Tilki ormanda gezmektedir. bir agacin dalinda asili bir geyik budu görür. Açtir ama süphelenir; kontrol etmeye baslar ve görürki bu bir tuzak. Geyik budu bir iple bombaya baglidir Epeyce uzaga gider ve basini kollarinin üzerine koyarak yatar biraz sonra kurtgelir, budu ve yatan tilkiyi görür. tilkiye sorar - Napiyorsun dostum? .. Tilki cevap verir - Hiç... yatiyorum... - Burada bir bud var - Evet var - Neden yemedin? Tilki sakince cevap verir -BU GÜN ORUCUM Kurt kendinden emin - Ben yiyeyim o zaman Tilki - Buyur afiyet olsun... der. Kurt buda uzanir uzanmaz bir patlama ortalik tozduman .. Kurt yarali hareketsiz 10 metre uzakta perisan halde yatarken tilki sakince budu yemeye baslar. Bunu gören kurt -"LAN SEREFSIZ HANI ORUÇTUN?!!" TILKI PISKIN PISKIN - Biraz önce top patladi, duymadin mi....?
bi tane de benden az once keşfettim
bir rahip arabada tek basina seyir halindeyken,yol kenarinda > bekleyen bir rahibeye rastlar, arabasini durdurur ve rahibeyi > istedigi yere goturmeyi teklif eder, rahibe de kabul eder rahibe > arabaya biner, bacak bacak ustune atarak elbisesinin acilmasini > saglar ve ortaya sahanebacaklar cikar rahip bacaklara goz atarken, > nerdeyse bir kaza gecirecektir arabayi kontrol altina aldiktan sonra, > cevik bir hareketle elini rahibenin bacaklarina goturur rahibe ona > dogru bakar ve "129 ayeti hatirlayin peder" diye soyler peder sinirlenir > ve ozur diler > elini geri cekmek icin adeta kendini zorlar bu arada, gozlerini bir turlu > bacaklardan ayiramaz vites degistirirken yineelini bacaklara dogru > kaydiriverir > rahide bir kere daha "129 ayeti hatirlayin peder" diye soyler peder, > bir kere daha ozur diler "bu zayifligim icin ozur dilerim" > manastira varinca rahibe arabadan iner, pedere dogru anlamli bir goz > kirpar ve yoluna devam eder kiliseye varinca rahip hemen bir incil > aramaya gider ve 129 ayete bakar ayette "ileri gidin ve arastirin, > sonunda zafere ulasacaksiniz" der
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme