Şimdi Ara

iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize) (346. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.264
Cevap
208
Favori
807.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 344345346347348
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Barkleys

Dün ankaradab başvuru yaptım
    Hangi numaradan bilgi alabiliyoruz en son hangi günün başvurularını incelediklerni

*Birde geçen yıl 7 gün vizem onaylandı ama yurtdışına çıkmadım bu durum olumlu veya olumsuz bir duruma sebep olurmu
    lükse bak :) numarayı biri yazmıstı forumda var. ama problem olacagını sanmıyorum
  • quote:

Dün ankaradab başvuru yaptım
    Hangi numaradan bilgi alabiliyoruz en son hangi günün başvurularını incelediklerni

*Birde geçen yıl 7 gün vizem onaylandı ama yurtdışına çıkmadım bu durum olumlu veya olumsuz bir duruma sebep olurmu
    0312 455 51 00
  • myctaqa M kullanıcısına yanıt
    Lüksden ziyade mağduriyet oldu :)
    16.09.2018 di gidiş tarihim başvuruma cevap 27.09.2018 de geldi ve pasaport elime ulaştığında 5 gün günüm kalmıştı bu yıl erkenden başvurdum gidiş tarihim 18.11.2019 olrak belirttim 20 günde sonuçlanır diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başvuru dosyanız İlgili Ekçilik/Konsolosluğa gönderilmiş. İşlem süreci başlamıştır.

İDATA TAKİP’den baktığımda böyle yazıyor sonuçlanana kadar bu yazı böyle kalır sanırım

• 07.10.2019 da yaptıgım basvurum bugün itibariyle kargoya verilmiş. pazartesi sonucu editlerim
  • quote:

Başvuru dosyanız İlgili Ekçilik/Konsolosluğa gönderilmiş. İşlem süreci başlamıştır.

İDATA TAKİP’den baktığımda böyle yazıyor sonuçlanana kadar bu yazı böyle kalır sanırım
    okuduklarım kadarıyla ankara biraz uzun sürüyormus..kargoya verilince mail geliyor zaten hemen haberin oluyo
  • Herkese merhaba,
    2 ekim tarihinde aile/arkadaş ziyareti vize başvurusu yaptım. başvurum idata izmir şubesindendi. bugün idatadan 11:40'ta mail geldi, pasaportumu gittim aldım. 3.5 aylık multi vize vermişler.
    geçen sene de başvuru yapmıştım. geçen seneki bir haftada çıkmıştı. bu seferki başvuru 16 gün sürdü. dolayısıyla biraz endişelendim bu seferki geç kaldı diye ama şükür bir sıkıntı olmadı.
    darısı haber bekleyen arkadaşlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turco1984

Herkese merhaba,
    2 ekim tarihinde aile/arkadaş ziyareti vize başvurusu yaptım. başvurum idata izmir şubesindendi. bugün idatadan 11:40'ta mail geldi, pasaportumu gittim aldım. 3.5 aylık multi vize vermişler.
    geçen sene de başvuru yapmıştım. geçen seneki bir haftada çıkmıştı. bu seferki başvuru 16 gün sürdü. dolayısıyla biraz endişelendim bu seferki geç kaldı diye ama şükür bir sıkıntı olmadı.
    darısı haber bekleyen arkadaşlara.
    bende izmirden 7 ekimde yaptım dün mail geldi. aras kargodan sms ile takip numarasıyla takip edebilirsiniz diye ama hala sms gelmedi. gerçi ben hala vize verdiklerini düşünmüyorum ama bakıcaz pazartesi salı gelir umarım.
  • myctaqa M kullanıcısına yanıt
    İzmir erken cevaplıyor demekki sizin 11 gün olmuş cevap gelmiş ankaradan ortalama 20-23 günde geliyor

• Başvuru tarihi : 17.10.19
    Seyahat tarihi : 21.12.19
    Başvuru yeri : Ankara
    Erken başvurdum sonuç çıkması 15-20 günü bulur muhtemelen. Sonuç çıkınca editlerim

• Başvuru tarihi : 14.10.19

Seyahat tarihi : 01.11.19

İlk vize başvurum, çevremdeki herkes 2 haftada çıkar yeaaaaaa direkt başvur git dedi. Burdaki yorumları okuyunca korkuya kapıldım .

Allah yâaaar ve yardımcım olsun.

