Hediye kutuları devam ediyor. Sanırım 100000 dolana adar süreyi uzatacaklar |
ICRYPEX - ICPX Token / Listelendi (3. sayfa)
-
-
Bir arkadaşımız daha tamamladı. Kendisine fena olmayan bir miktar çıktı. Referans kutusu bu sefer zayıf kaldı.
-
Güncel 🙃
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Referansınızla üye oldum @shadEleven
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twofaced -- 27 Kasım 2022; 5:53:23 > -
Merhabalar, kusura bakmayın geç gördüm. Selfie ile kimlik doğrulaması yaptınız mı?
Merhaba, sadece üyelik oluşturdum. Kyc kısmını bugün gün içerisinde yapacağım. Bilgi veririm size @shadEleven
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twofaced -- 27 Kasım 2022; 15:55:52 > -
Tabi, KYC tamamladığınızda bana da sms ulaşır zaten.
Kayıt ve Kyc tamamlandı. İki ödül toplamı 382351 adet shiba :) Toplam değeri anlık olarak 68 lira civarında. Katılmayı düşünen arkadaşlar için bilgi olsun.
-
Ref ile bana da yaklaşık 32 TL değerinde avax geldi. DM'den iban paylaşırsanız hesabınıza 20 TL gönderim sağlayayım.
-
ödeme sağlanmıştır. Hayrını görün @twofaced
-
Teşekkür ederim nezaketiniz ve ilginiz için.
Ödeme hızlı ve sorunsuz olarak gerçekleşti.
-
Güncel
-
Güncel
Son 10 gün
Eğer uzatılmaz ise tabi
-
Referansınız ile üye oldum hocam Kimlik doğrulaması da yapıldı.quote:
Orijinalden alıntı: shadElevenSon 10 gün
Eğer uzatılmaz ise tabi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selamlar, size gelen hediye kutusu sms ekran görüntüsünü buradan ya da özelden paylaşabilir misiniz? @SwordLegend
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadEleven -- 5 Aralık 2022; 21:12:27 >
-
Merhabalar, kimlik doğrulama yaptınız mı? Kimlikle doğrulama yaptığınızda bir hediye kutusu daha kazanacaksınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X