Malum haberi okumuşsunuzdur. 11 yaşında ki çocuğa tecavüz ettikten sonra öldürmekten idam cezasına çarptırılmış ve idam cezası yerine getirilmiş.
Gazete yorumlara biraz baktım. Ülkemizde de uygulanmalı diyenler çoğunlukta gibi geldi bana.
Ve benim şahsim fikrim bu tip toplumda infiale neden olan fiillerin caydırıcı bir yaptırımı olması yönünde. Yani 10 sene yat, çık olmamalı.
Sizinde fikirlerinizi almak isterim.
Senin dediğin gibi 10 sene yat çık olmamalı ama idam da olmamalı.Onun yerine cezalar ağırlaştırılmalı.Kısacası kısasa kısas olmamalı.
arkadaslar idam denen şey söz konusu bile olmamalı. idam değil belki ama müebbet. veya 30-40 yıl gibi cezalar olmalı ve uygulandıgı zaman gazete ve tv lere cıkartılmalı ki halk yapmaya çekinsin. e siz tecavüz eden birsinin savunmasını dine dayandırarak verirseniz her zaman tecavüz olacaktır tabii ki. (bknz hüseyin üzmez)
O zaman bnde sana kannatimi söyliyeyelim ülkenin birlik ve bütünlüğünü bozmaya yönelik çalışmalardan yargılananlara idam cezası yolu acılmalı
quote:
Orjinalden alıntı: siyahgözlübezelye
arkadaslar idam denen şey söz konusu bile olmamalı. idam değil belki ama müebbet. veya 30-40 yıl gibi cezalar olmalı ve uygulandıgı zaman gazete ve tv lere cıkartılmalı ki halk yapmaya çekinsin. e siz tecavüz eden birsinin savunmasını dine dayandırarak verirseniz her zaman tecavüz olacaktır tabii ki. (bknz hüseyin üzmez)
Peki bir soru sormak istiyorum.
Allah kimsenin başına vermesin ama o çocuk sizin çocuğunuz olsa idi fikriniz değişirmiydi.
Forumun inanıyorum ki %99 u böyle bir durumda elleriyle öldürmek isterdi..
eger gercekden oglum bir tecavuz ettiyse ve birde onu öldürecek kadar da hasta ise boyle bir cocuk zaten olmaz olsun, idam olmasa bile o cocugu evlatlıkdan redderim, karım karşı cıkarsa onuda boşarım. Eger ben oyle bi halt yediysem ve bu eger HIRSIZA KARŞI SAVUNMA olup kendimi savunma yani mudafa degilse, İDAM OLSUN. güneydoguda sırf istedikleri kişilerle evlenmiyot diye NAMUS CINAYETİ işleyenlere İDAM OLSUN, hapishanede dvletin parasını yiyip yan gelip yatan pkk lılara İDAM OLSUN, onlardan ne köy olur ne kasaba (kürtler demedim lafı carpıtmayın PKK'lılar dedim)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme