Şimdi Ara

ics ye geçtim pişman oldum yardım ederseniz sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • hata kodu bu arkadaşlar foruma resim eklenmiyor : network error : (tcp error)



    http://i46.tinypic.com/vgidqa.jpg





    Network Error (tcp_error)



    evet arkadaşlar xperia pro marka telefonumla ics güncellemesi yaptım herşey iyi güzeldi ama internet baglantım gitti her türlü ayarı yaptım yok yok olmuyor tekrar 2.3.4 eski sürümüme geçtim gene yok internetim telefonumda orjinal yazılım kullandım hep daha hiç root felan ugraşmadım yüklemedim aldığım hata bu lütfen bi yardımcı olabilir misiniz çok sevinirim inanın hayatla baglantım koptu yurt dışındayım ve dünden beri hayattan koptum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the show must go on -- 5 Ekim 2012; 22:06:12 >







  • yüklediğin yazılım farklı bir ülkeye aittir netten global. Veya generic rom indirip yüklersen düzelir apn lerde türkiye için ayaı eksiktir ;-)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

    yüklediğin yazılım farklı bir ülkeye aittir netten global. Veya generic rom indirip yüklersen düzelir apn lerde türkiye için ayaı eksiktir ;-)

    cok sagolasin aynen dedigin gibi olmus Ben bulamadim generic Rom AMA aklima bisi geldi dili ingilizce yaptim ve suan oldu cok tuhaf turkce ye gecince oluyor ayni sorun nette aradim AMA bulamadim generic Ben sonu UK Ile bitenI indirip yuklemistim simdilik ingilizce kullaniyorum generic Rom bulana kadar cok tesekkur ederim orochi usta ne kadar tesekkur etsem azdir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imzamdaki rom root yazılım yazan konunun 6.mesajdaki romlara baktınmı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ICS ' e 3 gün dayanabildim . 3. günden sonra Allah senin belanı versin deyip GB 'a dönüş yaptım. Sistemin hantal olmasını geçiyorum GB 'den + olarak hiçbir kolay kullanım özelliğini görmedim herşeyi daha çok zorlaştırmışlar. Dokunmatik bile daha kötüydü. 4.04 sürümü ile birçok şey düzeltilmiş deniyor fakat o hantallık hala var. Bunlar bu gidişle Symbian 'ıda geçecekler hantallıkta. Yok arkadaş ICS tek çekirdekli cihazlar için uygun değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.