Şimdi Ara

iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize) (329. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
10.264
Cevap
208
Favori
807.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 327328329330331
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ekinngel

O tarihler arası geçerli illaki 1’i değil
    Sağlık sigortasını gidip sorman lazım fazla değil
    Davetiyenin fotosunu çeksin bütün kağıtlarını hazırla davetiye eline geçince gereken evraklarla birlikte idata’ya randevu alarak git
    Bankalar yapıyor mu sağlık sigortasını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonardo DiCaprio. -- 17 Temmuz 2019; 18:53:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Bankalar yapıyor mu sağlık sigortasını

Alıntıları Göster
    Evet yapıyorlar. internet sitelerinden kontrol ettiklerim: Akbank, Garanti, İşbank, Yapıkredi ve Ziraat. Diğer bankalar için sitelerine bakabilirsiniz. Mesela benimki Akbank / Aksigorta. Tek tek teklif alıp uygun olanı yaptırırsınız.
  • 12/07 Harbiye-Almanya başvurusu bugün sonuçlandı.
  • 9 Temmuzda başvurdum 17 temmuz sonuçlandı 6 aylık multi vizem geldi alacak arkadaşlara tavsiyem evrak eksiğiniz olmasın çok sıkı tutuyorlar işi...

• NuuL kullanıcısına yanıt
    Siteye yazanların dışında bir şey var mı

• 1 Aralık'ta gideceğim seyahat için kaç gün öncesinde başvuru yapmam lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

1 Aralık'ta gideceğim seyahat için kaç gün öncesinde başvuru yapmam lazım
    Seyahat tarihinizden üç ay önce başvurabilirsiniz. Daha önce kabul edilmiyor.

• Selam arkadaşlar bende 11 temmuzda ankarada idata üzerinden başvurdum 12 sinde konsolosluğa gitmiş gözüküyor bekliyorum bakalım bileti 29 temmuz 1 eylül dönüş olarak aldım inşallah bi sıkıntı çıkmaz bakalım. Evraklarla ilgili sorusu olan arkadaşlar varsa her türlü yardımcı olmaya çalışırım

• Arkadaslar yardimci olabilirseniz sevinirim kizimin vize müracaatina red verilmesi üzerine itiraz etmeyi düsünüyorum ama nereye itiriaz edilecegini bilmiyorum. Ankaradan basvuru yapmistik acaba elinde email adresi olan varmi?

• Merhabalar acil bir cevap arıyorum.

Vizem çıktı bilet alacağım fakat rezervasyon göstermelikti tabiki. Şimdi gerçek bileti alırken sadece tek yön gidiş alsam yeterli mi ? Yoksa sorun çıkartırlar mı ? Yani dönüş bileti de isterler mi ? :))))))))
  • Ümranalici Ü kullanıcısına yanıt
    İtirazı başvuru yaptığınız yere Almanca olarak yapmalısınız. İtirazda red gerekçelerini açıkça belirtip karşı bilgileri açıkça yazmalısınız. Muallak bilgiler yeterli olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Countwork1

Merhabalar acil bir cevap arıyorum.

Vizem çıktı bilet alacağım fakat rezervasyon göstermelikti tabiki. Şimdi gerçek bileti alırken sadece tek yön gidiş alsam yeterli mi ? Yoksa sorun çıkartırlar mı ? Yani dönüş bileti de isterler mi ? :))))))))
    Girişte pasaport polisi bazen dönüş biletini görmek istiyor. Karar sizin.

• Peki ankaradaki konsoloslugun emailini bilen kimse varmi aranizda arkadaslar?
  • Ümranalici Ü kullanıcısına yanıt
    Email adresi: info@ankara.diplo.de

size gönderdikleri bir evrakta gerekçe olarak hangi maddeden dolayı red verildiği yazıyordur. O eksikliklerin giderildiği yeni bir başvuru dosyası yapmak daha doğru eğer süre kısıtlı ise. Çünkü geri dönmeleri uzun sürüyor. Süre sorunu yok ise cevap yazın bu email adresine almanca veya ingilizce. Yada bir vize danısmanık firmasından yardım alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imodder -- 22 Temmuz 2019; 9:21:41 >
  • imodder kullanıcısına yanıt
    Arkadaslar email adresini bizat konsolosluktan aldim evrakta hic bir eksiklik yoktu bu arada istediklerinden fazlasi vardi 8 tane tapu dükkan emeklilik vs. Ilerde lazim olacak kimseler olursa diye sizlerle paylasmak istedim email adresini visa@anka.auswaertiges-amt.de
    Konsolosluktan gelen red kararinda hic bir gerekce isaretlenmemisti tekrar konsolosluga email attigimda 9.madden dolayi oldugunu söylediler
  • ben 2 kez 1 yıllık aldım şimdi 7 güne düşürmüşler acaba bir sonraki vizemde 1 yıllık verilermi ilk girişim hep almanyadandı

4 kez almanyadan aldım vizeyi ilk defa böyle birşeyle karşılaştım ilk girişim hep almanya oldu sonra hollandaya geçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 23 Temmuz 2019; 10:27:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ümranalici

Arkadaslar email adresini bizat konsolosluktan aldim evrakta hic bir eksiklik yoktu bu arada istediklerinden fazlasi vardi 8 tane tapu dükkan emeklilik vs. Ilerde lazim olacak kimseler olursa diye sizlerle paylasmak istedim email adresini visa@anka.auswaertiges-amt.de
    Konsolosluktan gelen red kararinda hic bir gerekce isaretlenmemisti tekrar konsolosluga email attigimda 9.madden dolayi oldugunu söylediler
    Kızınızın dönmeyeceğine kanaat getirmişler. Geri döneceğini garantileyecek bir takım bilgilerle itiraz edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naruto45

ben 2 kez 1 yıllık aldım şimdi 7 güne düşürmüşler acaba bir sonraki vizemde 1 yıllık verilermi ilk girişim hep almanyadandı

4 kez almanyadan aldım vizeyi ilk defa böyle birşeyle karşılaştım ilk girişim hep almanya oldu sonra hollandaya geçtim
    Vize sürelerinin hesaplanması için bir Algoritma yok. Vize memurunun keyfi nasıl isterse o kadar veriyor. Bir sonraki vizede ne çıkar belli olmaz.
  • cleanton kullanıcısına yanıt
    Ben dün gerekli kanitlarla ve aciklamalarla birlikte itiraz dilekcemi yolladim konsolosluga.. peki itiraz dilekcemi aldiklarina dahil bir mesaj veya email göndermiyorlarmi bir bilginiz varmi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim merak ettiğim bir konu var bilenler yanıtlarsa sevinirim. Eylülde erasmus ile almanyaya okumaya geliyorum yüksek lisans için. Burada ki cep telefonumu orada 1 yıl boyunca kullanabiliyor muyum ? Türkiyede ki gibi imei kayıt yapma olayı var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 327328329330331
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.