Şimdi Ara

İcould hesap mailine erişememek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar lütfen bu konuda yardım edin, benim icould hesabı olarak açtığım mail adresi hacklendi ve ulaşamıyorum ve telefonumdanda bu hesabı silemiyorum ben şimdi bu icould hesabını nasıl silebilirim lütfen yardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanırım şifreyi bilmediğin için silemezsin. İcould kurtarma e postası yokmu ? Belki ordan sıfırlayabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef kurtarma e-postasıda yok, peki icoulddan hangi bilgilere erişilebilir benim telefondaki ayarlardan tüm bilgiler kapalı bu halde nelere erişilebilir, bu durumun bir çözümü olmalı ama 😢

• brkbrktgl B kullanıcısına yanıt
    Maalesef kurtarma e-postasıda yok, peki icoulddan hangi bilgilere erişilebilir benim telefondaki ayarlardan tüm bilgiler kapalı bu halde nelere erişilebilir, bu durumun bir çözümü olmalı ama 😢

• Çalıntı konularına itibar etmeyiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kbrisik

Maalesef kurtarma e-postasıda yok, peki icoulddan hangi bilgilere erişilebilir benim telefondaki ayarlardan tüm bilgiler kapalı bu halde nelere erişilebilir, bu durumun bir çözümü olmalı ama 😢

Erişemezsin herhalde. Apple ile görüşebilirsin. Belki yardımcı olurlar. Tabi cihaz çalıntı vs değilse

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • brkbrktgl B kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle çalıntı 2 mesaj var baksana üye olur olmaz konu açmış

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne çalıntısı ya yeni üye oldum evet çünkü böyle bir problem ilk defa yaşıyorum apple sitesinden çok araştırdım ama bulamadım ve forum sitesinden öğrenmek istedim benim gibi bu sorunu yaşayan birisi vardır heralde diye 2 senedir bu telefonu kullanıyorum hackleyen kurtarma e postasını değiştirmiş bu şekilde ulaşma şansım kalmadı teldeki bilgilerede maili hackleyen kişi ulaşır diye korkuyorum ve değiştircek olsam bilgilerimi sıfırmayamıcam tek sıkıntım bu telefonun kutusu vs tum donanımları mevcut

• Mailinizi kaptırdığınız kişiye AppleID şifrenizi de kaptırmadıysanız sorun olmaz.

ek:http://www.veapple.com/Haber-174-icloud_nasil_silinir.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 3 Şubat 2015; 0:38:38 >
  • O kisinin icold hesabımın sifresini bildigini zannetmiyorum ama icould için apple kimliğimin sifresini gitiyorum parola doğru degil diyor sanırım parola e posta üzerinden sıfırlanmış :( iki tane apple kimligim var diğer itunus ve applestor için onlarin maili baska oldugu icin erisebiliyorum degisiklik yok ve icould icin actigim kimligi, apple kimliğimi buldan aratıyorum boyle bir kimlik yok diyor anlamadim aceba o kimlik sifirlandi mi

• ÇALINTI

• Ya evet çaldım ve şimdide burdan yardim istiyorumm manyakliga bak yaa bunu çalacak yetenek varsa bu olayida çözecek yetenek vardir heralde forum sitelerine guvenmemisimdir heralde bilip bilmeden insanlari yargilamayin bilmiyosan birsey yazma sırf yazmak icin yardim sitesi mi karalama sitesi mi belli degil

• quote:

Orijinalden alıntı: Kbrisik

Ya evet çaldım ve şimdide burdan yardim istiyorumm manyakliga bak yaa bunu çalacak yetenek varsa bu olayida çözecek yetenek vardir heralde forum sitelerine guvenmemisimdir heralde bilip bilmeden insanlari yargilamayin bilmiyosan birsey yazma sırf yazmak icin yardim sitesi mi karalama sitesi mi belli degil

apple çağrı merkezini arayın, durumu anlatın. Hesabı oluşturduğunuz zaman güvenlik sorularının cevaplarını soracaklar hatta dahada fazla uğraştıracaklar eğer inanırlarsa hesabın sizin olduğunuza istediğiniz bir mail adresine şifre sıfırlama maili gönderecekler. başka bir çözüm yok maalesef.
  • Çok teşekkür ederim çağrı merkezi olarak 00800 lu bi no buldum ama aramıyor ulasamiyorum bildiğiniz başka bir numara var mı

• O ücretsiz hat, sadece sabit telefonla aranabiliyor. Cepten bunu deneyin: 02162821511
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.