Şimdi Ara

iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize) (404. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.257
Cevap
207
Favori
805.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 402403404405406
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim tam 15. Günde sonuç vermiş öğleden sonra gidip aldıracagım. Umarım olumludur🥺🥺🥺

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: graped3

İstanbul Başkonsolosluğundan blue card için D tipi ulusal vizeye başvurmuştum.
    Başvuru tarihi:20.12.2019
    Vize onay tarihi: 16.01.2020
    Christmas ve yılbaşı tatillerini çıkartınca 14 iş günü.
    Ulusal vizeye neden başvurdunuz? Çalışmaya mı gideceksiniz?
  • Merhabalar bugün ankara idatadan almanya vizesi basvurup da cıkan var mı acaba? Ne zaman basvurmustu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Ankaradan 7sinde başvurdum bugün de gelmedi 2’sinde başvurup gelmeyen birisi de varmış forumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 Ocak basvurum bugun sonuclandı. 21inde vize vurulmus. 9gün multi kalıslı

• quote:

Orijinalden alıntı: Selenophille

2 Ocak basvurum bugun sonuclandı. 21inde vize vurulmus. 9gün multi kalıslı
    7 ocak'ta başvurdum gün gün gidiyorsa 29 ocakta sonuç alırız artık..
  • WegaLe W kullanıcısına yanıt
    aslında gün gün gitmiyor ben 9 ocak başvurdum bugün pasaportu teslim aldım. Şans işi herhalde..

• teil kullanıcısına yanıt
    Ankara - İstanbul - İzmir süreleri çok farklı bence gün gün gidiyordur. Ama aile birleşimi ulusal vize daha çok sürebilir. 2013 Aralıkta başvurdugumda 2 günde vizeyi almıştım. İdataya ugramamiştim bile. Şimdi Ankarada Türk Vatandaşı kadar ırak ve suriyeliler vize başvurusu yapıyor. Ankara sıkıntı..
  • Ben de Ankara idatadan 10 ocakta başvuru yaptım. 3 ocakta ankara idatadan başvuru yapan arkadaşımda bile "Başvuru dosyanız ilgili Elçilik/Konsolosluğa gönderilmiş, işlem süreci başlamıştır." yazdığına göre 29 ocağa yetişemem gibi geliyor bana.
  • 2019 Nisan ayında Anneme vize aldık 5 yıl multi 90 gün 15 gün sürdü.
    Kasımda Babama vize aldık.1 kasımda başvuru yaptık 15 kasımda aldık 90 gün multi.
    2013 de annemle babama tekrar vize aldıgımızda 20 gün üzeri sürmüştü. Konsolosluga cagrıldılar. Almanyadan türkiyedeki konsolosluga evrak geldi. Oysa ben 2 günde almıştım
    Kendime çok güvenip geç başvuru yaptım Sanırım 1 hafta daha bekleyecegim.
    Annenize 5 yıl alırken daha önce hep almanayadamı aldınız ?

6-1-3-5 yıl şeklindemi oldu?

Benimde 6-1-3 yıl var 5 alabilirmiyim onu düşünüyorum :)
  • emir341907 kullanıcısına yanıt
    Mantık nasıl işliyor bilmiyorum. Anneme ve babama hep 3 aylık vize aldık. Annem ev hanımı sigortası vs. sosyal güvencesi yok. Evi malı mülkü yok. 5 yıl verdiler.
    Babam Bağkur emeklisi üzerine 2 ev gözüküyor. Annemden daha fazla yurtdışı giriş cıkışı var. sadece 3 aylık multi verildi. Annemin 4-5 kez gitmişligi babamın 7-8 olmuştur sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WegaLe -- 22 Ocak 2020; 16:59:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WegaLe

Mantık nasıl işliyor bilmiyorum. Anneme ve babama hep 3 aylık vize aldık. Annem ev hanımı sigortası vs. sosyal güvencesi yok. Evi malı mülkü yok. 5 yıl verdiler.
    Babam Bağkur emeklisi üzerine 2 ev gözüküyor. Annemden daha fazla yurtdışı giriş cıkışı var. sadece 3 aylık multi verildi. Annemin 4-5 kez gitmişligi babamın 7-8 olmuştur sanırım.
    Birçok defa yazdım vize işlerinin bir algoritması yok. Herkes kafasına göre bir takım kurallar uyduruyor. Halbuki tamamen vizeyi veren memurun keyfine göre işliyor.
  • Başvuru dosyanız iDATA ofisleri arasında gönderim sürecindedir. sonunda :) 6 ocak altunizade den başvurdum. . 1.vizem 1 seneydi. bakalım bu nasıl yarın gidip alıcam altunizadeden. haber veririm.
    bende ilk patronla başvurmuştum onun kaçıncı hatırlamıyorum sürekli yurt dışında ona 6 ay bana ilk seferde 1 sene çıktı :) yarın da ikinci vizemi alıcam altunizadeden 3 sene bekliyorum bakalım artık.
  • cleanton kullanıcısına yanıt
    Evet çalışmak için gideceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir341907

Annenize 5 yıl alırken daha önce hep almanayadamı aldınız ?

6-1-3-5 yıl şeklindemi oldu?

Benimde 6-1-3 yıl var 5 alabilirmiyim onu düşünüyorum :)
    4'ü neden atlıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: graped3

Evet çalışmak için gideceğim
    İş bulup mu başvurdunuz yoksa daha iş bulmadınız mı?
  • Arkadaşlar 13-16 arası başvuru yapan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

• 2 ocaktan sonra ankaradan almanya vizesi için basvurup da sonuc alabilen var mı? Gün gün mü gittiklerini anlamaya calısıyorum da ondan soruyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 402403404405406
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.