Şimdi Ara

iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize) (403. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
10.256
Cevap
207
Favori
805.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 401402403404405
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    9 Ocakta İzmir'den başvurmuştum az önce kontrol ettiğimde şöyle bir yazı ile karşılaştım. " Pasaportunuz ile ilgili kargo işlemleri başlatılmış olup, kargo firması tarafından SMS ile iletilecek takip numarası ile buradan takip edebilirsiniz." Biraz çabuk değil mi? 7. Schengen vizem olacak bu arada.

çok şanslısın. izmirden istanbula geliyor di mi? 7. olmasınında avantajı var bence. çok mu sık giriş yapıyorsunuz?

Evet. 2016 dan beri çok sık giriş-çıkış yapıyorum. Bu sefer babamla başvurmuştum onun ilk başvurusuydu ama o da kargo mesajı aldı. Bakalım yarın göreceğim hüsran olmaz umarım...
  • fthtrbzn F kullanıcısına yanıt
    burda ki 'evet' ona istinaden yazılmış diye düşündüm :D
  • fthtrbzn F kullanıcısına yanıt
    Yok hayır. 2. sorunuza evet yazdım. Tüm işlemlerim İzmir'de yapıldı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • teil kullanıcısına yanıt
    anladım
  • Konsolosluga bir mail atsam cevap veriyorlar mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün tam 14. İş günü oldu ve yine sonuç alamadım. Cuma günü uçuş var. Gerçekten sıkıldım. Buradan başvuracak olanlara duyuru kesinlikle 30 iş günü öncesinde plan yapın. Her an mağdur olabilirsiniz.

• Yaza yaza onbaşı olmuşum😂

• Selenophille S kullanıcısına yanıt
    Konsolosluga mail attınız mı

• ozggie O kullanıcısına yanıt
    Dikkate almayacakları için😂

• Merhaba,umarim herkesin istedigi tarihte eline ulasir vizesi. Ben de Italya vizesi hakkinda yetismeyecek diye deli gibi arastirma yaparken konuyu populer konularda gormek cok garibime gitti

Benim bir sorum olacak, Italya vizesine Cuma gunu (17.01.2020) ekspres basvuru yaptim pazartesi sabahi konsoloslukta islemlere baslanmistir yaziyordu. Simdi baktigimda ise “basvuru dosyaniz idata ofisleri arasinda ulasim surecindedir” yaziyor.

Bu ne demek? Konsoloslukta islemin bitip pasaportun subeye ulastirildigi anlamina mi geliyor, yoksa daha oncesinde bir hata oldu daha yeni ana subeye tasiniyor mu demek oluyor? 27 Ocak’ta Bulgaristan’a gidecegim icin pasaportuma ihtiyacim var ve inanilmaz stres oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: The Witcher

Merhaba,umarim herkesin istedigi tarihte eline ulasir vizesi. Ben de Italya vizesi hakkinda yetismeyecek diye deli gibi arastirma yaparken konuyu populer konularda gormek cok garibime gitti

Benim bir sorum olacak, Italya vizesine Cuma gunu (17.01.2020) ekspres basvuru yaptim pazartesi sabahi konsoloslukta islemlere baslanmistir yaziyordu. Simdi baktigimda ise “basvuru dosyaniz idata ofisleri arasinda ulasim surecindedir” yaziyor.

Bu ne demek? Konsoloslukta islemin bitip pasaportun subeye ulastirildigi anlamina mi geliyor, yoksa daha oncesinde bir hata oldu daha yeni ana subeye tasiniyor mu demek oluyor? 27 Ocak’ta Bulgaristan’a gidecegim icin pasaportuma ihtiyacim var ve inanilmaz stres oldum
    Hocam başvurunuz idata şubesinden, idatanın ana şubesi olan harbiye'ye gönderiliyor demek. Başvurular harbiye'de toparlanıp oradan konsolosluğa götürülüyor. Siz altunizade'den mi başvurmuştunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheTeknolojist -- 21 Ocak 2020; 18:39:48 >

• TheTeknolojist kullanıcısına yanıt
    Altunizadeden basvurdum ama benim basvurum ekspres oldugu icin cuma aksaminda konsolosluga gitmisti. 2 gundur de konsoloslukta islem goruyor yaziyor, burdaki basvuru dosyasindan kasit konsolosluktan gelen pasaportun idata harbiye’den altunizade’ye ulastirilmasi olabilir mi?

• The Witcher kullanıcısına yanıt
    ekspres nasıl oluyor vip mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthtrbzn

ekspres nasıl oluyor vip mi
    Konsolosluk ve subeler arasindaki teslimat suresini arttiran sistem hocam, atiyorum konsolosluktan vize hazir diye haber veriliyor iData’ya iData direk alip geliyor. veya basvuru yaptiginiz dosyalar iData subesinde bekletilmeden direk konsolosluga gidiyor.

• The Witcher kullanıcısına yanıt
    iyimiş
  • Arkadaşlar Ankara’dan başvurular ne alemde 7 ocakta başvurduk gelmedi yarın çıkmazsa uçak biletini iptal edicem uçak cuma günü 😔

• frkneser F kullanıcısına yanıt
    2 ocakta basvurdum ankara idataya hala bekliyorum

• ahmetb2 A kullanıcısına yanıt
    Vizeniz bugün cıktı mı

• İstanbul Başkonsolosluğundan blue card için D tipi ulusal vizeye başvurmuştum.
    Başvuru tarihi:20.12.2019
    Vize onay tarihi: 16.01.2020
    Christmas ve yılbaşı tatillerini çıkartınca 14 iş günü.

• Bende 10 ocakta harbiye'den başvurdum.. şuan bende beklemedeyim, idata okulların tatil olmasından dolayı çok yoğunluk var diyor..
  • 
Sayfa: önceki 401402403404405
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.