniz."
https://tuerkei.diplo.de/tr-tr/service/05-VisaEinreise/-/1514562
Ben de açıkçası erkenden başvuru yapmak istiyorum.
-
Hocam sanırım bu bilgi güncel değil. 180 güne çıkarıldı süre. Benim başvurum sonuçlanmış, kargoya verilmiş.
Temmuz seyahati için Mart a randevu alsak sıkıntı çıkarmazlar dimi ?
-
Anladım teşekkürler hocam.
Evrakları hazırlamaya başlayayım ozaman
Bide merak ettiğim konu benim vizem bar çocuklar için başvuru yapacağım, tekrar kendim için seyahat sigortası yaptırmam gerekiyor mu? Bilginiz varmı
Vize sonucunuz ne çıktı acaba? :)
-
Vizeniz varsa sağlık sigortası yaptırmak size kalmış.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X