Yakın zamanda Ankara IDATA'dan başvuru yapıp, alanlar varsa, kaç günde çıktıklarını yazarlarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myctaqa

bende izmirden 7 ekimde yaptım dün mail geldi. aras kargodan sms ile takip numarasıyla takip edebilirsiniz diye ama hala sms gelmedi. gerçi ben hala vize verdiklerini düşünmüyorum ama bakıcaz pazartesi salı gelir umarım.

Alıntıları Göster
    ben 10 günlük Almanyada kalma planı yaptım. buna rağmen 3,5 aylık 90 gün kalma süreli verdiler.
    geçen sene de 10 gün kalma planlı başvuru yapmıştım ama 1 aylık vermişlerdi. sanırım her başvuruda düzenli olarak arttırıyolar vize süresini.
    benim uçuş planı 29 kasımda olmasına rağmen ben ne olur ne olmaz başvuruyu çok erken yaptım. neyseki kısa sürede çıktı yine vize. senin vizeyi kargoladıklarına göre pzt elinde olur bence. inşallah almışsındır vizeyi. haberlerini paylaşmanı bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rognug

Başvuru tarihi : 17.10.19
    Seyahat tarihi : 21.12.19
    Erken başvurdum sonuç çıkması 15-20 günü bulur muhtemelen. Sonuç çıkınca editlerim
    Başvuru tarihimiz aynı , benim uçuş tarihi 18.11.2019
    Cevap 8-12 kasım aralığında gelir muhtemelen daha önceki başvurularımdada 20-23 gün sürdü

• quote:

Orijinalden alıntı: rodriver

Başvuru tarihi : 14.10.19

Seyahat tarihi : 01.11.19

İlk vize başvurum, çevremdeki herkes 2 haftada çıkar yeaaaaaa direkt başvur git dedi. Burdaki yorumları okuyunca korkuya kapıldım .

Allah yâaaar ve yardımcım olsun.

Yakın zamanda Ankara IDATA'dan başvuru yapıp, alanlar varsa, kaç günde çıktıklarını yazarlarsa sevinirim.
    Bazen erken cevaplanıyor bazende 20 gün sürüyor büyük ihtmal ile yoğunlukla alakalıdır neyse artık sizi takip edeyim size cevap geldikten 2-3 gün sonrada bana gelir benimde başvuru 17 ekim

• Arkadaşımın halası Antep üzerinden başvuru yapmış kadın çok zengin sigortası falan yok red yemiş sigorta istemişler oğlu ölüm döşeğinde ne yapabiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Arkadaşımın halası Antep üzerinden başvuru yapmış kadın çok zengin sigortası falan yok red yemiş sigorta istemişler oğlu ölüm döşeğinde ne yapabiliriz
    Çok zengin bir kişi sgk sı yok diye red yemez. Başvuru dosyasında eksiklikler vardır. Önemli olan o paranın kaynağını gösterebilmek. Kaynak nedir? Taşınmaz var ise kira geliri var mı, gösterildi mi? Para faiz de mi, faiz geliri var mı? Dilekçesi düzgün yazıldı mı? Zenginler gerçekten sgk'lı mı da vize alıyorlar, hayır. Önemli olan mal varlığının ve bunlarda gelen kazancın belirlenmesidir. Örnek veriyorum, üzerinde 5 tane dairesi olan, bankada 200-300 bin hesabı olan kişiye vize vermeyecek ama 2000 asgari ücretle 1 senedir çalışan kişiye vize verecek. Bence profesyonel bir yardım alın. Gerekirse sponsor gösterin. Başvuru usulünce yapılırsa vize alabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rhone -- 21 Ekim 2019; 22:9:30 >

• Arkadaşlar vizem gelmiş 10 günlük. Darısı basınıza

• quote:

Orijinalden alıntı: myctaqa

Arkadaşlar vizem gelmiş 10 günlük. Darısı basınıza
    Hocam hangi IDATA subesinden almistiniz ve basvuru tarihiniz ne zamandi soyleyebilir misiniz ?

• quote:

Hocam hangi IDATA subesinden almistiniz ve basvuru tarihiniz ne zamandi soyleyebilir misiniz ?

Alıntıları Göster
    7 ekimde başvurmuş daha yukarılarda yazıyor bende ankaradan başvuru yaptım 17 ekimde bakalım bizimkisi ne kadar sürecek
    İzmirden başvuranların genelde erken geliyor cevapları

• quote:

Alıntıları Göster
    İzmir idatadan basvurdum 7 ekimde. 18 ekimde kargoya verdiler bugun sabah aldım 1 aylık 10 gün kalmalı vermişler.

• 
Sayfa: önceki 344345346347348
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.