Şimdi Ara

İcralık Oto Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, aslında durum biraz karışık, özetle; babam, arkadaşının üzerine kredi çekip arkadaşının üzerine araba alıyor ama borcunu vs biz ödüyoruz arabayı biz kullanıyorduk, kredi borcu bitti, fakat babamın arkadaşına başka bir borcu yüzünden icra geliyor ve otomobile el koyuluyor. Babamla arkadaşı kavgalık oluyolar ve sohbet kesildi şu anda ve aracıda bir otoparkta saklıyoruz, bunun sonu ne olur? Yapmamız gereken bi durum var mı yoksa tamamen araba gitti mi :( Misal o icralık borcu ödesek icra kalkar mı ve başka borcunun olup olmadığını nasıl öğrenebiliriz, çünkü bu icrayı kaldırıp başka bir borcun tekrar aracı icraya almasını istemiyoruz, yardımcı olucak birisini arıyorum?



  • borcu ödeseniz bile size bir yararı olmaz , dava açıp öncelikle aracın sizin olduğuna dair tespit ve tescil karrı almanız lazım bu da pek kolay br iş değil .
    notere gidip sorgulama yaptırıp başka hacizler varmı sorgulatabilirsiniz .
    en iyi çözüm karşı tarafla anlaşıp haczi kaldırır kaldırmaz satışını kendi üzerinize almanız.
  • Haciz olursa araç üzerine haciz konulur.Ondan sonra menfi tespit davası açıp aracın size ait olduğunu kanıtlamanız lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • goodfalles kullanıcısına yanıt
    Geçtiğimiz gün karşı tarafla konuştuk ve anlaştık hacizi kaldırıcak ve kalkar kalkmaz üstümüze alıcaz arabayı, öncesinde noterden sorgulatıcaz başka haciz var mı diye teşekkür ederim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.