Şimdi Ara

İdaş-Viscolove yatak ve baza'da nakıtte %15 indirim (Bahçelievler) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.308
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Iyi satislar.

magaza olarak sehir dışına gönderi maalesef yapmıyoruz.ıstanbula gelırsenız magazamıza muhakkak bekleriz.iyi temennız için teşekkur ederiz.

hayırlı akşsamlar.

Orijinalden alıntı: fahrettin-1931

evet o gözümden kacmıs hemen yazım fıyatını,

160x200 viscolove comfort : anneler günü özel indirimi ile pazar aksamına kadar 985 TL dir.

P.tesi Gününden itibaren 1050 TL Dir

Nakit yada bonus 7, world 8, maxımum 8 taksit imkanı

hocam benim merak ettiğim konu şu ,ben idaşa gidip yataklarına bakmadım işbir yatağa gittim visco yataklarına baktım gerçekten kaliteli ve bir o kadarda pahalı 200*160 naturel 2300tl dediler.sizin sattığınız viscolar tam viscomu yani neden o pahalı aradaki fark nedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hrnayn -- 9 Mayıs 2011; 10:05:48 >
  • sayın hrnayn,

Bu onların fiyat politakasıyla alakalı bırsey .acıkcası işim gereği diger markalarıda ıncelıyorum fakat işbir icin konusursak ben işbirin vicosunu pek begenmedım,eger istanbuldaysanız buyrun magazamıza gelin kendiniz karsılastırın.ben kendım viscolove sattıgım ıcın bu yorumu yapmıyorum ınan.viscolove acıkhucredır ve tamamen %100 viscodur ve yapıstırma degıl dokme viscodur.fiyatları yuksek solemelerının nedenını bılmıorum her sey ortada eger arada dansıte farkı yok ıse bu fıyatlar bana pek normal gelmıyor.burda musterının takdırıne kalıyor iyi arastırmadan alınmamalı kendı fıkrımce.dedıgım gıbı buyurn magazamıza gelın kendınız yorumu yapın hem tanısmıs oluruz..

hayırlı gunler dılerım..
  • FAHRETTİN BEY
    visco yatakların bir ömrü varmı .yaylı yataklar sonuçta deforme olunca özelliğini kaybediyor.bu yataklarda deformasyon durumu nasıl
  • Hemen hemen her satıcı peşinde %10-%15 arası indirim yapıyor ki zaten
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.