Şimdi Ara

iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize) (281. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10.214
Cevap
202
Favori
800.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen bugün çıkar mutlaka hakkınızda hayırlısı :) red verirlerse bi daha turla başvurmazsınız :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • suganday kullanıcısına yanıt
    sıkıntı yok ya itiraz vs sürecine geçerim red verirlerse zaten daha direk almanyadan başvurmam 3 5 lira fazla harcarım başka ülkeden geçiş yaparım en güzeli yunanistan adamlar çat diye vizeyi veriyor ordanda istediğin yere geç no problem :))
  • Führer90 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Gün içerisinde bi gelişme olursa lütfen mutlaka paylaşın. Size arayıp bilgi sormaları beni de umutlandırdı. Başvurumda ise halen bir gelişme yok, bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yavuzvuslatt Y kullanıcısına yanıt
    Ne yaptın üstad. Hollanda dan cevap geldi mi.? Umarım vermiştir vizeyi. Eğer kolay alınabiliyorsa en azından başkalarına yol göstermiş olursun
  • Bizim basvurumuz pazartesi günü saat 14:30'da İdataya gönderilmiş. Dün eşimin işyerine ulaşmış. Tahminim sizin de bugun sonuçlanır saat 14'den sonra kontrol edin lütfen çünkü zaten o saate kadar bakiliyormus ve İdataya gönderilmek üzere hazırlanıyormuş pasaportlar. 4 nisan'da başvuran arkadaşı bugün aradıklarına göre sizinkine de bakılmiş olma ihtimali çok yüksek. Ama yarın saat 14'te de çıkabilir ki saniyorum bu saat sizin için geç olur.. Bugün netleşmez ise imkanınız varsa bilet tarihinizi değiştirmeniz daha dogru olur sanki.. Umarım bugün sonuçlanır, bizim planlarımız altüst oldu malesef.. Sizinki yetişir inşallah

• Booşapla B kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkür ederim, öğleden sonra umarım vize çıkışı yaparlar. Çıktığı takdirde ilk işim Harbiye'ye geçip pasaportu almak olur. Çıkmadığı takdirde biletim maalesef yanıyor, iptal etmek ya da açığa almak şu an mümkün değil.

Bu defa red alacağını sanmıyorum ben senin bence gelecektir vizen :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • suganday kullanıcısına yanıt
    valla hocam bu kadar net bilgilere red verirler ise zaten yuh olsun.. dönmiceğimiz de yok haziranda bedelli askerlik için erzincana gidicem bunu belgelemedim onlara fakat bu kadar durum mevcutken red yemek harbiden %10luk bir dilim oda bize vurursa harbiden hayırlısı değilmiş bu evlilik teklifi ne diyelim :))
  • 9 Nisan da ticari seyahat için başvurmuştum sizce şansım nedir, yetişir mi 24 Nisan sabah uçuşuna. Hem paskalya tatili hem 23 Nisan denk geldi, süper şanssızlık oldu. 23 Nisan'da çalışırlarsa belki İstanbul a gelip elden alabilirim şehrime kargolanmadan önce diyorum ama böyle bir imkan var mı bilmiyorum.
  • duskorc D kullanıcısına yanıt
    hocam son karar senin fakat 23 nisan da tatil gözüküyor konsolosluğun tatil günleri bölümünde.. umarım yetişir uçuşu dikkate alıp öncelik sağlarlar inş.
  • Bugün ses seda yok ,artık son umut yarını bekleyeceğiz :)
  • Bugün de gelen giden yok hala işlemde görünüyor, patladık yani. Bugün işlemi bitip İdatalar arası transfere girse yarın alabilir miyim sizce ? Yoksa konsolosluk çalışmıyor diye idata şubeleri de teslim etmez mi? Sıkıntı büyük :)
    Vizenizi verip bugun basarlarsa yarın teslim alırsınız. Açıklama şu şekilde..

Almanya temsilciliklerinin Paskalya tatili sebebiyle 19 Nisan Cuma ve 22 Nisan Pazartesi günlerinde iDATA ofislerinde Almanya başvurusu kabulü yapılmayacaktır. Ankara, İzmir, Gaziantep ve Antalya ofisleri kapalı olacaktır. Ayrıca, 22 Nisan Pazartesi günü Çağrı Merkezimizde hizmet vermeyecektir.

23 Nisan Salı günü ise "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" olması sebebiyle tüm ofislerimiz ve Çağrı Merkezimiz kapalı olacaktır.

Pasaport teslimi ve acil başvuru durumlarında bu tarihleri göz önünde bulundurmanız önemle rica olunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suganday

Vizenizi verip bugun basarlarsa yarın teslim alırsınız. Açıklama şu şekilde..

Almanya temsilciliklerinin Paskalya tatili sebebiyle 19 Nisan Cuma ve 22 Nisan Pazartesi günlerinde iDATA ofislerinde Almanya başvurusu kabulü yapılmayacaktır. Ankara, İzmir, Gaziantep ve Antalya ofisleri kapalı olacaktır. Ayrıca, 22 Nisan Pazartesi günü Çağrı Merkezimizde hizmet vermeyecektir.

23 Nisan Salı günü ise "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" olması sebebiyle tüm ofislerimiz ve Çağrı Merkezimiz kapalı olacaktır.

Pasaport teslimi ve acil başvuru durumlarında bu tarihleri göz önünde bulundurmanız önemle rica olunur.
    Cevabınız için teşekkürler, 1 gün için daha umutlarımız sürecek bakalım , hayırlısı.

• 20'sinde Almanya'ya gitmeyi düşünüyordum maalesef hala idatadan cevap gelmedi. Ben de 4'ünde turistik vizeye başvurmuştum. Otel ve uçak rezervasyon başlangıçlarını 20si olarak da ibraz etmiştim oysa ki. Acaba bugün sonuçlanıp yarına sürpriz yapma şansları nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: basicodemine

20'sinde Almanya'ya gitmeyi düşünüyordum maalesef hala idatadan cevap gelmedi. Ben de 4'ünde turistik vizeye başvurmuştum. Otel ve uçak rezervasyon başlangıçlarını 20si olarak da ibraz etmiştim oysa ki. Acaba bugün sonuçlanıp yarına sürpriz yapma şansları nedir ?
    Benim de aynı şekilde umudum var, senin avantajın daha fazla, erken başvurmuşsun.

İnşallah mağdur olarak ayrılmayız bu süreçten
  • Benim pasaport idataya gelmiş şuan bekliyorum ki acenta gidip baksında fotoğrafını atsın olumlu olumsuz.. sanırım 4 ünde başvuranların çıkmıştır diye tahmin ediyorum. çok heyecanlıyım inşallah herkesin olumlu olmuştur :(((
    Bunun bilgisi size email veya sms yoluyla mı geldi ? Siz ayın kaçında başvurmuştunuz ?
    Edit: Maalesef sitede hala 'Başvuru dosyanız ilgili Elçilik/Konsolosluğa gönderilmiş, işlem süreci başlamıştır.' yazısı görülmekte...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: basicodemine

Bunun bilgisi size email veya sms yoluyla mı geldi ? Siz ayın kaçında başvurmuştunuz ?
    Edit: Maalesef sitede hala 'Başvuru dosyanız ilgili Elçilik/Konsolosluğa gönderilmiş, işlem süreci başlamıştır.' yazısı görülmekte...
    Benim de aynısı yazıyor. Bugün kargoya verdiler verdiler yoksa kaldık :/

• 
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.