|
ID-COOLING ZoomFlow 240 XT ARGB - 999 TL (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Değerli forum kullanıcıları
Müşterilerimize 1TL olarak dağıtımını yaptığımız Lga 1700 kitleri (müşterilerimizin mağdur olmaması için) sitemiz üzerinden 130 adet sipariş geçmeye çalışan insanlar varbu tarz şark kurnazlığı yapanlara izin vermiyorz doğal olarak. İhtiyaç sahipleri 1 TL üzerinden Lga 1700 kitlerini temin edebilecekler. İyi forumlar dileriz
-
Ben soğutucu ile birlikte sipariş geçmiştim. Soğutucu geldi kit ne zaman gelir bilginiz var mı ?quote:
Orijinalden alıntı: Gelbura.com
Değerli forum kullanıcıları
Müşterilerimize 1TL olarak dağıtımını yaptığımız Lga 1700 kitleri (müşterilerimizin mağdur olmaması için) sitemiz üzerinden 130 adet sipariş geçmeye çalışan insanlar varbu tarz şark kurnazlığı yapanlara izin vermiyorz doğal olarak. İhtiyaç sahipleri 1 TL üzerinden Lga 1700 kitlerini temin edebilecekler. İyi forumlar dileriz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba bayramdan sonra ki ilk hafta gönderimleri yapmayı planlıyoruz. Kitler şu anda gümrükde -
Merhaba,
Kitler hakkında bilginiz var mı ? Sistemin diğer parçalarını bitirmek üzereyim lakin soğutucu olmadan malum sistemi kuramam.
-
eski fiyat güzeldi artmış hemen :(
-
Simsar hepsi dolar 13-14 bandındayken 350 liraya sattıkları soğutucu dolar 15 lira olunca 600 lira olmuş.
-
Merhaba 24 Mayıs Id-cooling müşterilerimize kitleri kargolamaya başlıyoruz -
Merhaba,ben geçen gün kit almıştım iptal edildi sebebini soracaktım
-
Merhaba kitler konusunda büyük bir kargaşa yaşandı maalesef. İd-cooling müşterilerimize göndereceğimiz kitleri satışa açıp 1TL gibi bir fiyattan sattığımızı düşünenler oldu. Kitleri sadece daha önce id-cooling ürünü satın almış müşterilerimize gönderiyoruz. Sitemiz üzerinden 50 100 adet civarı sipariş geçenler oldu onları doğal olarak iptal ettik. Daha önce id-cooling ürünü almamış kullanıcılarda olduğu gibi. Kitler ticari bir kaygı olarak pazarlanmıyor yada satılmıyor biz kitleri id-cooling kullanıcılarının mağdur olmaması için gönderiyoruz. -
HAHAHAHAHA yeni görüyorum bunu
-
Merhaba,
Görüyorum ki LGA1700 kitler stoklarınıza girmiş. Daha önce soğutucu ile beraber kit satın almış kişilerin ekstra bir şey yapması gerekiyor mu ? Önümüzdeki hafta içi dağıtımlar başlıyor doğru mudur ?
-
Fiyat 2bin olmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kampanya biteli bayağı oldu :(
-
Sağlık olsun alamamaya alıştık artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gayrı ciddi bir firma buradaki mesajlarından anladığım kadarıyla.Sorulara cevap vermeye bile tenezzül etmiyorlar.Ürünü alsanızda garantide sorun çıkaracaklardı muhtemelen..
-
dm dönüşü yapılmıştır iyi günler dileriz -
Sıvı soğutucu ile birlikte 1 tl ye LGA1700 kiti tek sipariş geçmiştim. Fakat herhangi bir dönüş alamadım bende site üstünden kargo dahil 75 liraya LGA1700 kiti satın aldım. Başka bir yerde bulunmuyor, kitleri getirttiğiniz için teşekkür ederim.
-
Firma iletişime geçti, gerçekten ilgililer. Ücret iadesi yaptılar. Bir çok firma es geçerdi bu durumda teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X