Bildirim
icloud sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
telefon yedek parça oldu anakart hariç o yedek parçada olmaz artık -
ne alaka 1 hafta önce aldım teknosadan faturası garanisi var götürürüm servise buraya konuyu açma sebebim belki götürmedende halledilebilirmi onu örenmekti o çöp meselesi çalıntı telefon alırsan olur -
quote:
Orijinalden alıntı: mimarsinann
ne alaka 1 hafta önce aldım teknosadan faturası garanisi var götürürüm servise buraya konuyu açma sebebim belki götürmedende halledilebilirmi onu örenmekti o çöp meselesi çalıntı telefon alırsan olur
işte bekledigim cvp bukadar biliyosanız neden konu acmadan müşteri hizmetleriyle iletişim kurmadınız .
Acılmıcanı gayet iyi biliyosunuz faturası yoksa -
iphone hakkında hiçbi bilgim yok onuda bilmiyodum sen öle yazınca daha iyi arastırdım buldum ben sadece müsteri hizmetlerine gimeden resetleme felan yapabiliozmu diye örenmek istedim oda hiçbiyerde yazmıodu açtım konu -
Öpünce geçse, niye çöp olsundu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X