Şimdi Ara

iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.180
Cevap
197
Favori
794.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilgi olması açısından yazayım belki benim gibi merak edenler görür.

almanyadan davetiyem 21 günde geldi.

sırada vize başvurusu var bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazydentist

Bugun cep telefonuma mesaj geldi pasaportunuz idataya ulasmistir gelip alabilirsiniz diye idatanin web sitesinden sorgulama yaptim
    IDATA IADE:Pasaportunuz idataya ulasmistir pasaport dagitim saatlerinde teslim alabilirsiniz.idata vize sonuclari hakkinda herhangi bir bilgiye sahip degildir diye bir ibare yaziyor
    Simdi ben anlamadim olumlu yada olumsuz bir cevabi pasaport almaya gidincemi ogrenecegim.benim aklima basta yazan idata iade ibaresi oldu iade demek olumsuz bir cevap gibi ama alt kisimdada idata sonuclar hkkinda bilgi sahibi degildir diyor
    daha once olumlu yada olumsuz cevap alan arkadaslar bu konuda ne derler yarina kada merak ettim acikcasi

aynen öyle pasaport'u aldığınızda görüceksiniz idata birşey yapamıyor malesef
  • crazydentist kullanıcısına yanıt
    baskan sen ne zaman basvurdun ne kadar zaman zarfı ıcerısınde sonuclandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coder1940 -- 24 Şubat 2015; 12:56:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amip111

quote:

Orijinalden alıntı: crazydentist

Bugun cep telefonuma mesaj geldi pasaportunuz idataya ulasmistir gelip alabilirsiniz diye idatanin web sitesinden sorgulama yaptim
    IDATA IADE:Pasaportunuz idataya ulasmistir pasaport dagitim saatlerinde teslim alabilirsiniz.idata vize sonuclari hakkinda herhangi bir bilgiye sahip degildir diye bir ibare yaziyor
    Simdi ben anlamadim olumlu yada olumsuz bir cevabi pasaport almaya gidincemi ogrenecegim.benim aklima basta yazan idata iade ibaresi oldu iade demek olumsuz bir cevap gibi ama alt kisimdada idata sonuclar hkkinda bilgi sahibi degildir diyor
    daha once olumlu yada olumsuz cevap alan arkadaslar bu konuda ne derler yarina kada merak ettim acikcasi

aynen öyle pasaport'u aldığınızda görüceksiniz idata birşey yapamıyor malesef

gercekten cok sacmaymis
    benim basvurum bu arada 16 subatta oldu nerdeyse bir haftada sonuclandi

• @crazydentist ben de aynı tarihte idata bahariye ofisinden başvurdum halen "konsoloslukta" yazıyor sorgulamada. sen idata'nın hangi ofisinden başvurmuştun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocredit -- 24 Şubat 2015; 17:46:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nocredit

@crazydentist ben de aynı tarihte idata bahariye ofisinden başvurdum halen "konsoloslukta" yazıyor sorgulamada. sen idata'nın hangi ofisinden başvurmuştun?

Bahariye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crazydentist başvurun onaylandımı ?
  • Arkadaşlar 20 aralık 2015 tarihinde schengen vizesi için ankara idatadan başvuru yaptım gittiğimde bana 7 ile 15 gün arasında sonuçlanacağını söylediler ama süreyi birden 36 güne çıkarttılar normalde 16 ocakta ucaktım rezervasyonlarımı falan yaptırmıştım maddi durum açısından hiç bi sıkıntım yoktu üniversite öğrencisim ve sponsorum yasal velimdi,02.02.2015 te red cevabı aldım gönderdikleri bildirgede öngörülen sürenin geçtiği ve seyahat amacımın tatminkar bulunmaması nedeni ile vizem red edilmiş ve bu evrakları onların yetiştireceği tarihte ayarlayıp gönderdiğim taktirde vize alabileceğim gibisinden bişeyler söylenmiş bende sağlık sigortamı ve rezervasyonlarımı yaptırıp güzel bi itiraz dilekçesi ile gönderdim sizce olumlu bir sonuç alabilirmiyim acaba ?
  • Kahir K kullanıcısına yanıt
    birde gönderdikleri ekte

Anmerkungen:

Der vorgesehene Reisezeitraum und somit Reisezweck sind bereits abgelaufen.Der Visumantrag konnte aus zeitlichen Gründen nicht rechtzeitig entschieden werden bei vorlage einer aktuellen hotelreservierung,Flugreservierung und reisekrankenversicherung knnte ggf. ein visum erteilt werden.

diye bi not düşmüşler bende buna nazaran şöyle bi dilekçe yazdım

ALMANYA FEDERAL CUMHURİYETİ ANKARA BÜYÜKELÇİLİĞİNE

20.12.2014 tarihinde schengen vizesi için yapmış olduğum başvrum sonucunda vermiş olduğunuz
    02.02.2015 tarihli red kararınıza ilişkin gerekçeleri ile birlikte itirazımı içeren beyanlarım

20.12.2014 tarihinde yapmış olduğum schengen vize başvurusu için tarafımdan istenilen belge ve evrakları
    ekiksiz bir şekilde konsolosluğa sunduğum halde,önerilen seyahat süresi dolduğu için ve öngörülen seyahat
    şartları ve seyahat amacımı kanıtlayamadığım gerekçesi ile vize başvurum tarafınızca 02.02.2015 tarihinde reddedilmiştir

.....Üniversitesi ........Yüksek okulu 2.sınıf öğrencisiyim 10.04.2015-17.04.2015 tarihleri arasında Almanya -Stuttgart şehrini
    7 günlük turistik amaçlı ziyaret etmek istemekteyim

Vizemin reddine karşılık göndermiş olduğunuz yazınızda eksik olarak görmüş olduğunuz otel,ucuş rezervasyonu ve seyahat sağlık sigortamı
    tamamlayarak dilekçe ekinde gönderiyorum.
    Gerekli incelemelerin yapılarak vizemin onaylanması yönünde gereğinin yapılmasını arz ederim .

