Şimdi Ara

iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize) (325. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10.264
Cevap
208
Favori
807.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet, düzelttim şimdi tarihi.

Formlarımı falan bu şekilde doldurdum ya, kesin sıkıntı çıkacaksa değiştireyim ama.
  • CnkYgT C kullanıcısına yanıt
    Bilgi alabilecegin bir yer yok maalesef . Devlet memuruysan sorun olacagını sanmam bende hiç problem olmadı. Davetiyeye bile gerek yoktu otel rezerviylede alabilirdin vizeyi. Hesabımda eksilerle çok vize almışlığım var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ranranran R kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı çıkmaz ama diğer türlü daha garanti.

• quote:

Orijinalden alıntı: hmenn

19 Haziranda başvuru yapmıştım. Az önce idata pasaportun kargoya verildiğine dair mesaj attı. Ofisler arasında gönderim süresini hesaba katmazsak 1 haftadan kısa sürede işlem tamamlanmış oldu. Birde vizeyi aldıysak süper olacak.
    Pasaportumu bugun teslim aldim. 25.06.2019 tarihinde 1 yillik vizem basilmis.
  • Çok teşekkür ederim evet yoğunluk azalmış gibi hayırlısıyla aldık vizeleri. Ama şimdi de gözümü almanyada pasaport polisi olayları çok korkutuyor. Annem ingilizce bilmiyor ben biliyorum ikimiz beraber gideceğiz. prosedür nedir bir açıklar mısınız acaba? Çok yazı okudum ama sizin tecrübelerinizden de yararlanmak isterim doğrusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beegh -- 27 Haziran 2019; 23:20:56 >
  • Bir kaç sayfa önceden vizeyle alakalı bir soru sormuştum. Sağolsun bir kaç arkadaş yardımcı oldu, bende 21.06.19 tarihinde almanya vizeye başvuru yaptım sonuçtan sonra yazacağım buraya.
    Sigortam yok, 1. Derece akraba sponsorum yok başka sponsorda göstermedim. Freni patlamış kamyon gibi gittim. Muhtemelen vize vermeyecekler ama verirlerse büyük sürpriz olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğrenci vizesine başvuran kimse yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmenn

Pasaportumu bugun teslim aldim. 25.06.2019 tarihinde 1 yillik vizem basilmis.

Alıntıları Göster
    Vizeye hangi şehirden başvurmuştun. Bende 19 Haziran'da İzmir'den başvurdum
    herhangi bir değişiklik yok.
  • weether99 W kullanıcısına yanıt
    Istanbul altunizade subesinden yapmistim.
  • T Square kullanıcısına yanıt
    Neden ? 60 euro fazladan paran mı vardı ? :))

• Hiç stres yapacak bir durum yok Alman polisi ingilizce biliyor zaten annenizle birlikte 2 kişi olarak gidebiliyorsunuz bankoya. Neden geldiniz? Nerede Kalacaksınız? Ne kadar kalacaksınız? Dönüş Biletiniz varmı? Ne kadar paranız var yada kredi kartınız varmı? Soracakları sorular bunlar. Hatta arkalarda kalıp sonlara doğru girerseniz bu kadar soruda sormayabilirler. Genelde ilk kişileri çok sorguluyorlar böyle ama soracakları sadece bunlar. Dönüş biletinizin çıktısı elinizde bulunsun gösterirsiniz. Stres yapacak bir durum yok.

• suganday kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Dediğiniz gibi ödenmiş geri dönüş bileti çıktısı, sigorta ve davetiyeyi çantama atacağım. Sorarsa gösteririm. Bir de para mevzusu var büyük bir mevla götürmemiz gerekiyor mu? Gerçi davetiyedede sponsor oluyor gönderen kişi. :P
  • T Square kullanıcısına yanıt
    Çok merak ediyorum sonucu, lütfen yazabilir misiniz gelince?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SayisalMan

Hocam sizin uçuşunuz hangi gün acaba? Ben 7sinde başvurmuştum ama konsolosluğa gönderilip işlem sureci başlamıştır dışında bir bildirim göremiyorum günlerdir. Acaba uçuş tarihine göre mi inceleniyor başvurular neye göre bakılıyor.

Alıntıları Göster
    Merhaba, haber var mı sizin vizeden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beegh

Merhaba, haber var mı sizin vizeden?

Alıntıları Göster
    Dün aldım hocam 22 günlük vermişler . 20 günde sonuçlandı süreç

• Hadi gözünüz aydın sizin de

• quote:

Orijinalden alıntı: beegh

Hadi gözünüz aydın sizin de
    Teşekkürler hocam

• Parayı çıkaet göster demez nakit varmı kart varmı der?

• 20 gün çok uzun bir süre değil mi, ya. O kadar sürüyor mu genelde davetiyesiz başvurunca?
  • quote:

Orijinalden alıntı: suganday

Parayı çıkaet göster demez nakit varmı kart varmı der?
    Birçok yerde sorduklarını okumuştum
  • 
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.