Şimdi Ara

ID-COOLING ZoomFlow 240 XT ARGB - 999 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
4.178
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Merhaba sipariş numarasını bizimle paylaşırsanız konu hakkında yardımcı olabiliriz.
  • Değerli forum kullanıcıları

Müşterilerimize 1TL olarak dağıtımını yaptığımız Lga 1700 kitleri (müşterilerimizin mağdur olmaması için) sitemiz üzerinden 130 adet sipariş geçmeye çalışan insanlar var bu tarz şark kurnazlığı yapanlara izin vermiyorz doğal olarak. İhtiyaç sahipleri 1 TL üzerinden Lga 1700 kitlerini temin edebilecekler. İyi forumlar dileriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gelbura.com

Değerli forum kullanıcıları

Müşterilerimize 1TL olarak dağıtımını yaptığımız Lga 1700 kitleri (müşterilerimizin mağdur olmaması için) sitemiz üzerinden 130 adet sipariş geçmeye çalışan insanlar var bu tarz şark kurnazlığı yapanlara izin vermiyorz doğal olarak. İhtiyaç sahipleri 1 TL üzerinden Lga 1700 kitlerini temin edebilecekler. İyi forumlar dileriz
    Ben soğutucu ile birlikte sipariş geçmiştim. Soğutucu geldi kit ne zaman gelir bilginiz var mı ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • magi34 kullanıcısına yanıt
    Merhaba bayramdan sonra ki ilk hafta gönderimleri yapmayı planlıyoruz. Kitler şu anda gümrükde
  • Gelbura.com kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Kitler hakkında bilginiz var mı ? Sistemin diğer parçalarını bitirmek üzereyim lakin soğutucu olmadan malum sistemi kuramam.

• eski fiyat güzeldi artmış hemen :(

• xxxcem kullanıcısına yanıt

Simsar hepsi dolar 13-14 bandındayken 350 liraya sattıkları soğutucu dolar 15 lira olunca 600 lira olmuş.

Merhaba 24 Mayıs Id-cooling müşterilerimize kitleri kargolamaya başlıyoruz

Merhaba,ben geçen gün kit almıştım iptal edildi sebebini soracaktım

• Merhaba kitler konusunda büyük bir kargaşa yaşandı maalesef. İd-cooling müşterilerimize göndereceğimiz kitleri satışa açıp 1TL gibi bir fiyattan sattığımızı düşünenler oldu. Kitleri sadece daha önce id-cooling ürünü satın almış müşterilerimize gönderiyoruz. Sitemiz üzerinden 50 100 adet civarı sipariş geçenler oldu onları doğal olarak iptal ettik. Daha önce id-cooling ürünü almamış kullanıcılarda olduğu gibi. Kitler ticari bir kaygı olarak pazarlanmıyor yada satılmıyor biz kitleri id-cooling kullanıcılarının mağdur olmaması için gönderiyoruz.
  • bjkyener kullanıcısına yanıt

HAHAHAHAHA yeni görüyorum bunu

Merhaba,

Görüyorum ki LGA1700 kitler stoklarınıza girmiş. Daha önce soğutucu ile beraber kit satın almış kişilerin ekstra bir şey yapması gerekiyor mu ? Önümüzdeki hafta içi dağıtımlar başlıyor doğru mudur ?

• Fiyat 2bin olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanya biteli bayağı oldu :(

Sağlık olsun alamamaya alıştık artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iege kullanıcısına yanıt

Gayrı ciddi bir firma buradaki mesajlarından anladığım kadarıyla.Sorulara cevap vermeye bile tenezzül etmiyorlar.Ürünü alsanızda garantide sorun çıkaracaklardı muhtemelen..

dm dönüşü yapılmıştır iyi günler dileriz
  • Sıvı soğutucu ile birlikte 1 tl ye LGA1700 kiti tek sipariş geçmiştim. Fakat herhangi bir dönüş alamadım bende site üstünden kargo dahil 75 liraya LGA1700 kiti satın aldım. Başka bir yerde bulunmuyor, kitleri getirttiğiniz için teşekkür ederim.

Firma iletişime geçti, gerçekten ilgililer. Ücret iadesi yaptılar. Bir çok firma es geçerdi bu durumda teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.