• @crazydentist vize çıkmış mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kahir

birde gönderdikleri ekte

Anmerkungen:

Der vorgesehene Reisezeitraum und somit Reisezweck sind bereits abgelaufen.Der Visumantrag konnte aus zeitlichen Gründen nicht rechtzeitig entschieden werden bei vorlage einer aktuellen hotelreservierung,Flugreservierung und reisekrankenversicherung knnte ggf. ein visum erteilt werden.

diye bi not düşmüşler bende buna nazaran şöyle bi dilekçe yazdım

ALMANYA FEDERAL CUMHURİYETİ ANKARA BÜYÜKELÇİLİĞİNE

20.12.2014 tarihinde schengen vizesi için yapmış olduğum başvrum sonucunda vermiş olduğunuz
    02.02.2015 tarihli red kararınıza ilişkin gerekçeleri ile birlikte itirazımı içeren beyanlarım

20.12.2014 tarihinde yapmış olduğum schengen vize başvurusu için tarafımdan istenilen belge ve evrakları
    ekiksiz bir şekilde konsolosluğa sunduğum halde,önerilen seyahat süresi dolduğu için ve öngörülen seyahat
    şartları ve seyahat amacımı kanıtlayamadığım gerekçesi ile vize başvurum tarafınızca 02.02.2015 tarihinde reddedilmiştir

.....Üniversitesi ........Yüksek okulu 2.sınıf öğrencisiyim 10.04.2015-17.04.2015 tarihleri arasında Almanya -Stuttgart şehrini
    7 günlük turistik amaçlı ziyaret etmek istemekteyim

Vizemin reddine karşılık göndermiş olduğunuz yazınızda eksik olarak görmüş olduğunuz otel,ucuş rezervasyonu ve seyahat sağlık sigortamı
    tamamlayarak dilekçe ekinde gönderiyorum.
    Gerekli incelemelerin yapılarak vizemin onaylanması yönünde gereğinin yapılmasını arz ederim .

sizden istedikleri belgeler otel rezevasyonu uçak rezervasyonu ve seyehatinizin amacı bunları koyup itiraz yaptıysanız alırsınız

• İst bahariyeden turist amaçlı başvurdum 14 gün geçti ses yok uçak biletlerim değilde rezarvasyonum yandı, beklemedeyim. Süre konusunda pm atan olursa çok sevinirim :)
  • Almanca olarak bıraktıkları notta otel uçuş rezervasyonu ve sağlık sigortam ile ilgili bir konuyu ele almışlar,bende tekrar bu belgeleri halledip dilekçem ile 2 gün önce gönderdim,ama bunun sonucumu nerden ve nasıl alacağımı bilmiyorum bilginiz varmı hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kahir

Almanca olarak bıraktıkları notta otel uçuş rezervasyonu ve sağlık sigortam ile ilgili bir konuyu ele almışlar,bende tekrar bu belgeleri halledip dilekçem ile 2 gün önce gönderdim,ama bunun sonucumu nerden ve nasıl alacağımı bilmiyorum bilginiz varmı hocam ?

olumlu ise telefonunuzdan arayıp gelin vizeyi verelim derler.olumsuz ise evinize 5-6 sayfalık almanca belge yollarlar.işlem sonucu 2-3 hafta arasında değişmektedir
  • 16 Şubat'ta Kadikoy bahariyeden yaptıgım başvuru 23 Şubat'ta olumlu olarak sonuçlandı dun pasaportu aldım Yanlız sadece seyahat suresince yani 10 günlük vize vermişler şimdiye kadar başvurduğum hiçbir ulke bu kadar Kisa vermemisti(amerika 10 yıl,İngiltere 6 ay iki kez,İtalya 3 ay ve Almanya 10 gun)gercekten biraz garip bir ulke herneyse cok hızlı sonuçlanıp almis olduğuma şükrediyorum.herkese Kolaylıklar diliyorum umarım herkes istediğini alir

• arkadaşlar,

seyahat sağlık sigortasını kadıköyde en kolay nerede yaptırabilirim? bunu vize başvurusuna gideceğim gün, idataya gitmeden halledeceğim diye düşündüm, olur mu böyle?

ayrıca internetten yapılanları sanırım kabul etmiyorlar. çünkü formda böyle diyor.
    Seyahat sağlık
    sigortasının aslı, ıslak kaşeli ve imzalı olmalıdır.

teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur87 -- 26 Şubat 2015; 13:09:44 >
  • KARDESIM KADIKOYDE CEVRENE EN YAKIN SIGORTA ACENTASINDAN YAPTIRABILIRSIN. VE AYNI ZAMANDA ISLAK IMZALI OLMAK ZORUNDA. SEYAHAT SAGLIK SIGORTA POLICİYESINI AÇIKLAMA KISMINDA 30 BİN TEMINATLI DIYE YAZMALIDIR. UNUTMA GENELDE YAZIYORDUR AMA DIKKAT ETMENI TAVSIYE EDERIM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coder1940 -- 26 Şubat 2015; 14:00:29 >
  • arkadaşlar ankaradan sonuç bekleyip olumlu veya olumsuz sonuç alanlar en son hangi tarihlerde aldı ? bi hesap yapalım daha varmı sıra diye
  • veni60 kullanıcısına yanıt
    10 Şubat'ta Ankara idata dan başvurdum halen beklemekteyim

• 12 gündür davetiyeyi bekliyorum almanyadan hala gelmedi
    3 gün oldu pasaport çıkmadı sanırsam mart'a kaldık yine
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.